Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wraz z Olą życzymy wszystkim zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech nasze szkraby rosną zdrowe. A nam mamom życzę dużo siły i wytrwałości w ich wychowywaniu.
Kochane dziewczyny wszystkiego dobrego i jeszcze raz, pięknych Świąt :-* :-* :-*Scorpiolenka, maggda, Wirginia, małamama, klauuudia, _polin, kataloza, manda21 lubią tę wiadomość
-
Wesolych swiat
. Przede wszystkim zdrowych, radosnych i spedzonych w gronie najblizszych.
Te swieta sa piekne, wszystkie spedzimy je z naszymi malymi CudamiScorpiolenka, Wirginia, małamama, _polin lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny rowniez dolaczam sie do zyczen niech to beda dla nas wszytskich wyjatkowe Swieta
Sliczne maluszkido tej pory nie wiem jak wstawiac tutaj zdjecia
pamietam ze ktoras z nas kiedys pisala jak to zrobic jak byla w ciazy z synkiem juz takim fajnymale jakos dalej nie wiem
za to pamietam wlasnie jej zdjecie z brzuszkiem i synkiem
Lena19938, Scorpiolenka, _polin lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja trochę spóźniona, ale z całego serca życzę Wam wspaniałych Świąt i jestem przekonana, że takie będą :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 10:47
Lena19938, Wirginia, Scorpiolenka, małamama, klauuudia, manda21 lubią tę wiadomość
-
Polin jaki fajny kawaler
Olcia dopiero na wieczór wczoraj miała na sobie sukieneczkę świątecznątaką jak na awatarze. No wyglądała w niej cudnie i nie była już takim okruszkiem jak zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2016, 00:17
Wirginia, Scorpiolenka, klauuudia lubią tę wiadomość
-
No dokładnie Klaudia,aż strach wchodzić na wagę.
Myśleliśmy,że trochę odpoczniemy w te święta a codziennie mieliśmy gości,jeszcze jutro siostra z rodziną przyjeżdża.
Jestem zmęczona ale szczęśliwa,synek też coraz fajniejszy ciągle się do nas uśmiecha i gada po swojemu.Rozpoznaje nas bo do gości się nie uśmiechał tylko uważnie przyglądał ale był grzeczny i nie marudził.
Idę odpoczywać po świętach bo mały już od pół godziny śpi,za 4 godz pobudka na jedzonko.Dobranoc.