Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, uważam że to bardzo dobra różnica. Stosunkowo mała aby się później dogadały i stosunkowo duża że synek jest już bardziej samodzielny.
Na początku był strasznie zazdrosny i wrażliwy jak zwracało mu się uwagę że musi obchodzić się z Małą delikatnie. Było ciężko, nie ukrywam ale teraz jest już ok. Mała zapatrzona w brata, wodzi za nim oczami, gada po swojemu do niego, Mikołaj też pokazuje jej grzechotki itp. No i od września idzie do przedszkola to też będzie łatwiej ja też świadomie chciałam taka różnice wieku właśnie
-
Hej. U nas jedna pobudka. Przyzabkowaniu jak juz było naprawdę źle to 2 razy podałam pedicetamol i spał ładnie noce. Doraźnie polecam maść dentinox. Chłodzi dziąsła, Frankiwi pomagała. Juz od dobrego tygodnia nie stosujemy. Smarowalam max. 2 razy dziennie, bo większej potrzeby nie było.
Tydz temu mieliśmy w nocy pobudki co 2 godz i byl ogolnie bardzo niespokojny. Na szczęście były to tylko 3 noce.
Od poniedziałku wracam do pracy. Mąż bierze urlop ojcowski, a potem Franio do dziadków. Jestem przerażona jak to będzie.Yerenia lubi tę wiadomość
-
Katalonia wrote:Madzialenka pisałaś że mama nie pomoże przy drugim dziecku. Jak chcesz to ewentualnie pogodzić?
Madziula u ciebie jest taka różnica wieku jak mniej więcej ja planuje. Jak dzieci się dogaduja? I myślisz że to dobra różnica?
No właśnie nie wiem jakby to było.I tak, przed skończeniem roczku się nie zdecyduje na kolejną ciążę, a potem to Ola mogłaby juz iść do żłobka/przedszkola,trudno powiedzieć. Także ta niepwnośc przyszłości na razie mnie skutecznie powstrzymuje.
U nas tez jest tak,że nie przyjmują do żłobków/przedszkoli jak dzieci nie mają wszystkich szczepień (ma na razie szczepimy wybiórczo), a na razie nie wiem czy będziemy na wszystko szczepić. Na razie odraczam 3 w 1 (krztusiec , blonica , tezec) oraz HIB) na polio zaszczepilam oraz na pneumo, rota i zoltaczke B.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Hej dziewczyny mam do Was pytanko, szukam wózka spacerowego co macie, co polecacie ? Kasowo mysle o granicach 1300-1600zl.
Co do mojego kochanego wczesniaczka nadgania mega, od kiedy chodzimy na rehabilitacje tak wystrzelil.. siedzi, raczkuje i zaczyna chwytac sie mebli..jednak tu rahabilitanci każą go wstrzymac bo szkoda jego kregoslupa jeszcze.za szybko na ten etap nie możemy go stymulowac w tym kierunku jeszcze. Za szybko.Yerenia lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny