Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zdrowych wesolych swiat wielkanocych!
Malamama tylko to powinno byc plamienie, a jak krwawisz to rzeczywiscie trzeba sie przejsc.
Madziach u mnie to samo i nadal karmie. Prawie zero bolu i duzo krocej niz zwykle.
Kupa nie powinna byc zielona, a jak zapach? Moze byc ciemniejsza ale nie zielona.małamama lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja też dołączam się do życzeń Zdrowych,wesołych i rodzinnych Świąt
My właśnie ruszyliśmy w trasę,jedziemy do moich rodziców na święta.Synek pozna resztę rodzinki.Przed nami ponad 2 godz jazdy,mam nadzieję że maluch prześpi całą drogę,bo pada i nawet nie ma jak przystanku zrobić.
małamama lubi tę wiadomość
-
Ja tez Wam zycze wesolych swiat, przede wszystkim zdrowych, spokojnych i spedzonych z najwazniejszymi osobami
małamama lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj ujrzałam moje serducho na czworakach
już wcześniej coś próbował ale dziś normalnie z wyprostowanymi rączkami:) ale biedak nie wiedział co dalej zrobić taki słodki widok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 18:38
Scorpiolenka, małamama lubią tę wiadomość
-
Klaudia super,ale szybko się bierze za raczkowanie.Mój unosi tylko przód pupki jeszcze nie daje rady,chyba za ciężka
Synuś spał tylko 25 minut w podróży,później grzecznie siedział i oglądał świat przez okno a ostatnie pół godziny masakra,musieliśmy się zatrzymać wyjąć z fotelika bo był wrzask.Potem jakoś pojechaliśmy ale musiałam mu śpiewać i czytać książeczki.Uff,najważniejsze że dotarliśmy,teraz będziemy świętować.
klauuudia, _polin, małamama lubią tę wiadomość
-
Klaudia super
Mój też się nie obraca,jedynie przemieszcza się wokol wlasnej osi lezac na brzuchu no i podpiera sie na dloniach w pozycji do raczkowania wlasnie.w
Dam mu. Jeszcze czasklauuudia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co do kupy to raczej zapach normalny, bo nie zauważyłam różnicy
będę obserwować i skonsultuje z pediatra.
Klauuudia świetnieu nas też coś próbuje - przyjmuje podobną pozycję i buja się do tego
no i wreszcie doczekałam się tej stopy w buzi.
Ale ogolnie u nas masakra - ząbkowanie nas wykańcza
Radosnych Świąt Wam życzęklauuudia, małamama lubią tę wiadomość
-
Klaudia dziękujemy;) w szoku jestem bo wydaje mi się że to dwójka...
Magiczne słowa - święta święta i po świętach. Jak tam dziewczyny u Was zleciało?
U mnie dzieć się rozregulował, wróciłam ze stanem podgoraczkowym dzisiaj z gości ale mały usnal tylko jakoś mi od wczoraj płacze biedulek przez sen. -
Dziewczyny bardzo dziękujemy za życzenia:-*
Nikolasek daje czadu, pierwszy wystartował, super, bardzo zazdroszczę
Moja Ninusia jak zaczęła stopy obgryzac to było wydarzenie, teraz już norma, ale w koncu zaczęła się sama bez trudu odwracać na boki i na brzuch tylko jeszcze nie umie spowrotem na plecy . I w koło chce spać na boku:-)
Na rękach się podnosi do raczkowania rzadko, chyba ma tyłek za ciężki. Tylko robi mostki i się przesowa na plecach. I chcę bez przerwy siedzieć.
Tyle u nas. Ninie biegunka przeszła, i ja trochę lepiej się czuję, chociaż mamy katar obie jeszcze.klauuudia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mam nadzieję że święta upłynęły spokojnie
Klaudia silny ten twój chłopak, u nas czasami się tak podniesie i buja przód-tył ale to sporadycznie. Michaś ma mocne nogi - tyłek cały czas w górze;) jak już się tak rozbuja to nie wie co zrobić, pada na twarz i tak się tymi nogami odbija a buźką szoruje po podłożu - wygląda jak mała dżdżownica ale do celu dojdzie.
Chyba zaczął nam się kolejny skok... Od dwóch dni mały nieźle daje popalić a mi powoli padają baterie. No i do tego młody zrobił sobie z moich cyckow gryzak a ząbki ma jak małe igiełki, mam nadzieję że to faza przejściowa bo inaczej albo osłonki albo butla... No i odkąd nauczył się sprawnie przekrecac na brzuszek zmiana pieluchy to niezła gimnastyka.klauuudia lubi tę wiadomość