Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialenka jak lekarz nic nie mówił to znaczy że ok. Pewnie więcej się rusza to i mniej przybiera.
Ostatnio też czytałam że jak się rozszerza dietę to dzieci mało tyja bo układ pokarmowy musi się nauczyć trafić nowe rzeczy.Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
nick nieaktualny
-
My sobie sami robimy bilanse w domu
I znów mnie dziecko zaskoczyło.... szykowałam się na nieprzespane noce, gorączkę, ślinotok i festiwal kupy, a tu...patrzę do dzioba - coś. Stukam łyżeczką- dolna prawa jedynka się wybija Zobaczymy jak się będzie dalej wyżynać.Katalonia, Yerenia, K@sia, zuzik88, Aniluap, Alma84 lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Mój tez bez entuzjazmu na początku super a teraz średnio. Na razie cyc najważniejszy. Skończyły nam się „pochmurne” dni i Bartus wrócił do trybu drzemki w dzień po 2 godziny. Wstaje szczęśliwy
Nam pampersy trójki nie przeciekają a Bartus ma już ponad 8 kg.
Katalonia lubi tę wiadomość
-
Katalonia wrote:Dzisiaj dałam mojej pierwsze danie-dynie. W foteliku wysiedziala 5 min i pociumkala 2 malenkie lyzeczki. Chociaz nie pluła, ale myślałam że zje więcej. Jutro ja będę jeść dynię na obiad bo szkoda wyrzucić.
Filip dopiero teraz zjada jakies 120g na obiadek. A i tak dojada mleczkiem
Więc zajęło mu to ponad 5 tygodni żeby zjadać więcejKatalonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatalonia wrote:Dzisiaj dałam mojej pierwsze danie-dynie. W foteliku wysiedziala 5 min i pociumkala 2 malenkie lyzeczki. Chociaz nie pluła, ale myślałam że zje więcej. Jutro ja będę jeść dynię na obiad bo szkoda wyrzucić.
Katalonia lubi tę wiadomość