Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula wrote:Ja mam wozek po starszym synku wiec nie bede inwestowac w nowy a pytanie do dziewczyn, ktore wlasnie maja juz male dzieci takie do 2 latek-bo moj obecnie spi jeszcze w lozeczku ze szczebelkami,ale planuje go przeniesc do takiego lozeczka ktore rosnie z nim ale tez jeszcze ma barierki bo bez nich raczej spadnie...a Wy jak planujecie przestaweic swoje dziecko? Czy moze kupujecie drugie lozeczko niemowlece,czy moze juz zwykle bez barierek?
W ikei można kupić taka jakby ramę by dziecko nie wypadło i pasuje do każdego łóżeczka my takie cos mamy
-
mam za 2 tyg wesele i wybrałam się na polowanie Upatrzyłam sobie piękną kiecę, super dopasowana, obłędnie w niej wyglądam na 3 miesiąc ciąży kurde serio, widać jak nic! a mój mąż jeszcze się podśmiewał, że za 2 tyg to już w ogóle Nie to że się wstydzę brzucha swojego, ale nie chciałabym żeby każdy gość na weselu domyślał się czy jestem w ciąży czy tylko się objadłam tortem
Teraz straciłam cały zapał do zakupów...wszystkie modele które mi się podobają pięknie eksponują moją "górkę" -
Mietata ja za 2 tyg też muszę wskoczyć kiecke, ale to na Komunie siostry
Słuchajcie, mam już w użyciu swój folder ciążowy od mamyginekolog, i powiem Wam że robi furorę w sensiw każdy kto go widzi, mówi że świetna sprawa. Szkoda tylko że cena jednak trochę duża, bo 65zł niektórych zniechęca, ale i tak widziałam że dużo osób zamówiło.
Mojemu mężowi nawet podoba sie inicjatywa z naklejkami itd, proponowal nawet magnez na autopoczątku żeby przyczepić :p tez mu się folder podobał. Polecam
-
Cześc wszystkim,
dzieki za info o wózkach i fotelikach. Ja musze się tym wcześniej zająć, bo przed porodem będę zamykać ważny projekt w firmie i nie będzie czasu na nic.
Link do fotelików rzuciłam mężówi to jedno mam z głowy i może i wózek też. Także dzieki
CO do kiecek też mam wesele ale za miesiąc. Na razie myslę o takiej odcinanej pod biustem, już ją gdzieś raz miałam, tylko nie wiem czy mi się biust zmieści Jak będę musiała iść czegoś szukać to się chyba pochoruję - nie cierpię zakupów - no chyba, że online
Miłego wieczorku Wam życzę. -
Invis wrote:Mietata ja za 2 tyg też muszę wskoczyć kiecke, ale to na Komunie siostry
Słuchajcie, mam już w użyciu swój folder ciążowy od mamyginekolog, i powiem Wam że robi furorę w sensiw każdy kto go widzi, mówi że świetna sprawa. Szkoda tylko że cena jednak trochę duża, bo 65zł niektórych zniechęca, ale i tak widziałam że dużo osób zamówiło.
Mojemu mężowi nawet podoba sie inicjatywa z naklejkami itd, proponowal nawet magnez na autopoczątku żeby przyczepić :p tez mu się folder podobał. Polecam
Mogłabyś mi na adres e-mail wysłać fotki tego folderu? Zastanawiam się nad zakupem, ale zupełnie nie wiem jak to wygląda. Adres e-mail: [email protected]
-
Madziula wrote:Ja mam wozek po starszym synku wiec nie bede inwestowac w nowy a pytanie do dziewczyn, ktore wlasnie maja juz male dzieci takie do 2 latek-bo moj obecnie spi jeszcze w lozeczku ze szczebelkami,ale planuje go przeniesc do takiego lozeczka ktore rosnie z nim ale tez jeszcze ma barierki bo bez nich raczej spadnie...a Wy jak planujecie przestaweic swoje dziecko? Czy moze kupujecie drugie lozeczko niemowlece,czy moze juz zwykle bez barierek?
My w polowie maja kupujemy mlodemu lozko rosnace razem z nim ale do trgo barierke. Mlody sporo sie rzuca wiec musi mieć. Ciekawa jestem jak bedzie zasypial... teraz, w lozeczku to bez problemu. Wypija mleczko, odkladam go, czasem zasnie od razu a czasem chwile sie pokreci i spi zazwyczaj do rana.
😇😁😇😇😁 -
Cześć dziewczyny. Ja byłam własnie w łazience i zobaczyłam żywo czerwona krew na władce. Bardzo się martwię. Położyłam się do łóżka i jak mi nie przejdzie do wieczora to jade na szpital .. żadnych bóli brzucha nie mam ani skurczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 11:13
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Cześć dziewczyny. Ja byłam własnie w łazience i zobaczyłam żywo czerwona krew na władce. Bardzo się martwię. Położyłam się do łóżka i jak mi nie przejdzie do wieczora to jade na szpital .. żadnych bóli brzucha nie mam ani skurczy
Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK! :* Może to akurat nic groźnego, może jakiś krwiaczek. A Ty bierzesz jakieś leki typu Duphaston czy Luteina, bo już nie pamiętam? -
Zuza91 wrote:Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK! :* Może to akurat nic groźnego, może jakiś krwiaczek. A Ty bierzesz jakieś leki typu Duphaston czy Luteina, bo już nie pamiętam?
Tak biorę duphason 3x2 .. mam nadzieje że to nie z macicy tylko np.z szyjki. .27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jeżeli mi przejdzie za niedługo to we wtorek już mam wizytę to wszystko się dowiem . Ale jak nie przejdzie do kilku godzin to jade na szpital.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Jeżeli mi przejdzie za niedługo to we wtorek już mam wizytę to wszystko się dowiem . Ale jak nie przejdzie do kilku godzin to jade na szpital.
Daj znać koniecznie, jak już będziesz coś wiedzieć. A raz tylko było coś na wkładce? Czy cały czas leci? Jak cały czas to może lepiej od razu jechać na IP?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Zuza91 wrote:Daj znać koniecznie, jak już będziesz coś wiedzieć. A raz tylko było coś na wkładce? Czy cały czas leci? Jak cały czas to może lepiej od razu jechać na IP?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity