X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka trzymaj sie,będzie dobrze :-)

Scorpiolenka u nas Młody od tygodnia budzi sie w nocy co godzinę,wychodzi ok.10pobudek na cyca,possie chwilę i śpi,no masakra. A smoczka uparciuch nie chce:-( więc zazdroszcze Waszych 3pobudek;-) my tak mielismy dotychczas,odkad skonczyl 5ms zmiana na maksa. Niedlugo zaczynamy rozszerzanie diety,może to coś zmieni.

U nas w tym tyg.same odwiedziny hihi
    Goscie najczesciej kupują do prezentu sliniaczki :-) :-) :-) przydadza się :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas to Robercik daje Ci popalić.Wiem coś o tym mój starszak też tak kiepsko spał i to do 2 r.ż.
    Adaś spał pięknie do tej pory i mnie przyzwyczaił dlatego teraz tak mi ciężko i to napewno nie o jedzenie chodzi bo na wieczór dostaje mm z kleikiem a i tak po 2-3 godz pobudka.

A że śliniaczków też bym się cieszyła bo tego nigdy dość. :)

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas scorpiolenka życzę żeby te pobudki były tylko przejściowe to pewnie skok moment i minie :) i wszystko wróci do normy.
    Mój mały od wczoraj Maruda że hej wczoraj na spacerze urządził takie przedstawienie że ludzie powtchodzili przed domy . Myślałam że się Spale haha musiałam wziąć małego na ręce bo inaczej nie szło więc mały w jednej wózek w drugiej i heja;) później go polozylam na brzuchu w spacerowce odsunelam dolny pokrowiec i jechaliśmy heh ale się aż spocilam :)
    A dzis zostajemy w domu wieje jak Cholera

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:28

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny należycie może też do tej grupy na fejsie na którą wiele z nas stąd uciekło? :)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie należę.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się właśnie zastanawiam czy tam może nie zajrzeć

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba zamknięta grupa.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie naleze.

Scorpiolenka dzięki za pocieszenie;-)
    Marna perspektywa....ehhh

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas to teraz Cię pocieszę inaczej,warto było nie spać te 2 lata bo z tego "upierdliwca" wyrósł fajny młody facecik,naprawdę nie mam z nim teraz większych problemów. :)
    Zobaczymy jak będzie z maluchem ,bo drugie dziecko podobno całkiem inne ;)

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki:-*
    Właśnie podobno drugie dziecko zupelnie inne,u nas to fakt,córka aniolek..

Mlody dalej ma bunt z wozkiem,dzis taka ladna pogoda a w gondoli leżeć nie chce:-/

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też dzisiaj cyrk na dworze, wracaliśmy z takim rykiem, że całe osiedle nas słyszało :/

Kas też mam problem bo młody nie chce w gondoli leżeć, pośpi chwile a potem to już ryk, dzisiaj też musiałam go wyciągać , a wiało u nas strasznie :/ fajny ten twój łobuz :)

Ja nie jestem w takowej fejsowej grupie ;)

Dziewczyny od kiedy na spacerówkę się przesiadacie? a jakbym na płasko go woziła - tylko w ekstremalnych przypadkach na pół leżąco to można by już?
    w gondoli też mogę lekko podnieść ale on z tego zjeżdża i jest jeszcze gorzej :(

• Madziach Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas od wczoraj spacerowka, na leżąco chociaż ten mój urwis to juz tylko w pionie chciałby podróżować. Miałam dosyć tachania z czwartego piętra gondoli, albo siedzenia w domu jak sama byłam.

• klauuudia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja małego na pollezaco daje do spacerówki ale wczoraj pomimo to był cyrk ;)

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się przenieśliśmy już na spacerówkę ale jeździmy prawie na płasko, bo na półsiedząco właśnie też zjeżdża a jak do tego złapie go nerwica to masakra.Jakaś jeszcze zbyt duża się wydaje.Wczoraj założyłam z powrotem gondolę i fajnie spał.Dziś wzięłam spacerówkę bo do ogrodu żeby mnie lepiej widział przy pracy.Też tak ciągle kombinuje bo to najgorszy taki przejściowy czas,gondola na styk a spacerówka w zasadzie jeszcze za duża.

My dziś prawie cały dzień na dworze i bardzo pracowicie do tego, warzywa prawie wszystkie posiane i jeszcze 15 tui mąż mi przywiózł i też trzeba było posadzić.Synek dobrze współpracował więc robota szła.Jeszcze żeby tak dał się wyspać teraz :)

klauuudia lubi tę wiadomość

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • Mysza123 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez dzis super pogoda byla wiec spacerowalismy w nowym wozku :). Kupilismy malej nowa spacerowke, mniejsza, zwinniejsza, lzejsza, na moje samotne wyprawy, bo znoszenie tego ciezkiego czolgu mnie wykanczalo. No i poki co jestem zadowolona, mala tez :). Spacer w koncu mnie nie zmeczyl :P
    W gondoli u nas bylo fajnie dopoki mala nie zaczela sie wyrywac do siadania. Potem od razu przesadzilismy ja.
    Widze ze chyba teraz bedziemy jezdzic nowym sprzetem po domu bo zapowiadaja okropna pogode :(.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 19:38

klauuudia, Scorpiolenka lubią tę wiadomość

🐭 28- endometrioza/ POF
    10.2016- córka 👧🏼

Reprofit Ostrava
    11.2022- ET- cb 🤍
    02.2023- FET- 🧡✨
    10.2023- 37tc- 2770g, 51 cm 🧸🎀🦋

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam sprawe. Biore udzial w konkursie u nas w miejscowosci i tu jest problem, konkuruje ze mna laska ktora zaklada falszywe konta i sobie lajkuje i ogolnie oszukuje. pol dnia zadneg lajku a potem od razu w ciagu paru minut ma ich o 100 wiecej. Brakuje mi do niej 80 polubien. Jest was tutaj mnostwo i chwilka i dziewczyna byla by pozamiatana :-D
    Chcialam wygrac ten lot dla mojego meza bo ma imieniny 17 kwietnia i tak bardzo mi zalezy. Wejdziecie w link i polubicie moj komentarz ( Magdalena Walenciak) jest to konkurs na facebooku. bede bardzo wdzieczna. Chce jej pokazac ze normalnie tez mozna wygrac a nie oszukujac.
    https://www.facebook.com/Freeflycenter/photos/a.421672867891317.102100.421311301260807/1359596300765631/?type=3

kataloza lubi tę wiadomość

• kataloza Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa ja już......

My jeszcze w gondoli spacerujemy....mój nie wyrywa się do siadania.....córka natomiast w jego wieku to już się rwała....

Puchną nam dziąsła jedynki na górze i trójki na górze i na dole.....chyba wszystkie na raz wychodzić będą....tylko czytałam że trójki wychodzą jako 5 ząbki......ech....zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 08:01

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Madziach Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuu dziewczyny muszę sie pożalić:( nie wyrabiam już z tym moim urwisem:( chyba się przyzwyczaiłam że nieźle przesypia noce a teraz mu sie odwidzialo... juz jakiś czas przebudzal się częściej ale od trzech nocy juz nawet nie liczę ile razy wstawalam do niego. Zje dwa razy jak zwykle ale kręci się, wierci, no zwariować idzie i do tego płacz za chwilę, a przez sen szkoch jakby nie wiem co mu było. Już się zastanawiam czy coś go boli a ja to bagatelizuje czy po prostu taki okres ma...

• kas50 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę ze nasze smyki maja kolejny skok rozwojowy,22-26tydzien,u nas pasuje:-/
    Pobudki w nocy co chwile,ale spimy razem,nawet się wysypiam. Wstawac ci chwile to sobie nie wyobrazam. Raz go tylko w nocy przebieram i hop do wyrka spowrotem,cyc i spimy;-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• Madziach Przyjaciółka

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas dzisiaj 22tydzień. Mój śpi w łóżeczku przy moim spaniu tak myślę ze może byłoby lepiej jakby ze mną chociaż wydaje mi się że wtedy wogole bym oka nie zmruzyla...

‹‹ 745 746 747 748 749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ