X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • agagaga Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My powiedzielismy córce podobnie jak Invis. Jak było widać serduszko. Mała jest zachwycona. Od dawna nas męczyła o rodzeństwo.
    Co do objawów to przestało mi juz być niedobrze ☺ a spać to mogę wszędzie i o każdej porze.

f2w3vfxm1kp3ovpn.png
    zem3uay3hlrrfik1.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula wrote:
    Ja mam wozek po starszym synku wiec nie bede inwestowac w nowy :) a pytanie do dziewczyn, ktore wlasnie maja juz male dzieci takie do 2 latek-bo moj obecnie spi jeszcze w lozeczku ze szczebelkami,ale planuje go przeniesc do takiego lozeczka ktore rosnie z nim ale tez jeszcze ma barierki bo bez nich raczej spadnie...a Wy jak planujecie przestaweic swoje dziecko? Czy moze kupujecie drugie lozeczko niemowlece,czy moze juz zwykle bez barierek?:)
    Mój 1,5 roczny synek spi od tygodnia w większym łóżeczku 140x70 , miesiąc temu wyjęliśmy mu trzy szczebelki i nauczyliśmy by sam zasypiał w nocy jak cos nie tak to do nas przychodzi lub rano pakuje mi sie do łóżka , uwielbiam to <3 <3
    W ikei można kupić taka jakby ramę by dziecko nie wypadło i pasuje do każdego łóżeczka my takie cos mamy

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • mietata Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam za 2 tyg wesele i wybrałam się na polowanie :) Upatrzyłam sobie piękną kiecę, super dopasowana, obłędnie w niej wyglądam na 3 miesiąc ciąży :) kurde serio, widać jak nic! a mój mąż jeszcze się podśmiewał, że za 2 tyg to już w ogóle :) Nie to że się wstydzę brzucha swojego, ale nie chciałabym żeby każdy gość na weselu domyślał się czy jestem w ciąży czy tylko się objadłam tortem :)

Teraz straciłam cały zapał do zakupów...wszystkie modele które mi się podobają pięknie eksponują moją "górkę" :)

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • Invis Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mietata ja za 2 tyg też muszę wskoczyć kiecke, ale to na Komunie siostry :)

Słuchajcie, mam już w użyciu swój folder ciążowy od mamyginekolog, i powiem Wam że robi furorę :) w sensiw każdy kto go widzi, mówi że świetna sprawa. Szkoda tylko że cena jednak trochę duża, bo 65zł niektórych zniechęca, ale i tak widziałam że dużo osób zamówiło.

Mojemu mężowi nawet podoba sie inicjatywa z naklejkami itd, proponowal nawet magnez na autopoczątku żeby przyczepić :p tez mu się folder podobał. Polecam :)

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • ASSA Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc wszystkim,
    dzieki za info o wózkach i fotelikach. Ja musze się tym wcześniej zająć, bo przed porodem będę zamykać ważny projekt w firmie i nie będzie czasu na nic.

Link do fotelików rzuciłam mężówi to jedno mam z głowy i może i wózek też. Także dzieki :)

CO do kiecek też mam wesele ale za miesiąc. Na razie myslę o takiej odcinanej pod biustem, już ją gdzieś raz miałam, tylko nie wiem czy mi się biust zmieści :) Jak będę musiała iść czegoś szukać to się chyba pochoruję - nie cierpię zakupów - no chyba, że online :)

Miłego wieczorku Wam życzę.

8p3oyx8do0sejm7n.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invis wrote:
    Mietata ja za 2 tyg też muszę wskoczyć kiecke, ale to na Komunie siostry :)

Słuchajcie, mam już w użyciu swój folder ciążowy od mamyginekolog, i powiem Wam że robi furorę :) w sensiw każdy kto go widzi, mówi że świetna sprawa. Szkoda tylko że cena jednak trochę duża, bo 65zł niektórych zniechęca, ale i tak widziałam że dużo osób zamówiło.

Mojemu mężowi nawet podoba sie inicjatywa z naklejkami itd, proponowal nawet magnez na autopoczątku żeby przyczepić :p tez mu się folder podobał. Polecam :)

Mogłabyś mi na adres e-mail wysłać fotki tego folderu? Zastanawiam się nad zakupem, ale zupełnie nie wiem jak to wygląda. Adres e-mail: [email protected]

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula wrote:
    Ja mam wozek po starszym synku wiec nie bede inwestowac w nowy :) a pytanie do dziewczyn, ktore wlasnie maja juz male dzieci takie do 2 latek-bo moj obecnie spi jeszcze w lozeczku ze szczebelkami,ale planuje go przeniesc do takiego lozeczka ktore rosnie z nim ale tez jeszcze ma barierki bo bez nich raczej spadnie...a Wy jak planujecie przestaweic swoje dziecko? Czy moze kupujecie drugie lozeczko niemowlece,czy moze juz zwykle bez barierek?:)

My w polowie maja kupujemy mlodemu lozko rosnace razem z nim ale do trgo barierke. Mlody sporo sie rzuca wiec musi mieć. Ciekawa jestem jak bedzie zasypial... teraz, w lozeczku to bez problemu. Wypija mleczko, odkladam go, czasem zasnie od razu a czasem chwile sie pokreci i spi zazwyczaj do rana.

😇😁😇😇😁
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja byłam własnie w łazience i zobaczyłam żywo czerwona krew na władce. Bardzo się martwię. Położyłam się do łóżka i jak mi nie przejdzie do wieczora to jade na szpital .. :( żadnych bóli brzucha nie mam ani skurczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 11:13

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Zuza91 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja byłam własnie w łazience i zobaczyłam żywo czerwona krew na władce. Bardzo się martwię. Położyłam się do łóżka i jak mi nie przejdzie do wieczora to jade na szpital .. :( żadnych bóli brzucha nie mam ani skurczy

Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK! :* Może to akurat nic groźnego, może jakiś krwiaczek. A Ty bierzesz jakieś leki typu Duphaston czy Luteina, bo już nie pamiętam?

klz9hdgefsr87l0p.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK! :* Może to akurat nic groźnego, może jakiś krwiaczek. A Ty bierzesz jakieś leki typu Duphaston czy Luteina, bo już nie pamiętam?
    Dziękuję za kciuki. Na pewno się przydadza.
    Tak biorę duphason 3x2 .. :( mam nadzieje że to nie z macicy tylko np.z szyjki. .

07.06.2019 synek

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli mi przejdzie za niedługo to we wtorek już mam wizytę to wszystko się dowiem . Ale jak nie przejdzie do kilku godzin to jade na szpital.

07.06.2019 synek

• Zuza91 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarnulka24 wrote:
    Jeżeli mi przejdzie za niedługo to we wtorek już mam wizytę to wszystko się dowiem . Ale jak nie przejdzie do kilku godzin to jade na szpital.

Daj znać koniecznie, jak już będziesz coś wiedzieć. A raz tylko było coś na wkładce? Czy cały czas leci? Jak cały czas to może lepiej od razu jechać na IP?

czarnulka24 lubi tę wiadomość

klz9hdgefsr87l0p.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza91 wrote:
    Daj znać koniecznie, jak już będziesz coś wiedzieć. A raz tylko było coś na wkładce? Czy cały czas leci? Jak cały czas to może lepiej od razu jechać na IP?
    Byłam siku i tu patrze krew gdybym nie poszła to nawet bym nie wiedziała bo nic nie bolało . Wiec ja w panikę wpadłam zmieniłam wkładkę i od razu do łóżka. . I trochę jeszcze polecialo. Teraz tylko jak podcieram się. . I widać ze coraz ciemniejsza krew wiec może już przestaje. .

07.06.2019 synek

• Aasha Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka, moze lepiej od razu jedz na IP, sprawdzisz czy wszystko ok...? Bo tak bedziesz w stresie żyć do wtorku, nawet jak przejdzie :-/

akeu43r8y52gvtw7.png

ex2bio4p7ak0n2wo.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedz czarnulka od razu na ip nie czekaj, mi poleciało troszeczkę krwi w pierwszej ciąży poszłam do lekarza nie widział skąd to ale wyslala mnie na badania do szpitala od razu. Po co masz sie martwić

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • gosssiagabrysiowa Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasha wrote:
    Czarnulka, moze lepiej od razu jedz na IP, sprawdzisz czy wszystko ok...? Bo tak bedziesz w stresie żyć do wtorku, nawet jak przejdzie :-/
    Też bym pojechała Od razu.

f2w33e3kcrry2bu4.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka, trzymam kciuki. jedź do lekarza, lepiej sprawdzić i się uspokoić :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Invis Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka, jedź na IP, też bym pojechała od razu. Lepiej dmuchać na zimne.

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
‹‹ 185 186 187 188 189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ