Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzik88 wrote:Dziś mam ból pleców od rana i jak na razie nieregularne skurcze. Być może coś się zaczyna dziać. Miałam nadzieję, że może dziś juz będzie po wszystkim, ale być może młody chce 1.11 mieć urodzinki. 2.11 na 8.30 mam być w szpitalu jak szybciej nie trafię.
Czy któraś z Was ma już jakieś objawy?
Mnie trochę w nocy pokurczyło,nie czułam się rewelacyjnie ;] No ale siedzę grzecznie i odpoczywam, chcę jeszcze chwilę młodą przetrzymać9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Paulina099 wrote:Alma, a jak sytuacja u Ciebie? Bo pisałaś jakiś czas temu ze trafiłaś do szpitala na obserwacje. Ja dzisiaj niestety tez z takimi samymi podejrzeniami.
Jestem tu od samego początku tylko ostatnio się nie udzielam.
Tak, ja od czwartku w szpitalu. Na wpisie zrobili szczegółowe badnia. Mała ważyła tylko 2500g, ale łożysko i przepływy ok. I do dziś nie powtórzyli. Miałam tylko dziś badanie ginekologiczne. I wczoraj 3 min usg (test Manninga) Jutro święto, więc nic się nie będzie dziać. Czekam na czwartek, może czegoś się w końcu dowiem.
A przez to że mam dużo wód płodowych, Mała jest drobniutka, to robi w brzuchu co chce. W czwartek była nóżkami w dół, wczoraj główkowo, dziś już w poprzek brzucha. Normalnie czuje jak się obraca
Wiem tylko że będę już do końca. I od ulozenia zależy czy będzie cc czy sn.
Byle nie jutro...
Ale powiem Wam że na razie mi się nie nudzinadrabiam książki, drzemki i odpoczywam. Bo w domu to ja nie umiem na miejscu usiedzieć godziny
-
Zuza Ciebie spojenie boli po wizycie w sensie badaniu czy dlatego że więcej chodzisz? Mnie też spojenie boli, najbardziej w nocy jak mam się przekręcić, ostatnio też biodro pobolewa jak robię taki ruch rotacyjny stojąc. Muszę to zgłosić na wizycie bo może spojenie mi się rozchodzi a nie chce żeby mi coś pękło podczas psn
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 18:00
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Mnie w nocy do 3 męczyły skurcze z bólem podbrzusza i krzyża. Pojawiały sie co 10-15 minut. Po czym zasnęłam I przeszlo Dzisiaj tez czuje napięcie co jakis czas. Byłam dziś na zapisie Ktg i rzeczywiście skurcz sie zapisał.
abiolek, Katalonia, zuzik88 lubią tę wiadomość
-
Eljotka wrote:No tak teraz zaczniemy porody!
Z perspektywy czasu szybko mi minęła ciaza.. ledwo dwie kreski na teście zobaczyłam.. wtedy listopad wydawał sie bardzo odległy.
Ja to pamiętam jak namawiałam męża żeby chciał spróbować sie postarać o trzecie
abiolek lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f99ed260db6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3976b4e83c5e.jpg
Mój mały wytrzeszcz :pK@sia, zuzik88, Katalonia, Eljotka, Katarzyna87, abiolek, tala77, Sunshine_111, Biedroneczka83, 78beti, Zgredek 12, Madziula, moremi, Alma84 lubią tę wiadomość