Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
U mnie stwierdzono stan przedrzucawkowy (cisnienie plus bialko w moczu), dziecko musi urodzic sie wczesniej, jutro koncze 37tc i bede miec cesarke.Na szczescie dzidzia juz tydzien temu wazyla wedlug USG ponad 3 kg. Takze urodze w Halloween.K@sia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
madzialenka84 wrote:Hej dziewczyny,
U mnie stwierdzono stan przedrzucawkowy (cisnienie plus bialko w moczu), dziecko musi urodzic sie wczesniej, jutro koncze 37tc i bede miec cesarke.Na szczescie dzidzia juz tydzien temu wazyla wedlug USG ponad 3 kg. Takze urodze w Halloween. -
madzialenka84 wrote:Hej dziewczyny,
U mnie stwierdzono stan przedrzucawkowy (cisnienie plus bialko w moczu), dziecko musi urodzic sie wczesniej, jutro koncze 37tc i bede miec cesarke.Na szczescie dzidzia juz tydzien temu wazyla wedlug USG ponad 3 kg. Takze urodze w Halloween.
Powodzeniatrzymam kciuki
-
Miałam wizytę i moja maleńka waży już 3100
Zbyt szybko poród mi raczej nie grozi ale niestety męczą mnie już od kilku dni dosyć bolesne skurcze przepowiadające, więc nawet nie chcę myśleć o tych porodowych ;p
abiolek, K@sia, Alma84 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane:-) jeszcze moment i zaczyna się wasz miesiąc :-* trzymam kciuki za szybkie, bezproblemowe i nie bolesne porody. Maluszki z pewnością będą przecudne i kochane. Ja jeszcze połowę muszę czekać
będziemy mieć drugiego syna
Buziaki dla was i trzymajcie sięagagaga, Alma84, Katarzyna87, Katalonia, zuzik88, Sunshine_111, abiolek, K@sia, wichrowe_wzgórza, Zuza2323, Madziula, moremi lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
Wedlug USG ciaza mlodsza wiec 37t 5d waga corki 3kg
Na pewno do terminu nie urodze czyli 11.11.17
KTG bez skurczy
wszystko wysoko i pozamykane
musze urodzic 14.11 bo moj lekarz ma wtedy dyzur
Wiec kulam sie dalej, jeszcze 2 tygodniezuzik88, Katalonia, K@sia lubią tę wiadomość
-
Jem wszystko co zobacze. Muszę trochę przystopowac.
Madzialenka powodzenia i czekamy na fotorelacje
Zgredek kciuki za Ciebie i synka.
Aaa i jutro mam donoszonąWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 15:40
abiolek, zuzik88, K@sia lubią tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Dziś mam ból pleców od rana i jak na razie nieregularne skurcze. Być może coś się zaczyna dziać. Miałam nadzieję, że może dziś juz będzie po wszystkim, ale być może młody chce 1.11 mieć urodzinki. 2.11 na 8.30 mam być w szpitalu jak szybciej nie trafię.
Czy któraś z Was ma już jakieś objawy? -
Abiolek, na tym etapie to już nie ma młodsza starsza, po prostu tak się dzieć rozwija i już. I na pewno to nic nie ma
Wyjdzie jak będzie chciało. Mnie wróżyli październik, a tu jak byłam w dwupaku tak jestem
abiolek lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023