Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zuza91 wrote:Moja ryczy za każdym razem jak ją kładę na brzuchu. Nie lubi tego i już, a przecież musi ćwiczyć trzymanie głowy...
-
My też z lezeniem na brzuszku mieliśmy problemy, ale wzięłam Młodego na sposob: kładę Go u siebie na "klacie" i zachęcam aby podniósł główke i spojrzał na mnie. Jak się uda to mocno chwalę i klepie po pupie działa! Ja też byłam załamana bo prjestem płakał że szok! A teraz nawet gluzy w tej pozycji przeczytałam że dzieci w tym wieku nie lubią tak leżeć bo ryja noskiem w podłoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 17:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny cis nie mogłam wejść na stronę wczoraj. Nie mówcie nawet o okresie, bo to ostatnia rzecz na która czekam
Coś pusto się zrobiło tu na forum....
Ja mojego Bartunia karmie w nocy teraz o 4 i 7.30 i śpi do 9. W dzień śpi bardzo mało, drzemie przy cycu a jak odstawiam do lozeczka to się budzi i koniec spania, ale nie marudzi i chce się bawić. Teraz to co chwile zaśliniony i piąstka cały czas w buzi.
My z mezem od zawsze prezerwatywa, nie mogę brać hormonów, źle się po nich czuje.
-
Katalonia ciężko powiedzieć, mój ma dużo pryszczykow na policzkach ale smaruje mu kremem emolium, p nocy ma ładna buźkę ale jak w ciągu dnia uleje, albo sie zaslini albo od mleczka to się nasilają te pryszczyki. Najlepiej jak by miał cały czas czysta i sucha buźkę