Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
klauuudia wrote:a jakim alkoholem ta opcja jest chyba bardziej realna i lepsza???
Co Wam powiedzieli ja juz nie ufam tym wszytskim lekarza -
boze ja sie tak martwie za duzo tego wszytskiego na raz. Bede robila tez tym octaniseptem ... Moze bedzie cos lepiej, nie da sie rady wszystkiego wyleczyc tak bez lekowo... a mam wrazenie ze oni chca wszytsko leczyc woda albo nie robiac nic ... Tak samo z tym siusiakiem nie naciagac skorki jak zarosnie to zarosnie trudno bedziemy ciac . Juz mnie to tak wszytsko irytuje... mam dosc
Albo oni tutaj po prostu uwielbiaja robic operacje ktore pozniej juz sa konieczne moze sobie pomyslala dobra niech robi oliwka najwyzej bedziemy pozniej sciagac ten paznokiec przeciez to nic tak8iegoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 14:45
-
A jaki W>asz Robercik duzy super
ile mial jak sie urodzil ?
A z tymi paznokciami to u nas jest w obydwu nozkach eehh w jednej troche mniej w drugiej troche bardziej i sa juz takie opuchniete te paluszki i czerwone ;( masakra i ten paznokiec sie ewidentnie wrasta -
Będę pamiętała żeby nie dodawać tych sterydów
Olcia dziś dała popis. Rozebrałam ją do ważenia a ona fontannę puszcza
już drugi raz mi taki numer wywinela
dobrze że ubranka zabrałam
generalnie to jest na tyle drobna że pasują na nią ubranka w rozmiarze 50. 56 to jakieś wielkie takie że szok.
Teraz śpi słodko kruszyna
Klauuudia no musi być dobrze... Nikolasek będzie zdrowiutki. Zobaczysz że poradzicie sobie.
Co do opieki zdrowotnej to rzeczywiście w Polsce wszyscy na wszystko chuchają i dmuchają. Nawet w szpitalu byłam świadkiem jak mojej dwudniowej Oleńce pobierali z piętki posiew na różne choroby. To standard ale ja akurat byłam tego świadkiem. Polegało to na tym że położna nakłuwała piętkę i uzupelniala krwią 8 takich sporych punktów. Trwało to 15 minut. Rozpłakałam się razem z Oleńką ale moja córka miała szczęście bo była przy niej mama... Inne dzieci jeździły na ten posiew i rodzice nic nie wiedzieli co to w ogóle było. Ja mogłam moją córkę głaskać, całować, być przy niej.
Muszę się jakoś trzymać bo strasznie przeżywam wszystko. Kiedy mała płacze to mi się chce ryczeć razem z nią... Cały czas natrętnie się martwię. A muszę być silna. Nie wiem na ile jest to normalne a na ile patologiczne. Eh. Dziewczę z depresją zostało matkąklauuudia lubi tę wiadomość
-
Klaudia miał 4060g jak się urodził,spory chłopak. Dziś konczy 6tyg.z wagą 5300g tylko na piersi.
Obejrzalam mu te nozki i w drugiej też lekko wrasta:-/ w poniedziałek idziemy do chirurga na usg bioderek,zapytam przy okazji też o te paznokcie. Póki co przemywam wódką
U nas wyszla jeszcze niewielka asymetria:-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 15:30
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Przy wrastajacych paznokciach trzeba pamietac zeby nie obcinac zbyt krotko i na polokraglo. Wyciecie krawedzi spowoduje, ze paznokiec wrosnie. Jest sposob. Wystarczy wziasc kawaleczek waty zrolowac zeby zrobil sie taki sznureczek nasaczyc octaniseptem albo rivanolem albo czyms innym odkazajacym i wcisnac wykalaczka w miejsce wrastania. Wymieniac codziennie.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Kurcze Klaudia bardzo współczuję tych wszystkich zmartwień. Mam wrażenie że niektóre "położne" to w ogóle nie wiedzą nic o dzieciach. Czytam jakie masz problemy i bije się po głowie że tak bardzo martwię sie o te kropeczki na buzi bo widzę że naprawdę są inne większe sprawy. Mam nadzieję że jednak nie będzie tej przepukliny ale warto zbadać i wiedzieć na pewno :*
Lena u nas się zdarza że Nadia nawet po mm nie odbije ani nie uleje a czasem odbije i uleje nie ma reguły.
U nas też była Położna i mowi ze te kropki na buzi to trądzik albo prosaki. A jeśli to skaza to za tydzień będziemy już o tym wiedzieć bo się to bardzo nasili. Mam przemywać torebkami rumiankuklauuudia lubi tę wiadomość
-
Moj maz wlasnie wrocil nawalony do domu z pracy nie ma jak miec jego wsparcie po takich informacjach
i zasnal na toalecie jest ok.
Jak zabije i polozna i meza to chyba nie trafie do psychiatryka tylko od razu mnie przymkna Cholercia..._polin, maggda, Lena19938, Wirginia, małamama lubią tę wiadomość
-
maggda ja Ci niestety nie pomoge eehh niestety nie karmie ale ost ktos zadawal to pytanie na fejsie w grupie co dzis na obiad musze kuknac na odpowiedzi
Lenka ale slodziak z tej Twojej Olci , kochana kruszyna :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 18:41
Lena19938 lubi tę wiadomość