Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
K@sia wrote:Kaczuszka a ty dalej nie masz okresu? Ja już mam 3ci okres i jest regularny jak kiedyś co 28 dni
Nie miałam jeszcze okresu . No ale chyba mam cyrk z hormonami skoro tsh mam 0,03 a dolna granica to 0,3 czyli jedno zero wiecej. Idę za tydzień do ginekologa,moze zrobi usg i jakiś profil hormonów no okaże się co i jak
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualny
-
Dziś to była raczej zabawa w wodzie. 45 min z dzieckiem przy sobie cały czas, różne ćwiczenia, ale ciężko mi napisać jakie. trochę na brzuszku, trochę na pleckach, chlapanie wodą, masaż wodą. było nas około 10 mama, dzieci wszystkie uśmiechnięte od ucha do ucha, więc widać że im się to podoba na trzecich zajęciach podobno ma być jedno sekundowe znużenie główki. Ale to jak kto chcę. Też widziałam te zdjęcia niemowlaków pod wodą z otwartą buzią i oczami... Wygląda super. Ale chyba bym się bała...
-
Yerenia wrote:A u nas lek separacyjny się zaczął.. Dziś byłam u kosmetyczki, Młody został z mężem i ledwo wyszłam to zaczął płakać. I płakał z przerwą na drzemkę cały czas biedny!
Mój mąż się martwi czy to minie
-
U mnie nadal @ brak i tez nie tesknie.
Ola na wizycie 6 miesiecznej wazyla 6850 gram i ma 68cm.
Dziewczyny butelkowe -pytanie- czy wasze dzieci z wprowadzeniem stalych pokarmow zjadaja mniej mleka?Moja do tej pory jadla 4 razy dziennie butelke po 180ml, a teraz niektore karmienia to zmniejszyla nawet do 120.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Madzialenka84 u nas tez czasem mniej zje. Wypija 3x 180ml w dzień i 2x 210ml. Teraz czasem 100ml wypije.
Franio dziś noszony cały dzień. Płacz jak szłam siku, do kuchni, schodził z maty nawet po wodę dla niego. Do tego zęby go bolą, ale coraz lepiej je widać. Przy jedzeniu zagryza łyżeczkę:p -
madzialenka84 wrote:U mnie nadal @ brak i tez nie tesknie.
Ola na wizycie 6 miesiecznej wazyla 6850 gram i ma 68cm.
Dziewczyny butelkowe -pytanie- czy wasze dzieci z wprowadzeniem stalych pokarmow zjadaja mniej mleka?Moja do tej pory jadla 4 razy dziennie butelke po 180ml, a teraz niektore karmienia to zmniejszyla nawet do 120.
Jakieś dwa tyg jadł mniej; tak 600ml na dobę. Od wczoraj znowu więcej- około 800ml -
K@sia wyrazy współczucia z powodu śmierci taty. Moja mama chorowała i miała operację w listopadzie. Teraz jest ok. Mam nadzieję że tak zostanie.
My mamy dwa zęby, wyszły w majówkę daje marchewkę Młodej ale niezbyt jej smakuje, chyba nie do końca jest gotowa do nowych smaków bo wysuwa wszystko językiem.
Yerenia silny ten Twój Maluszek, podziwYerenia lubi tę wiadomość
-
Na chemię za późno bo było dużo przerzutów a mój Tata żył już bez nerki po dwóch zawałach z bajpasami. Miał tylko radioterapię ale stan dalej się pogarszał. Ostatnie dni dostawał już morfinę dożylnie. Ale miał dobra smierć, była nagła gdyż zaatakowało prawdopodobnie naczynia krwionośne i jak wstał rano to upadł.... mój Tata był półkownikiem i nie przeżyłby tego jak by trzeba było koło niego chodzić czy karmić czy zmieniać pieluchy. Dzisiaj mieliśmy ostatnie pożegnanie w prosektorium była otwarta trumna, bałam się wejść ale to „spotkanie” dało mi dużo siły i spokoju.