Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny słodkie maleństwa
jak na początku ciąży myślałam, że będziemy mieli dziewczynkę to zawsze sobie wyobrażałam, że kupię jej milion opasek
my się właśnie zapisaliśmy do pediatry neurologa na 29.12 - chcę żeby ktoś sprawdził napięcie mięśniowe i symetrię właśnie.Wirginia, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję :* a wiesz nam powiedziała że niby jakiś bardzo lekki stopień tego słabego napięcia a znowu inna dr nic nie mówiła na ten temat.. nie przejmować się ALE. wydaje mi się ze po prostu musiała coś napisać sobie w papierach
bo znajomi mówili to samo że też mieli taki przypadek. Każdy lekarz mówił co innego. Ja się Jeszcze przed bioderkami stresuje
-
Dziewczyny powiem szczerze że nie wiem co robić po wczorajszym nie spaniu 10 godzin przez Gabi dziś widzę ze szykuje się powtórka. Od godz. 10 spała tylko 1,5h na spacerze. Usypia po każdym karmieniu na 3 minuty i się budzi. Co robić ? Jest placzliwa i śpiąca bo usypia na rekach a w łóżeczku po minucie ryk.
-
Posti chyba musisz to po prostu przetrwać. Nasz tez raz na jakiś czas ma taki dzień np. dzisiaj - najdłuższa drzemka 30 minut. Jeśli nie ma przy tym gorączki to raczej nie ma się co martwić tak nam położna mówiła a ona akurat raczej z tych przezornych wiec jej ufam.
Wydaje mi się ze u nas to raczej nie alergia na mleko. Od dwóch dni smaruje młodemu buźke na zmianę olejem z tamanu, że słodkich migdałów i kokosowym i widzę niesamowitą poprawę. Zobaczymy jak będzie dalej.
Dziewczyny córeczki cudne, mam nadzieję że u nas druga będzie córa;) teraz do 28 tyg myśleliśmy ze będzie dziewczynka a jednak jajeczka się ukazałyWirginia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez zauwazylam u mojego synka asymetrie ale to trwalo do 3 tyg. jak zaczelam go ukladac bardziej na drugi boczek to wyrównał. Teraz sam juz sie kreci na boki, glowke przekłada, szczegolnie gdy slyszy jak rodzenstwo szaleje to wodzi za nimi wzrokiem.
Moj mały ma ciagle jakies krostki na buzi, ale to ewidentnie potowki, niestety taki urok pieca centralnego.
Przeslodkie te wasze maluszki!
-
Dziewczyny sliczne te Wasze pociechy niech rosną zdrowo :-*
Klaudia współczuję bo to stres jak cholera, zmartwienie o którym się w koło myśli. Na pewno wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki o to.:-* na położna faktycznie trafilas, że szkoda gadać. Ale samo to żeby tyle czasu nie kąpać dziecka to już paranoja i daje do myślenia. Ja pępek normalnie zalewalam woda przy kompaniu i pozniej wysuszylam zapsikalam octeniseptem i w 15 dobie sam super odpadł, nic tam po nim nie zostało. Także babsko się nie zna chyba na dzieciach, albo na niczym skoro takie głupoty młodym mamom wciska.
Wirginia my też mamy ten trądzik i z dnia na dzień ma więcej, dziś się zaczęłam zastanawiać czy to nie jakieś uczulenie, ale położna mowila że nie. Po kąpieli dziś tak jakby ich było więcej i za chwilę znikły i zostało ich mniej. Zobaczymy co będzie.
Posti u mnie od wczoraj jest to samo, nie śpi od 7 do 14 tylko je i płacze, czasem siedzi cicho i obserwuje więc to nie kołki. Też myślałam że to jakiś skok ale chyba za wcześnie u nas. Może się przestawia, że w nocy dłużej śpi a w dzień mniej. Już sama nie wiem, ale ciężko z nią poradzić jak w koło by na rękach siedziała bo w łóżeczku się zaraz budzi i wierci i ryk.
Wirginia lubi tę wiadomość