Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to bym strasznie chciała żeby mój młody miał ciemne włosy byle ich na początku nie miał tyle co siostra bo od urodzenia w maszynkę będę musiała zainwestować
Katalonia, abiolek, zuzik88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73179.png -
Witajcie!
U mnie dzisiaj wreszcie słonko. Wczoraj miałam strasznie zły humor.. chciałabym żeby już cos sie zaczęło dziać. To czekanie mnie dobija, pogoda tez nie sprzyja, ciagle siedzę sama w domu.. Ehh strasznie mi było złe. Dzisiaj chociaż ruszę na spacer.
Tez bym chciała żeby nasz mały miał ciemne włoskiabiolek lubi tę wiadomość
-
U nas też dziś słoneczko
już wczoraj po południu się pokazało.
Czekamy teraz na położną i będziemy się zbierać na jakieś zakupymuszę dla siebie kurtkę zimową upolować, bo już zaraz listopad a ja goła i wesoła :p
abiolek lubi tę wiadomość
-
Pogoda malo sprzyjajaca, u nas niby slonko, ale wieje okropnie. Jak to pisalam to sie rozpadalo... Wieje, leje i do d...
Ja to patrze na kalendarz i mam nadzieje ze za trzy tygodnie juz bedzie po
Ty to Eljotka jeszcze szybciejani sie obejrzysz a bedzie po
Wiadomo koncowka sie ciagnie...
-
Ja to odliczam do piątku, do wizyty, może dostanę wtedy zielone światło, bo moje okna już wołają o pomstę do nieba i mam ochotę na męża, a teraz był celibat
Stosujecie jakieś sposoby na przyspieszenie porodu? Czy grzecznie czekacie aż samo się rozwinie? -
Ja po skończonym 38 tyg zacznę się mocno przytulać z mężem, chociaż Gin już kazał więcej spacerować, więcej robić, więcej sexu jak go słuchałam to myślałam sobie ze oglupial, bo ja robiłam wszystko żeby się wyrobić przed 9 miesiącem i leżeć czekając na poród a on mi teorię obaliłPierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024