Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpokojnie półpasiec nie jest aż tak zakaźny jak ospa. Ograniczcie kontakt fizyczny, zakaz noszenia na rękach i dotykania małej i nie używajcie tych samych ręczników. A tata jak wyzdrowieje wyprać pościel itp itd. Przerabiałam już półpaśca ze starszą córką
Yerenia, Katalonia lubią tę wiadomość
-
Widzę znów ospa szaleje, półpaśce itp. Ale spoko, półpasiec zaraża tylko przez tę wydzielinę z pęcherzyków, a nie kropelkowo. Więc jak wyżej - bez przytulania itp.
Siadanie...stawanie... Pffff ja odnotowuję sukces, jak mi dziecko pozycję zmienia w leżeniu, haha Nawet nie próbuje jeszcze do raczkowania się przystosowywać.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do was takie pytanie, czy myślicie o drugim dziecku?U mnie jest tak,ze praktycznie od razu wlaczylo mi sie pragnienie drugiegi dziecka, zwalam to na hormony,ale zastanawiam sie czy to przejdzie, bo racjonalizujac to wolalabym odczekac conajmniej rok, dwa po cc o ile wogole bym sie decydowala na kolejne dziecko. Czy wy tez macie takie silne pragnienie?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Ja po pierwszym mówiłam że nie chce więcej ale rozsądek kazał inaczej żeby Młody miał kogoś na tym świecie jeszcze
Mam problem z sutkiem, jest strasznie popękany, gorzej niż na początku karmienia strasznie boli, krwawi przy ssaniu, Mała nie chce go jeść a teraz to nawet jej nie dam bo bym umarła z bólu...nie wiem czemu tak się stało. A na dodatek ściągnęłam mleko z niego i chciałam dać w butli ale Oliwia ani śni zassać butelkę, nie umie...co mam robić? Bo już myślę o zakończeniu karmienia, a nie chce przez takie coś dlaczego tak się stało
-
nick nieaktualny
-
Moja ma dwa zęby na dole ale to nie jest wina przygryza nią, sutek jest popękany w wielu miejscach, niezależnie od zębów.
Swoją drogą Oliwia jak przygryza to z zabawy jak już się naje to wtedy puszcza i łapie i przygryzie i patrzy na mnie, ja mówię że nie wolno to ona się śmieje
-
To zdjęcie to fotomontaż
Dobry jest chłopak, nie ma co
Ja pragnienia specjalnego nie mam, ale chcę jak najszybciej - ze względu na wiek, pracę, wszystko... No i to, że u mnie to i tak nie idzie hop siup, trzeba będzie niestety znów nawiedzić klinikę. Po prostu bardzo chcę, bo tak mi pasuje Natomiast chcę autentycznie, okazało się, że jednak dzieci są spoko Wcześniej mówiłam, że jedynak to nie, bo bez sensu, ale to było "na rozum". Teraz chętnie przeżyję to jeszcze raz, może inaczej, bardziej świadomie i mniej stresowo...?zuzik88, Yerenia, Alma84, Katalonia lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023