Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mnie wczorajszej nocy, dopadlpotem wirus jelitowy caly dzien lezalam plackiem dzis juz lepiej uff mala fika w brzuchu wiec I ja spokojnisza.
Co do kapieli obie corki kapalam codziennie bo dziecko wg mnie musi miec pewien wieczorny rytual
A co do wod to polecialy jak z wiadra hehe -
K@sia wrote:U mnie delikatnie się sączyły myślałam tak jak napisała Sara ze popuscilam trochę siku i jak poszłam do toalety sprawdzić to mocniej chlusnęło ale ja byłam już na wywołaniu w szpitalu także dały mi odrazu wielka podpaske, zrobiły lewatywę i na porodówkę tam miałam podkład na łóżku ale nie lało się mocno ze mnie delikatnie sączyło przez cały poród tj 22h:D
O musze to czesciej zagladac teraz bo ty KASIA Vbac bedziesz prawda? -
Dziewczyny!
16.10.2017 skończyłam 36 tydzień
17.10.2017 rano odeszły mi wody. tego samego dnia przez cc urodziłam synka Kajetana.
2530g i 48cm. w szpitalu spędziliśmy tydzień. jesteśmy w domu i jestem w nim zakochanai tak jak mi się śniło jest brunetem, nie wiadomo po kim
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e270d74bdb3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26ab42f425a9.jpgAnuśka19, abiolek, zuzik88, Kaczuszka86, Sunshine_111, Katalonia, Alma84, Kaczorka, Zuza2323, wichrowe_wzgórza, Anulka0407, Biedroneczka83, annggela, moremi, KasiaHaBe lubią tę wiadomość
-
Katalonia wrote:Moja jak zwykle o tej porze ma czas kręcenia w brzuchu i aż się o siebie boje, czy mi tam czegoś nie poprzestawia, pomijam że to boli. A teraz czkawka. no ale niech jeszcze siedzi w środku.
Walczę z hemoroidami, wczoraj to była masakra, niby takie małe dziadostawo a takie nieprzyjemne. Ale już dzisiaj jest lepiej. Mam nadzieję, że całkiem się uspokoją na czas porodu, bo podczas parcia to chyba by strzelały jak fajerwerki.
W ogóle to zaczynam się martwić o moje cycki, lewy jak go ścisnę to jeszcze coś tam wypłynie ale z prawego to nic, zero. Mam nadzieję że się coś ruszy bo bardzo liczę na KP.Katalonia lubi tę wiadomość
-
K@sia wrote:A No bo chciałam bardzo urodzić SN wiec jeszcze czekamy tydzień czy jakieś skurcze będą
No wiem wlasnie ze chcialas dlatego sie pytam czemu ci chca w tp robic cc?
SARA gratulacje! Czemu sie cesarka skonczylo?
sara9555 lubi tę wiadomość
-
K@sia wrote:Bo jestem już po cc a szyjka na razie długa i zamknięta tp tuż tuż a wywoływać sztucznie nie można po cc. Tak mi lekarz mówił.
Hmm moze to zalezy jaki odstep miedzy ciazmi. Mi mowili ze nie ma problemu z podaniem oksy po wczesniejszym cc. Tez widze na grupie fb naturalniepocesarce ze dziewczyny nie raz oxy dostaja. Chociaz to tez od szyjki zalezy bo jak wszystko zamkniete to oxy jest bez sensu.moremi lubi tę wiadomość