Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaZ ja rodziłam Maję w 41+0 i też szyjka trzymała, nie była skrócona i miałam 5 razy masaż. Chyba nie ma reguły.
Im dziecko później urodzone tym lepiej rozwinięte, tego się trzymam. Maja nie miała w ogóle problemów z kolkami, co podobno zdarza się właśnie przez nierozwinięty układ pokarmowy.
Choć w sumie to wszystko może być trochę wróżenie z fusów. -
Katarzyna87 wrote:KasiaZ ja rodziłam Maję w 41+0 i też szyjka trzymała, nie była skrócona i miałam 5 razy masaż. Chyba nie ma reguły.
Im dziecko później urodzone tym lepiej rozwinięte, tego się trzymam. Maja nie miała w ogóle problemów z kolkami, co podobno zdarza się właśnie przez nierozwinięty układ pokarmowy.
Choć w sumie to wszystko może być trochę wróżenie z fusów.
dokładnie ale juz mam dość -
Po wizycie. Bez zmian czyli glowka nadal wysoko i rozwarcie nadal na 1cm. Mała waży 2950g. Mam dwa razy dziennie o stałych porach i przez 1h liczyć ruchy. Jak podczas dwóch kolejnych pomiarów będzie mniej niż 10 to na kontrolę do szpitala. Następna wizyta 21.11
Badanie bolało, chciałam wyskoczyć z fotela. Trochę jestem zawiedziona bo powiedział że jak się sytuacja nie zmieni to urodze w inny sposób... No nic, wierzę w moja mała dziewczynkę, że jak przyjdzie czas to zejdzie na dół.Alma84 lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024