Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy czasem do mojej mamy jeździmy 170 km w jedna stronę i dziewczyny maja problem wysiedzieć w samochodzie te 2,5 godziny wiec współczuje takiej dluuuuugiej podrozy jeszcze w sierpniu jak bedzie cieplo. Faktycznie chyba lepiej wybrać sie na noc...chociaż szwagierka ze szwagrem jak w kwietniu przyjechali do Polski z Holandii to do Polski jechali w nocy bo myśleli, ze bedzie lepiej, ale wracali juz w dzień bo mówili, ze podróż w nocy to byla męczarnia wiec chyba wszystko zależy od sytuacji. Wiadomo, ze to jest tez więcej kilometrów niż nad morze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 09:57
-
Czeka nas 700km. Jedziemy w nocy,bo oboje spia i bedzie lepiej. Mysle kolo 2 w nocy,bo doba hotelowa na 14 to i tak kolo 10 bedziemy to lipnie ale później nam sie nie oplaca jechac.
-
Picollina, podajesz probiotyki po antybiotyku? Może głupie pytanie, ale często dziecko z jednego wchodzi w drugi antybiotyk, bo wszystko co chroniło w jelitach zostało wybite. Polecam te wieloskladnikowe, np vivomixx. Troche drogi jest i ciężko go dostać, ale uważam, że warto. Można też spytać w aptece o inne, które mają więcej niż jeden szczep.
U nas gluten to chyba problem, ale dopiero po dłuższym podawaniu. Aktualnie boję się cokolwiek podawać bo podejrzewamy alergie pokarmowa ale ciężko stwierdzić na co
Dzisiaj byliśmy u pediatry i chyba jesteśmy rekordzistami, bo szczepienie nadal przesunięte - od 3dniowki trzeba odczekać 6 tygodni. Ważymy 9500 czyli już nie przybieramy za dużo
My we wtorek jechaliśmy 40 km, a byłam umeczona jakbyśmy jechali 1000Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 13:43
-
Manda Śląsk. Okolice Katowic
-
A widzisz Klaudia,zapomnialam o tym zupełnie,w jednej nodze już jest normalnie,bo tam też ten paznokiec wrastal minimalnie tylko w dużym palcu,w drugiej stopie jest jakby lekko po skosie,też tylko w duzym palcu
nie wrasta,ale rosnie jakby krzywo. Nic z tym nie robię tylko podcinam. A jak u Was?
-
No to u nas jest identycznie . Po prostu wlasnie nie tyle zeby wrastal w tym dużym palcu tylko tak pi skosie trochę idzie no zobaczymy ale suma sumarom jest naprawdę dużo lepiej jak było. Ale też nic ż tym nie robię tylko podcinam pozwolilam tylko żeby porzadnie urosły bo w sumie ciężko mi je obciąć bo ta skórka ż boku tak delikatnie nachodzi na ten paznokieć
-
Kurde u mnie jest tak,ze mała często śpi ale krótko np 20 min.Zdarzają się drzemki po godzince ale to cud musi być. Także licząc od 8 jak wstaje do 21 jak idzie spać drzemek ma ok 4-5 myśle