Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie to taka kaszka na czole...ja trochę dramatyzuje bo całe życie leczyłam się na cięzki trądzik, miałam mocne kuracje retinoidami...od paru lat w końcu mam spokój...albo miałam...
-
Właśnie zasiadam sobie do herbatki z cytryną może pomoże
Tylko trochę dziś w krzyżu boli i chyba macica się rozciąga.
Dodając do tego katar i jakąś taką ciężką głowę - jest słabo :p
Mietata - miejmy nadzieję, że Twoje krostki są tylko chwilowe -
Cześć Dziewczyny.
Wpisuję się w wątek. Wierzę, że uda mi się odczarować złą passę po poronieniu i martwym porodzie. Jestem w 7t1d i widzę siebie w listopadzie jako mamę wyczekiwanego i ukochanego Dzidziusia
Jooozefka, agagaga, Penelope, Leslie, moremi, afrykanka lubią tę wiadomość
-
Kero wrote:Cześć Dziewczyny.
Wpisuję się w wątek. Wierzę, że uda mi się odczarować złą passę po poronieniu i martwym porodzie. Jestem w 7t1d i widzę siebie w listopadzie jako mamę wyczekiwanego i ukochanego Dzidziusia
Witaj Kero! Trzeba wierzyć że tym razem będzie pięknie. Podaj datę porodu a wpiszę Cię na naszą listę Byłaś już u lekarza?
-
Hej dziewczyny odebrałam moje wyniki i wszystko Ok oprócz CMV IgM wyszło mi 1,14 czyli wynik dodatni i bardzo sie denerwuje nie chce czytać internetow bo piszą różne rzeczy. Wizytę mam u lekarza na piątek ale spróbuje przełożyć na dzisiaj. Ktoś coś wie o tym CMV?
-
Hej nie wiem czy dobrze cie zrozumiałam. Piszesz że wyszedł ci wynik dodatni w cmv Igm? Ta klasa mówi niby o świeżym zakażeniu wirusem cytomegali. Ale wynik 1.14 nie jest zbyt wysoki. A masz jakieś normy ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Yhy .. musisz porozmawiać o tym z lekarzem . A w tej drugiej klasie było negatywne? Bo jak było też dodatnie to wtedy nie ma się co bać. Gorzej jak było ujemne. Wtedy świadczy to o świeżym zakażeniu i wiem że nie jest to w ciąży za bardzo ciekawe. No ale naj lepiej zrobisz jak pogadasz ze swoim ginekologiem
Ja też mam cytomegalie ale tej drugiej klasie że kiedyś chorowałam i wtedy jakbym np teraz zachorowała to nie jest tak szkodliwe bo juz nie jest zakażenie świeżeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 11:51
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 12:42
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
K@sia wrote:Lekarz nie kazał mi tej drugiej klasy robić postaram sie na dzisiaj umówić ibpowtorze wyniki tez na IgG. Dzięki27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Kuchcinka wrote:Invis wykreśl mnie proszę z listy, ciąża obumarła w 6t5d (powinnam dzisiaj być w 8t5d) jutro idę na skrobanke do szpitala.
Powodzenia dziewczyny, dbajcie i uważajcie na siebie.
Ps. Widzę ze Bianka87 tez jest nadal na liście, mam nadzieje ze się na mnie nie obrazi za to ze przekaże żebyś tez ja z tego samego co u mnie powodu wykreśliła.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Kuchcinka wrote:Invis wykreśl mnie proszę z listy, ciąża obumarła w 6t5d (powinnam dzisiaj być w 8t5d) jutro idę na skrobanke do szpitala.
Powodzenia dziewczyny, dbajcie i uważajcie na siebie.
Ps. Widzę ze Bianka87 tez jest nadal na liście, mam nadzieje ze się na mnie nie obrazi za to ze przekaże żebyś tez ja z tego samego co u mnie powodu wykreśliła.
Kuchcinka strasznie mi przykro. Trzymaj się.
To teraz i ja nabrałam stracha - u lekarza byłam 22.03, a teraz już objawów nie mam (tylko piersi powiększone i lekko bolesne) poza tym raczej nic i tak się zastanawiam czy wszystko w porządku. Nie spodziewałam się, że tak duzo poronień na naszym wątku. Przykre to strasznie.