Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiktor już dziewczynki podrywa tylko preferuje w grupie wiekowej 16-22 lata. Za takimi się ogląda gad.
W niedziele byliśmy w kościele i stała za nami taka pani, która się baaardzo maluje i młody jak ją zobaczył, a był na rączkach, to dostał takiego ataku śmiechu. Co się popatrzył to śmiechdobrze, że jeszcze nie gada
Scorpiolenka, małamama lubią tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Haha manda a pani się nie obraziła? Mój ogląda się głównie za dziewczynami w przedziale 10-15 bo takich najwięcej w okolicy ale jak zobaczy blondynkę to nieważne ile miałaby lat i tak śledzi wzrokiem :p
manda21, Scorpiolenka, małamama lubią tę wiadomość
-
Adasiek z kolei nie lubi ludzi z kręconymi włosami,zaraz krzyk jakby diabła zobaczył,a u nas w rodzinie dużo takich z lokami
także jest ciekawie i też ewidentnie woli kobietki czyli kierunek słuszny,choć nie mam nic przeciw odmiennościom.
ale nich tak lepiej zostanie.
Rosną te kurdupelki,aż za szybko ,jeszcze chwila i z niemowlaczków wyrosną dzieciaczki. -
U mnie się śmieszek śmieje w kościele do wszystkich kto się do niej uśmiechnie. Na swoich chrzcinach chłopcu 10 dni starszemu od niej ukradła z buzi smoczek i się biedaczysko rozpłakał. Także może dobry kierunek obierze:-) a nielubi jak ktoś ma okulary.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 21:46
-
Cześć dziewczyny, próbowałam parę dni temu napisać ale ciężko to idzie!!!
chciałabym Was poczytać ale zwyczajnie nie mam jak...
Ola siedzi już bardzo stabilnie. Rwie się do stania. Nawet sama przez jakiś czas stała oparta o łóżko. Proste nóżki to dla niej radość. Nie cierpi być na brzuszku. Po prostu nie lubi tego od samego początku.
Drapie się po głowie bo bardzo interesują ją włosy. Moje są już tak zmęczone Oleńką że szokale najgorsze że ma drobne ranki na główce od tego drapania...
Ola uwielbia się bawić pilotem. Na szczęście wyniki ma już w normie. Żelazo już jest ok, morfologia też w porządku. Narazie skonczyłyśmy szczepienia. Następne dopiero na roczek. Ola waży 7370 i ma 73 cm.
Gada już coraz więcej. Macha i sylabuje 'pa pa '... Potrafi się patrzeć na mnie i mówić mama. Na babcie mówi baba i też na nią patrzy. Kiedy chce jeść mówi ama albo aba. Takie kochane rozgadane to moje dziecko... Ja nawijałam już kiedy miałam 8 miesięcy. Może ma to po mnie.
Dziewczyny chciałabym trochę poczytać i więcej się udzielać. Mam nadzieję że się uda.
P.S. Od miesiąca biorę leki... Jest o wiele spokojniej i lepiej. W ciągu miesiąca schudłam 4 kg. Nie podjadam, staram się ćwiczyć i jem dużo warzyw. Do idealnej wagi brakuje jeszcze 4 kg. Tutaj już ciężko idzie, ale się nie poddaje.
Buziaki dla Was dziewczyny i dla Waszych kochanych skarbów :-* :-* :-* :-*manda21, klauuudia, Scorpiolenka, małamama, _polin, kataloza lubią tę wiadomość
-
Lena, fajnie że się odezwałaś i cieszę się że u Ciebie dużo lepiej i że Olcia super się rozwija.
Zaglądaj częściej i opowiadaj jak tam malutka a może pochwalisz się jakąś fotką córeczki.Pozdrawiamy również
Pogoda dziś u nas zmienna słońce,za chwilę chmury potem deszcz i burza.Siedzimy w domu a raczej się parujemy bo mimo włączonego non stop wiatraka temp.24-25 stopni.Mały dużo lepiej znosi tę duchotę niż my.Wariuje jak zwykle i o dziwo lepiej śpi.
Planowałam dziś rozłożyć mu basenik ale nie zdążyłam przez tą pogodę.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
My się ostatnio bawiliśmy moją opaską i stwierdziliśmy, że ładna by była Oliwka z Oliwiera
Pogoda u nas masakra - jak nie duszno to znowu burze, że świata nie widać.
Też mamy basenik, ale czekamy aż się pogoda ustabilizuje.
Lena, fajnie że się odezwałaś i że wszystko u Was okej. U nas Oliwier łapie kto to tata, bo jak mąż wraca z pracy i pytam się gdzie jest tata to automatycznie odwraca się d drzwi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 21:21
Scorpiolenka, Lena19938, małamama lubią tę wiadomość
-
Ha,ha,ha Polin no niezła by była Oliwka z Oliwierka,może następne dziecię będzie dziewczynką to będziesz miała komu opaski kupować.
Adasiek też rozumie kto to tata,brat i babcia,ale najlepiej reaguje i rozpoznaje kota.Jak marudzi wystarczy powiedzieć: Gdzie jest kotek i już szuka go i jest zaciesz no ale niestety bez wzajemności narazie.Lena19938, _polin lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to zdjęcie było robione kiedy czekaliśmy z mężem na to ostatnie szczepienie... To były wielkie upały. Zdjęcie zrobione ukradkiem, kiedy Ola tak po prostu nam odleciała
ja nie mogłam w to uwierzyć że zasnęła mi na rękach... W popłochu szukam smoczka i w tym momencie mąż robi to zdjęcie
miłego dnia kochane dziewczyny!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 05:46
klauuudia, Scorpiolenka, RinaC, _polin, małamama, kataloza lubią tę wiadomość
-
Polin Oliwier facet z krwi i kości, jak dla mnie to nawet z opaską wygląda jak 100% mężczyzna
Lena fajnie że u Ciebie lepiej, duża dziewczyna z tej Twojej Olci i jakie ma długie nogi - modeleczka Ci rośnie.
U nas pogoda też do dupy, raz skwar a chwilę później burza i tak w kółko.
Wczoraj dowiedziałam się, że sąsiadka spodziewa się bliźniakówjuż 13 tydzień ale nie chciała wcześniej nikomu mówić, ja w sumie też po trzecim miesiącu zaczęłam się chwalić.
Mój maluch przystopował z nauką mówienia... Powie baba, Aga Agu i takie tam ale zdecydowanie skupił się na rozwoju ruchowy. A tak bardzo chce wreszcie usłyszeć mama.
Wózek u nas poszedł w odstawke, mały nie da się do niego włożyć nawet na 5 minut, ręce też be, tylko nosidło jeśli już...
_polin, małamama lubią tę wiadomość
-
Lena, no śliczna ta Twoja dziewczyna
Rina, szybko czytałam i już myślałam, ze Ty jesteś w ciążyTwój kawaler uwodzi uśmiechem
ze smoczkiem fajna sprawa, o ile w dzień u nas może być bez to w nocy do zasypiania chyba musi być i boję się zabrać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 13:40
-
Ale ładne te Wasze pociechy niech tylko rosną zdrowo:-*
U mnie mała poznaje babcie, tatę dziadka wujka i psa i od razu szuka wzrokiem, a z mamą ma problem bo to ja w koło się pytam o innychA bardzo się cieszy na kury i koguta i wszystkie zwierzaki i ich dźwięki. Już te dzieci się takie fajne zrobily, duże jakieś takie dorosłe
Nina o coś ubiła sobie zabka tylko nie wiem kiedy bo nie płakała za bardzo. Jeszcze dobrze nie wyszedl cały, a już uszkodzony, boję się co będzie dalej.