Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam wczoraj wieczorem w Lidlu na zakupach i też kupiłam sobie te legginsy ciążowe, też rozmiar S. Cena mnie zachęciła, a w nich będzie mi wygodniej niż w normalnych. Ciuszków dla dziecka jeszcze nie kupuję, czuję, że to jeszcze nie ten czas
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
PsotkaKotka wrote:Tak, wzdluz brzucha. Bo to rozstep miedzy miesniami brzucha. Ile palcow wlazlo ci na szerokosc? Ponoc regularne cwiczenia pomagaja ale wielu rzeczy robic nie wolno
NIEPOKORNa ja tez slyszalam, ze dopler moze byc szkodliwy w 1szym trymestrze.
Szok 3 palce weszły aż nie chce sprawdzać dokładniej , zabiorę sue za to po drugim porodzie.
Ja tez tak słyszałam o dopplerze wiec użyłam 3 razy. Tu w No lekarze używają od 12 tyg.
Ja juz jeżdżę z adapterem do pasów mam po pierwszej ciąży , kupowaliśmy nowy fotelik be safe i byla promocja ze za adapter zapłatę o 150 zł mniej wiec wyszły mnie tylko 30 zł, koleżance pożyczyłam na czas ciąży, niedawno mi oddała bo juz nie potrzebuje
-
Wiem, że tętno maluszka jest szybsze ale słuchając jest tyle hałasów przy okazji, że się gubię czy to na pewno jest to Tym bardziej, że u mnie bardzo mocno słychać tętnice te po bokach i się trochę gubię
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Wyszłam z domu, trafiłam do biblioteki a później moje nogi powędrowały prosto do McDonald :p
Nic nie smakuje ostatnio tak dobrze jak McWrap :p
A ludzie - mimo paskudnej pogody - jacyś tacy mili dziśHolibka, Blondik lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:Szok 3 palce weszły aż nie chce sprawdzać dokładniej , zabiorę sue za to po drugim porodzie.
Ja tez tak słyszałam o dopplerze wiec użyłam 3 razy. Tu w No lekarze używają od 12 tyg.
Ja juz jeżdżę z adapterem do pasów mam po pierwszej ciąży , kupowaliśmy nowy fotelik be safe i byla promocja ze za adapter zapłatę o 150 zł mniej wiec wyszły mnie tylko 30 zł, koleżance pożyczyłam na czas ciąży, niedawno mi oddała bo juz nie potrzebuje
No to juz wiesz czemu masz taki duzy brzuch.
A rozstepy tez ci sie zrobily? Wisi ci skora?
Tylko jak sie bedziesz zabierala za te cwiczenia to pamietaj, ze wielu robic nei mozna, zadnych tam normalnych brzuszkow bo jeszcze gorzej bedzie!, biegac tez nie wolno, no i dzwigac bo to wszystko tylko pogarsza sytuacje. -
Kaczorka wrote:Wyszłam z domu, trafiłam do biblioteki a później moje nogi powędrowały prosto do McDonald :p
Nic nie smakuje ostatnio tak dobrze jak McWrap :p
A ludzie - mimo paskudnej pogody - jacyś tacy mili dziś
U mnie coraz ładniej na dworze, wyszło słonko, ludzie też spoko
Ja dziś czuję się znacznie lepiej niż wczoraj, chyba po prostu wyspałam się w przeciwieństwie do poprzedniej nocy.
Jeju mcwrap... też lubię, na szczęście mc mam nie po drodze z pracy
Przypomniało mi się jak jakiś czas temu z mordem w oczach leciałam po pitę xxl i zjadłam ponad połowę w drodze do gina
Ale póki co twardo obstaję przy carbonarce na dzisiejszą kolację i jutrzejszy obiad. Mam pół boczku to akurat będzie na konkretną porcję
-
Odwiedziłam Lidla Luzik na dziale ciążowym. Rzeczy cała masa. Zakupiłam sobie i bluzkę i sukienkę i leginsy
I lepiej niech teraz Kaczorek nie robi akcji tylko ładnie rośnie :p
Na dziale z ubrankami dla bobasów było więcej ludzi, ale nawet nic do ręki póki co nie brałam. -
Holibka wrote:Tak gadacie o tych legginsach że może i ja pójdę z ciekawości zobaczyć to cudo
Holibka - żadne cuda zwykłe leginsy :p tylko nie na gumce a z takim szerokim pasem. No i materiał wydaje się dość fajny.
Chciałam granatowe, ale niestety w moim rozmiarze były tylko takie jasne - coś między szarym a niebieskim. Ale wzięłam nie mogę się tylko na ciemno nosić. Zwłaszcza, że chyba idzie wiosna i latoHolibka lubi tę wiadomość
-
Ja wzięłam granatowe i czarne u mnie było pełno. Sukienki mi nie wpadły w oko, wzięłam też dwie koszulki na później, bo u nas w mieście nie ma zbytnio wyboru ciazowych ubrań, niech sobie poczekają w szafie i będą pod ręką jak bedzie potrzebaSyn
-
Dziewczyny moje 2 szczęścia.
Jestem bardzo szczęśliwa . Byłam dziś w szpitalu na kontroli bo zaczęłam lekko schizować. .naszczescie serduszka biją.
moje następne usg mam za tydzień 25.04
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49612e8cbc58.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a130b12c25c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 16:53
Holibka, Asia_89, Kaczorka, ASSA, Charlutek, KasiaHaBe, agagaga, moremi, PsotkaKotka, annggela, Jooozefka, Zuza91, Blondik, kasiula_00, Mama2kituszek, afrykanka lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka, zdjęcie mega!! Normalnie podwójna szczęściara z Ciebie, ja na Twoim miejscu czulabym się bardzo wyjątkowo
Mietata, mamy Golden Retrievera, a więc z tej samej "rodzinki". No duże psiaki. Duży pies, duże wydatki, ale jego miłość bezcenna, cudak nasz. Nie spodziewałam się że będę w stanie wykrzesać z siebie taką miłość do zwierzaka (jako dziecko miałam Labradora kktórego musiałam uśpić, trauma i postanowienie, że nigdy więcej psa). Badanie jednak przesunęło się na jutro, więc caly dzien będzie pełen wrażeń.
U nas też słoneczko wyszło. Oby już zostałoczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny moje 2 szczęścia.
Jestem bardzo szczęśliwa . Byłam dziś w szpitalu na kontroli bo zaczęłam lekko schizować. .naszczescie serduszka biją.
moje następne usg mam za tydzień 25.04
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49612e8cbc58.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a130b12c25c.jpgczarnulka24 lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek wrote:Ale cudaki! jak sie w ogole czujesz? masz jeszcze plamienia?
Charlutek lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Charlutek wrote:Czarnulka, a to bliźniaki dwu- czy jednojajowe? bo sie nie znam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Nie mam pojęcia. . A to się da ustalić? Wiem tylko że 2 worki owodniowe mają i oby miały też 2 łożyska
czarnulka24 lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl