Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza współczuje słyszałam ze po szczepieniu na NFZ często pojawia się bezdech ( chodzi o te obowiązkowe ) ja brałam 6w1 ze względu na to i ze o wiele mniej jest alergenów.
U nas szpital w domu. Starsza córka jest tak zaprawionA ze pewnie dziś antybiotyk dostanie bo cały nos zaropiały i oczy, nastmiast Bartus katarku dostał i niby to nic strasznego ale dławi się co chwile bo ma nosek przytkany a katar spływa mu do gardła wiec noc nie przespana a dziś śpi na mnie bo bije się go zostawić w łóżeczku przez to dławienie noc była straszna . Dzisiaj wieczorem idę z nimi do lekarza
Wiem ze trzeba inhalacje wodę morska i nasivin baby ale wole to wcześniej skonsultować z lekarzem
-
nick nieaktualnyKatalonia wrote:Ojej dziewczyny współczuję pobytu w szpitalu i chorób. U nas w mieście dużo osób chorych. Jutro wybierałam się na szczepienie w 8 tyg życia tak mi powiedziała pielęgniarka a pediatra ma zasadę że po skończonym 8 tyg. A mała kończy we czwartek więc szczepienie musimy przełożyć na przyszły tydzień.
Dzisiaj młoda ma taki dzień że beze mnie śpi 5min. Nie chodzi o cyca tylko mam lezec obok i koniec. -
K@sia wrote:Zuza współczuje słyszałam ze po szczepieniu na NFZ często pojawia się bezdech ( chodzi o te obowiązkowe ) ja brałam 6w1 ze względu na to i ze o wiele mniej jest alergenów.
U nas szpital w domu. Starsza córka jest tak zaprawionA ze pewnie dziś antybiotyk dostanie bo cały nos zaropiały i oczy, nastmiast Bartus katarku dostał i niby to nic strasznego ale dławi się co chwile bo ma nosek przytkany a katar spływa mu do gardła wiec noc nie przespana a dziś śpi na mnie bo bije się go zostawić w łóżeczku przez to dławienie noc była straszna . Dzisiaj wieczorem idę z nimi do lekarza
Wiem ze trzeba inhalacje wodę morska i nasivin baby ale wole to wcześniej skonsultować z lekarzem
U nas bezdech był po szczepieniu 6w1 + rotawirus -
nick nieaktualny
-
U nas było szczepienie 6w1 i nie było żadnych skutków ubocznych.jutro mamy pneumokoki+ rotawirus mam nadzieję że też pójdzie tak super. Martwię się bo syn sporo ulewa, nawet godzinę po jedzeniu a rota jest przecież doustny. Najdroższy napój dla małego przez najbliższe lata
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:U nas było szczepienie 6w1 i nie było żadnych skutków ubocznych.jutro mamy pneumokoki+ rotawirus mam nadzieję że też pójdzie tak super. Martwię się bo syn sporo ulewa, nawet godzinę po jedzeniu a rota jest przecież doustny. Najdroższy napój dla małego przez najbliższe lata
A na pneumokoki czym szczepicie? Na NFZ czy Prevenarem 13? -
Katalonia wrote:Tak mnie wkurza jak z tych cyckow kapie mi mleko kiedy chce. tak wszedzie trabili ze kp jest bezobsługowe a dzisiaj w nocy wystawilam cyca młodej, ja przysnelam, ona przysnela, a z cyca sobie kap kap...
Hehehhe to tak jakbym czytała o sobie
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
A my dalej chorzy ale teraz wszyscy. Misio nie chce spać ani w dzień a w nocy milion pobudek bo katarek. Nie wiem czy ja w ogóle mam jeszcze mleko w cyckach jak on tak ostatnio wisi non stop. Piersi jak skarpety i nie wiem czy on się najada, może nie chxespac bo głodny? Kryzys mam dzisiaj płakałam z bezradności pierwszy raz mi się zdarzyło
-
Wczoraj po prostu miałam kryzys... sama jestem chora i liści mi z nosa jak karmie i w ogóle byłam mega zmęczona. Dziś lepiej młody spał cała noc z przerwa o 4 na jedzenie i spał dalej do 8.30.
Tylko w dzień nie chce spać w łóżeczku, w leżaczku go kładę - rozkłada się go prawie na płasko tylko pod dupka jest troszkę wglebienie, inaczej by spał tylko na mnie