Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
abiolek wrote:Ja z "niby" przyspieszaczy sprzatam
Spacery odpadaja bo pogoda dla mnie beznadziejna
a na seks nie mam w ogole ochoty
nie wiem jak Wy dajecie rade
ale ja mam na plus 20kg
My z mężem to z tych, co lubią zawsze i wszędzieAż dziw, że cała trójka planowana u nas była, z naszą częstotliwością
Znajomi się śmieją, że my jak króliki. Choć nie powiem, żeby za wygodnie było. Ja 12 kg na plusie i od 13-ego waga stoi (tzn waha się o jakieś 300 gram, ale to zależy co zjem i czy jestem przed, czy po wizycie w wc).
Katalonia wrote:Moja podczas ostatniego usg które było 24.10 miała coś pomiedzy 2700-2780 g
Ja 13ego byłam i mały miał ponad 2500, ale ma długie nogi więc może być waga zawyżona. Jestem mega ciekawa jaki będzie w piątek.
Alma84 lubi tę wiadomość
-
Ja stosuje sposoby typu spacery, sprzątanie, skacze na piłce, przytulanie z mężem tez jest.. choć nie codziennie.. i stwierdzam ze to gowno daje. Haha
teraz już jestem na etapie.. trzeba jakoś wyluzować, korzystać z ciszy i spokoju. Ale to ciezko mi idzie
zuzik88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny napiszę Wam coś strasznego :p
Jak dziecko nie będzie chciało wyjść przed terminem, czy nawet tydzień po to żadne seksy, okna, fugi, podłogi, spacery czy schody nie pomogą....
Trzymajcie kciuki, czekam przed gabinetem...może się obrócił Filipabiolek, wichrowe_wzgórza, Katalonia, Blondik, Alma84 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Dziewczyny napiszę Wam coś strasznego :p
Jak dziecko nie będzie chciało wyjść przed terminem, czy nawet tydzień po to żadne seksy, okna, fugi, podłogi, spacery czy schody nie pomogą....
Trzymajcie kciuki, czekam przed gabinetem...może się obrócił Filip
Też tak myślę, dzieciak musi być na to gotowy i tyle. Tylko po co lekarze bronią wszystkiego skoro przyspieszacze nie działają?Katalonia lubi tę wiadomość
-
Haha
no tak, w 32 tygodniu lekarz mówił, że może 37-38. w 36 już stwierdził, że to wróżenie z fusów, a w w 37 gin od usg orzekł, że mogłoby to być na koniec października
Cóż, zostało 5 dniCzekam na listopad, mam nadzieję że nie będzie to sralołin albo Wszystkich Świętych
Moja mama wychodziła ze mną na dłuuugie spacery nawet jak padało albo trzaskał mrózI byłam bardzo zdrowym dzieckiem
Katalonia, abiolek, Alma84 lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Oni to chyba mówili na postawie ułożenia młodej, ona już w 32 była wstawiona ładnie i dość mocno przyparta głową, potem się jeszcze poprawiła ;] Stąd moje dolegliwości i niemoc w chodzeniu totalna, spacer to u mnie 10 minut i koniec
Na usg w 37 jak sprawdzał mózg, to praktycznie głowicą mi jeżdził już po wzgórku łonowym...
No ale jak widać niczego to nie przesądza i nie zmienia. Za to ostatnio czasem jak się ruszy, to aż mnie wygina, parę razy wrzasnęłam - jakby nóż ktoś mi pakował w okolice pęcherza
Ostatnią wizytę miałam 3 października, 17 października usg i tak sobie czekamMam iść na ktg w terminie, czyli 04.11 jak się nie ruszy.
abiolek lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Hej dziewczyny
ja po ktg jestem w super humorze bo pojawiły się skurcze i szyjka się skróciła także jest duża szansa na poród SN. Lekarz mówił ze może w każdej chwili się zacząć także jestem pełna nadziei ze się uda
zuzik88, Biedroneczka83, Katalonia, abiolek, moremi, Alma84, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Hej jestem po USG obsuwa niech to szlag weszłam 14:50 a miałam 13:30 wrr mała zapowiada sie raczej drobna waży 2986g wszystko ok wody idealne, łożysko całkiem wydolne stopień nadal I
wizyta w piatek 11:40 najgorsze ze GBS na plus wrr
abiolek, Alma84 lubią tę wiadomość
-
K@sia to trzymamy kciuki
Biedroneczka83 szwagierki gin ma poślizg średnio 3 godziny. Potrafi przyjmować do 2-3 w nocy.
Mi właśnie ząb się ukruszył, niech to szlag! Już na jutro się umówiłam do dentysty, mam nadzieję, że nie będę musiała z fotela na porodówkę lecieć