Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:U mnie następna wizyta 25.04 jakby któraś mogła mnie wpisać. ta wczorajsza wizyta nie była planowana, tylko była przez moje schizy hehe
Przecież od razu Cię wpisałam jak tylko napisałaś Zerkaj proszę na listę
A tak w ogóle to cześć dziewczyny. My właśnie będziemy jeść śniadanie i wyjeżdżać. Mamy wizytę na 11, ale wyjeżdżamy po 9 bo trochę kilometrów do pokonania, poza tym jeszcze tam nie byliśmy i możliwe że będziemy szukac... no i trzeba wziąć ppd uwagę przystanek na rzyganko, dzisiaj niekoniecznie dobrze się czuję
Trochę się boję, ale nie jestm wcale zestresowana. Powodzenia dziewczynki na wizycie! Ja pewnie dam znać około 12-13.czarnulka24, Blondik lubią tę wiadomość
-
Invis, kciuki, zazdroszczę, ja mam dopiero wizytę późny wieczorem. Na szczęście załadowałam sobie dzień robotą i spotkaniami i zleci jakoś.
Kciuki dla wszystkich dzisiaj podglądających -
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty i czekam na dobre wieści27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Teoretycznie za tydzień, czyli w następny czwartek albo piątek, najpóźniej. Chciałabym żeby zadzwonili w poniedziałek że już są wyniki, podobno czasami są szybciej Jeśli dziś na usg NT będzie ok to już będę ciut spokojniejsza.
-
mietata wrote:Invis, kciuki, zazdroszczę, ja mam dopiero wizytę późny wieczorem. Na szczęście załadowałam sobie dzień robotą i spotkaniami i zleci jakoś.
Kciuki dla wszystkich dzisiaj podglądających
Ech. U mnie podobnie. Wizyta dopiero o 18 Trzymam za Was kciuki, za siebie też -
No dziewczyny, witam was dziś i ja też dziś trzymam kciuki za wasze wizyty.
Mam dobre przeczucie, bo dziś pierwszy raz od dwóch tygodni dobrze się czuję i zjadłam coś w końcu i nie zwymiotowałam
Czyli w taki dzień wszystko musi być dobrze.
Niby wszystkie mamy termin na Listopad, a moje USG i pappa dopiero równo za 3 tygodnie ;/ -
Witam dziewczyny, dziś na Opolszczyźnie zimno, ale bez śniegu i deszczu Byłam powtórzyć glukoze z krwi, a jak będzie znów wysoka to krzywa cukrowa mnie czeka
Właśnie popijam kawkę i piekę steka dla męża
Są tu jakieś niskociśnieniowe? Bo ja zawsze miałam niskie, na ostatniej wizycie jak mi zmierzyła to miałam 80/50
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
aa stres mi sie włączył ale wmawiam sobie musi byc ok skoro mnie tak muli i muli wizyta 11:30 zaraz jade średnią do dziadka zawieść i potem do lekarza
kciuki za reszte dziś wizytujacyhBlondik, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z Was ma, albo planuje kupić taką dużą poduszkę do spania w kształcie litery C?
Do końca ciąży daleko, brzuch minimalny a ja żeby zasnąć potrzebuje całą kołdrę zwinąć i gniazdko sobie uformować Zastanawiam się nad kupnem, potem może by do karmienia posłużyła.
-
agagaga wrote:Dziewczyny czy któraś z Was ma, albo planuje kupić taką dużą poduszkę do spania w kształcie litery C?
Do końca ciąży daleko, brzuch minimalny a ja żeby zasnąć potrzebuje całą kołdrę zwinąć i gniazdko sobie uformować Zastanawiam się nad kupnem, potem może by do karmienia posłużyła.
Ja mam w planach zakup takiej poduszki. W przyszłym tygodniu to zrobię.
I Invis ma taką -
Trzymam kciuki za wizyty i czekam na dobre wiesci!!
Jade dzis sprzdac synja do babci i cioci i jade na zakupy i do fryzjera:-) pozniej mam sporo rzeczy do zrobienia zwiazanych ze studiami, na szczęście to jyz koncowka.
Ja piduszki do spania nie mialam i teraz tez nie planuje ale za to ta do karmienia super nam sie spisala.😇😁😇😇😁 -
Cześć wszystkim. trzymam kciuki dziewczyny za dzisiaj.
agagaga ja kupiłam Motherhood - pewnie jutro przyjdzie to dam znać czy jest coś warta. Teraz śpię "na żabę", może będzie z poduszką wygodniej
Kaczorka , a termin porodu Ci się zgadza? Bardzo duży Twój dzieć jak na to, co masz w suwaczku
-
Hej dziewczyny!
Gratuluję powodzenia na wczorajszych wizytach i trzymam kciuki za dzisiejsze, będzie dobrze
Ja też planuję kupić taką poduchę rogala, jeszcze nie mam konkretnej na oku, ale na pewno musi być w neutralnym wzorze i ze zdejmowanym pokrowcem i możliwością dosypania wypełnienia jak się ugniecie.
Wczoraj zrobiłam carbonarę i wyszła mi pyszna jak przenigdy. Bobas ewidentnie był zadowolony bo nic mnie nie muliło potem, a ok. 3 w nocy obudził mnie po dokładkę mąż mówi, że smaka na carbo bobas ma po nim
Rano machnęłam sałatkę z paluszkami krabowymi, czeka na mnie na drugie śniadanko Też mam nieco więcej energii. Weszłam dziś w 13tc, mam nadzieję że to już koniec mdłości i wzrost energii )
W moim otoczeniu wysyp dzieci. Wczoraj okazało się, że znajoma ma termin praktycznie taki jak mój eh, trzeba imiona zaklepywać, żeby nie było jak z wcześniejszym imieniem, które zostało przejęte