Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza91 wrote:U nas pojawiło się gaworzenie i ślinienie, mało snu w ciągu dnia i tak jak u Ciebie - karmienie w dzień nawet co godzinę, a w nocy co 2-3 h... A było już tak pięknie Nowy schemat trwa już prawie 5 dni i boję się, że nie przejdzie!
Ja nie wiem co jest z tym jedzeniem to jakieś skoki wzrostowe? My jemy tylko mm więc powiem Wam, że jednego dnia Filip zjadła 600 a od następnego prawie 1000 ml i to już trwa 2 tydzień! Nie że mnie to martwi tylko to się nagle tak stało.
Z rzeczy rozwojowych to dużo gluzy, piszczy, śpiewa;) składa dwie rączki razem , teraz zaczął.sie łapać za kolana często się śmieje nawet jak je : D -
Yerenia wrote:Ja nie wiem co jest z tym jedzeniem to jakieś skoki wzrostowe? My jemy tylko mm więc powiem Wam, że jednego dnia Filip zjadła 600 a od następnego prawie 1000 ml i to już trwa 2 tydzień! Nie że mnie to martwi tylko to się nagle tak stało.
Z rzeczy rozwojowych to dużo gluzy, piszczy, śpiewa;) składa dwie rączki razem , teraz zaczął.sie łapać za kolana często się śmieje nawet jak je : D -
po co Wam te czapki w domu? moja ma długie wloski, ktore gorzej sie osusza i nie zakładam jej czapki...
u nas nadal nie ma rytmu. w dzien spania nie ma bez matki a konkretniej cycka, noc z matka i przebudzenia na cyka
moja sie swiadomie usmiecha gdzies od 5 tygodnia zycia.
-
zuzik88 wrote:A ile na jedno karmienie wypija Filip? Franek 120ml i czasem krzyczy, że mu mało i nie wiem czy już 150ml nie robić...
Różnie w sumie,zazwyczaj 90 lub 120, ale zdarza się że 150 też wypił. Jak daje znać że chce jeszcze to mu dorabiam. Jego rekord to 180ml. Je teraz co 2 czasem 3 godziny. W sumie mamy około 8-9 karmien w ciągu doby ( w tym obecnie 3 nocne ). -
nick nieaktualnyzuzik88 wrote:Ja tez zakładam w domu czapkę po kąpieli, ale Franek ma 4 cm włosy to mu później stoją jakby prąd go popiescil:) no i oczywiście marudzenie jest.
Yerenia, wichrowe_wzgórza, Madziula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My tez czapeczkę tylko na dwór. W domu mamy cały czas 20 stopni, kapiemy w łazience a tam szybkowaru nagrzewa od puszczenia cieplej wody. Moje dzieci nie miały pleśniawek wiec nie pomogę. Kupiłam krem emolium trojaktywny i wszystkie małe pryszczyki z buźki podchodziły a dopiero smaruje drugi dzień
Katalonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a czy Wasze maluchy zasypiają po kąpieli, o której je kąpiecie??? U nas kąpiel była około 19, później cyc i przy cycu zasypiał, budził się po około godzinie, dwóch, dojadal i najczęściej spał dalej, ostatnio nie zasypia przy cycu, broń Boże go do łóżeczka odłożyć, marudzi i ląduje w lezaczku gdzie trzeba go bujać żeby zasnął. Zasypia około 22 i plus jest taki że dłużej i mocniej śpi w nocy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 20:21
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....