Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie mój tez cały czas gryzie gryzaki (ale woli paluszki) ale to nie oznacza ze idą zęby! No chyba ze widzicie dokładnie ze kiełki wystają a jak widzicie takie kreseczki na dziąsłach to nie żeby tylko zawiazki zębowe. Moja córka tez od 3go mc cały czas gryzła co popadnie a zęby wyszły wiele miesięcy później.
Mój synek soi ostatnio po każdym karmieniu w dzień przynajmniej godzinkę. Mam czas dla siebie. My jesteśmy już po skoku. Uspokoił się synek, ładnie je, już się nie wkurza przy cycu i jest bardzo pogodny:) ale słuchajcie mam problem, mój synuś za nic w świecieniem chce zjeść mleczka odciągniętego z butelki. Raz mu zostawiłam w domu bo miałam pilne wyjście to mój synek wolał głodować 4h:( niż z butli zjeść jak wróciłam to tak się rzucił na cycka i patrzył na mnie wzrokiem pt. „Jak mogłaś mnie zostawić?!”
A wasze dzieciaki kp jedzą z butli?
-
nick nieaktualnyYerenia wrote:Ja właśnie śpieszę Wam powiedzieć że ta biała kropka to może być nie ząb, a...kaszak na dziąśle. Zapytam pediatry za tydzień na szczepieniu bo sama już nie wiem
-
Moj tez nie chce z butli jutro ide do fryzjera... nie wiem jak to będzie:/ zostawiam mleko ale czy zje
.. co do przewrotek to nie przewraca sie jeszcze. Zaczyma z pleckow do polowy...tzn tak na boczku lezy. Też sie rwie do siadania, ale ja mu nic nie ulatwiam bo na to ma czas
Dziewczyny czy kupujecie spacerówki czy bedziecie zmieniać z tych pompowanych? Bo ka tak sie zastanawiam ze chyba dokupie jakaś lzejsza. I tu mysle o elodie lub mutsy nexo. Czy cos ktos pomoze mutsy ma przewage no mozna kierowac kedna ręką. A moze polecicie cos ciekawego.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
Jak Wasze dzieci nie chcą pić z butelki to ostatnio widziałam filmik na fb jak tatuś karmil synka z takiego kubeczka jak jest w syropach. Mój tak syropu nie pije, bo wypluwa. Woli butle:) syrop tylko specjalna strzykawka.
Ja mam butelki avent natural i używam smoczki 2. Kupiłam juz 3, które mają 3 dziurki. Czasami 2 się zakrztusi to nie zmieniam narazie. -
Czesc dziewczyny, wybaczcie że się wtrace w watek ale chce kupic inhalator dla mojego zakatarzonego prawie 3miesiecznego malucha. Macie doświadczenie? Zastanawiam sie nad microlife 100b, nie wiem tylko czy maseczka dla dzieci nie bedzie za duza, sa takie dla niemowlakow? Bede wdzieczna za kazda sugestie...Aniołek [*]
Synek Maksymilian, 01.12.2017 -
nick nieaktualnyNa sam katar to wodę morską w sprayu stosowaliśmy tylko i przeszło.
W ogóle dziewczyny moja to taka śmieszka ciągle się uśmiecha, nawet w nocy jak się przebudzi to śmieje się do mnie przez parę minut i zasypia spowrotemKatalonia, Yerenia lubią tę wiadomość
-
Aniluap wrote:W ogóle dziewczyny moja to taka śmieszka ciągle się uśmiecha, nawet w nocy jak się przebudzi to śmieje się do mnie przez parę minut i zasypia spowrotem
Mój też taki śmieszek aż mnie czasem krew zalewa jak Go nakarmić nie mogę, bo się cały czas śmieje;) ostatnio odkrył piszczenie, więc piszczy ż zadowolenia jak najety: D
A i już nie lubię tych obrotow Z plecow na brzuch: P od dwóch nocy Filip próbuje się odwracać przez sen co Go budzi i zaczyna "gadać" , więc ja tez nie mam spania
Mam nadzieję że się nacieszy tym szybko i minie - pamiętam, że jak odkrył podnoszenie nóg do góry to w nocy robił "świece" w śpiwork₩u. Swoją drogą komicznie to wyglądało:) aż się boję co będzie ze spaniem jak zacznie raczkowac, siadać czy wstawaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 11:31
Aniluap lubi tę wiadomość
-
Trzymałam tak długo jak się dało, ale w kombinezon był problem żeby go zmieścić i wyjęłam. Mamy maxi cosi cabrio fix.
Jak byliśmy ostatnio na szczepieniu to 2 panie mówiły, że mają już normalne foteliki z wkładka dla niemowlaka, bo ich dzieci nie chciały siedzieć w nosidelku. Zastanawialiście się już nad kupnem nowych?Alma84 lubi tę wiadomość