Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
klauuudia pytałam, bo u nas tez są zielono żółte i wyglada to tak, ze ta pierwsza partia jest zielonkawa a ta późniejsza żółta. Pytalam ostatnio pediatry i tak moze być jak kupki są tak jak u nas raz dziennie albo raz na dwa dni, bo część tej kupy się po prostu utlenia i taki ma kolor. I jak maluch nie jest marudny to kazała sie nie martwić. Ale zawsze warto obserwować
u nas też ostatnio buzia szorstka od krostek, ale ja to tylko przegotowana woda przemywam.
A co do glutow tez uslyszalam, żeby nie wyciągać jak z nosa nic nie wycieka, ale tez jakos sceptycznie do tego podchodze
My dzisiaj mamy neurologa - troche sie stresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 14:47
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Mój mały też ma takie krostki właśnie taką drobniutka kaszkę na czole i klatce piersiowej.Lekarz powiedział,że to pokrzywka niemowlęca i zniknie sama koło 3 miesiąca.Mam z tym nic nie robić ewentualnie przemyć w emoliencie.
Rzeczywiście z biegiem czasu znika,na buźce już prawie nie ma,a na klatkę też zastosuję ten krem o którym piszecie bo tam ma jeszcze sporo.
Do nas dotarł wczoraj leżaczek-bujaczek i normalnie mały się w nim zakochał a ja mam więcej czasu żeby coś zrobić.Właśnie śpi w nim już ponad godzinę. -
Polin to moze rzeczywiscie niepotrzebnie sie zestresowalam ta kupa bo u nas tez tak raz na dzien nie czesciej... Ale maly byl inny jak zwykle ostatnio pisalam ze Taki spokojniutki dziecka nie ma a teraz przez te dwa dni naprawde poczulam ze jest hehe byl marudny plakal przy jedzeniu sam nie wiedzial czego chce ...
ale dzis juz duza poprawa... Moze jakies wzdecia bo prostowal nozki sie tak naprezal jak mu jesc dawalam i stad tez te kupki takie...
Nic obserwowac trzeba
kas to to moze ta pokrzywka co scorpiolenka pisze ...
Scorpiolenka to bedziemy razem probowac nowy krem mam nadzieje ze pomoze
super ze mlodemu spodobal sie bujaczekniech spi na zdrowie
-
Lena bardzo się cieszę że macie poprawę :*
Lezaczek to bardzo dobra sprawadziś Nadia była bardzo marudna może jakiś skok rozwojowy? I zasnęła tylko i wyłącznie w lezaczku. Także bez tego już sobie nie wyobrażam życia
Lena19938, klauuudia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWirginia mój też dzisiaj tylko w leżaczku chciał, tylko ja mam taki bujany niestety nie automat tylko muszę ręką bujać, zastanawiam się czy opłaca się jeszcze drugi kupować...Ale mój ma tylko jedną pozycję fasolki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:57
Wirginia lubi tę wiadomość
-
My po wizycie u neurologa - z dobrych wiadomości dowiedzieliśmy się, że mały jest inteligentnym chłopcem, o ile tak można powiedzieć w tym wieku, ale ma też lekko wzmożone napięcie mięśniowe.
Wiedziałam o tym, ale liczyłam, że ktoś mi powie - Pani przesadza... Niby mógłby wyjść z tego sam, ale lepiej pomóc więc szukamy fizjoterapeutyWirginia lubi tę wiadomość
-
Ja mam bujaczek ( hustawke hybrydowa
) firmy Ingenuity. Swietna sprawa, sama sie husta, ma kilka trybow bujania, ustawienie czasowe, odglosy, melodyjki i wibracje. Sliczny design. Cena srednia. Cud miod
. Tylko ze mala najbardziej lubi w nim siedziec tak po prostu, bez niczego. Ale ogolnie bardzo polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 21:59
Wirginia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Olcia waży już 4050 g!!!! Dziś lekką kolke dostała ale położyłam ją na brzuszku i trochę pomasowałam plecki i zaczęło jej się przelewać w brzuszku. Po tym poznałam że chyba przechodzi. Zasnęła dość szybko po tym.
Dziś mąż był z nami prawie cały dzień. A dziś jedzie jeszcze do zs a potem do Antwerpii. Wszystko ok ale strasznie jest na drodzemartwię się bardzo bardzo. Mała już za nim tęskniła.
Wirginia, klauuudia lubią tę wiadomość
-
Mysza Twój lezaczek to już wyższa szkoła jazdy widzę xD ja jestem zadowolona z tego co mam, trzeba umieć docenić to co się ma
Lena no to waga super!! Nadia już ponad 4 ale dokładnie dowiem się w lutym a to już może być 5kg jak nic xD Nadia zasnęła o 23 coś i dopiero teraz wstała na mleczkoi chyba jeszcze zaraz zaśnie
Ach drogi są straszne ale pewnie będzie podwójnie ostrożny! Niech dzwoni do Ciebie się meldowaćLena19938 lubi tę wiadomość
-
Ja pisalam o tym kremie, on zlego skladu nie ma dzialanie jest pododne do kosmetykow emolientowych czyli przy problemach. Ja bym go przy braku problemow nie uzywala codziennie na duza powieszchnie, bo jedyne ale to ostatni skladnik ktory jest w niektorych krajach nie dopuszczony do uzycia, ale dodawany jest do np wiekszosci chusteczek nawilzanych i to w duzo wiekszym stezeniu niz w tym kremie...
Lena19938 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018