Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tak czytam Wasze historie i podziwiam Was. Jestem po jednej stracie. Pierwsza ciąża prawidłowa i szczęśliwie rozwiązana. Druga zakończona poronieniem samoistnym. Teraz udało się praktycznie od razu. Wydawało mi się, że to koniec świata. Ale Wasze historie napawają mnie optymizmem Dzięki. Obyśmy wszystkie w listopadzie cieszyły się z naszych bobasów Zaczynam w to wierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 18:25
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
-
agagaga wrote:Dziewczyny tak czytam Wasze historie i podziwiam Was. Jestem po jednej stracie. Pierwsza ciąża prawidłowa i szczęśliwie rozwiązana. Druga zakończona poronieniem samoistnym. Teraz udało się praktycznie od razu. Wydawało mi się, że to koniec świata. Ale Wasze historie napawają mnie optymizmem Dzięki. Obyśmy wszystkie w listopadzie cieszyły się z naszych bobasów Zaczynam w to wierzyć
Ja mam podobną historię. Mam swoją teorię na poronienie które mnie spotkało i wierzę, że teraz musi być dobrze. Jutro czekają mnie prenatalne... trochę się stresuję, nie powiem.
-
Rysiowa wrote:Ja mam podobną historię. Mam swoją teorię na poronienie które mnie spotkało i wierzę, że teraz musi być dobrze. Jutro czekają mnie prenatalne... trochę się stresuję, nie powiem.
Ja też mam za sobą poronienie i bardzo się boję. Kupiłam teraz ten detektor tętna, ale nie wiem czy jest źle czy jest za wcześnie bo ja nic nie mogę złapać i się tylko denerwuję.
Dziewczyny te co mają od którego tygodnia używałyscie? jakiej marki? Słyszałyście swoje tętno czy dziecka? Ile szukacie tętna? Zestresowałam się.... a do USG jeszcze 11 dni.
pomocy!!! -
gosssiagabrysiowa wrote:ja tez bym chciaa córeczke bo 3 synow mam a córcia nam umarła więc bylabym w niebowzieta...no ale nie mam na to wplywu. co będzie to będzie i tak będe kochać
Ja też mam dwóch synów i trzecia byla dziewczynka-mój aniołek. Marzę że będzie córeczka bo 4 facetów w domu to na mnie za wiele -
Iw-onka wrote:Ja też mam za sobą poronienie i bardzo się boję. Kupiłam teraz ten detektor tętna, ale nie wiem czy jest źle czy jest za wcześnie bo ja nic nie mogę złapać i się tylko denerwuję.
Dziewczyny te co mają od którego tygodnia używałyscie? jakiej marki? Słyszałyście swoje tętno czy dziecka? Ile szukacie tętna? Zestresowałam się.... a do USG jeszcze 11 dni.
pomocy!!!
Spokojnie, nie bez powodu na tych detektorach jest napisane że tętno można odnaleźć dopiero między 9-12 tygodniem ciąży, z naciskiem na 12. Może jest jeszcze wcześnie. Ja pierwszy raz słuchałam serduszka w 12t5d
Ja właśnie dostałam emaila, że mój detektor został wysłany, więc jutro powinien u mnie byćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 19:17
-
Iw-onka wrote:Ja też mam za sobą poronienie i bardzo się boję. Kupiłam teraz ten detektor tętna, ale nie wiem czy jest źle czy jest za wcześnie bo ja nic nie mogę złapać i się tylko denerwuję.
pomocy!!!
A ja jutro wybieram sie na usg nie zasnę z radości
-
pomocy!!!
A ja jutro wybieram sie na usg nie zasnę z radości
-
Cześć dziewczyny. Ja już po usg melduję że jeden dzidziuś ma 4.21 a drugi 3.13 ..
Serduszka biją ładnie . Ale jest jeden problem lekarz podejrzewa jedno łożysko i mam to potwierdzić za 2 lub 3 tyg na prenatalnych u specjalisty w klinice bo jak się potwierdzi to jest to ciąża bardzo wysokiego ryzyka .. poza tym znów zaczęłam po usg pod krwawiac ale nic nie było widać skąd to ..mietata, Charlutek lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Sunshine_111 trzeba być dobrej myśli, choć wiemy doskonale jak czasem to trudne Zobaczysz, że w miarę jak ciąża będzie bardziej zaawansowana, Ty powinnaś być spokojniejsza. Bardzo wiele przeszłaś, myślę że dość już ciężkich lat, czas na te tłuste!
Dziewczyny wizytujące dziś!! Co taka cisza? Czekamy na wieści kochane! Meldujcie!
Czarnulka, cieszę się że wszystko ok. Ważne, że maluszki rosną, że serduszka biją!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 19:26
Sunshine_111, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Iwonka, trzymam kciuki za córeczkę!
Ja też chciałabym ten detektor, ale nie jestem przekonana, czy to jest do końca bezpieczne. Boję się, że jak nie będę mogła znaleźć tętna, to będę tam za długo gmerać i się tkanki nagrzeją...
Z drugiej strony to jest takie popularne teraz, że gdyby faktycznie szkodziło, to byłoby o tym chyba słychać
Ja dziś oglądałam kilka filmików na youtube jak dziewczyny tego używają, i nawet takie, które to robiły już kilka razy miewały problem i szukały serduszka ładnych kilka minut zanim znalazły, także Iwonko nie martw się, odpocznij, odpręż się i spróbuj jeszcze raz Z tego co oglądałam na necie, to niziutko trzeba przykładać głowicę.
Właśnie, jakie macie modele poza Angel Sounds? Widziałam na YT, że dziewczyny mają też takie, które podają wartość tętna, ale jak je słabo słychać, to zaniżają, i nie wiem, czy to nie generowałoby kolejnych stresów
Nie wiem, jaki wybrać. Jak ten Angel Sounds daje radę, to może się na ten zdecyduję. -
Invis wrote:Sunshine_111 trzeba być dobrej myśli, choć wiemy doskonale jak czasem to trudne Zobaczysz, że w miarę jak ciąża będzie bardziej zaawansowana, Ty powinnaś być spokojniejsza. Bardzo wiele przeszłaś, myślę że dość już ciężkich lat, czas na te tłuste!
Dziękuję
Mam nadzieję, że już dość tych ciężkich lat Bo naprawdę wiele przeszliśmy w tym okresie (m.in. epidemia raka wśród najbliższych , ale to nie miejsce, na takie smutne historie, więc już nic więcej nie powiem na ten okropny temat )
Jestem dobrej myśli, i już się nie mogę doczekać, jak maleństwo zacznie kopać
Ale to dopiero za jakieś 10 tygodni! Ehhh
Wam też się tak dłuży każdy dzień?
To czekanie jest straszne... Człowiek żyje od wizyty do wizyty:) Mam nadzieję, że faktycznie, jak ciąża będzie bardziej zaawansowana, to mi trochę przejdzie -
Witajcie dziewczęta.
Byłam na wizycie dziś i wszystko z Juniorem dobrze, ale mam nisko szyjkę macicy i mam troszkę szlaban. z tego wszystkiego nie zapytałam czy już widzi kim jest ten intruzek. W sumie nie wiem czy chce już wiedzieć.
Następna wizyta 19.05.2017 chyba że coś się będzie działo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 19:55
mietata lubi tę wiadomość
-
Mika999 wrote:Witajcie dziewczęta.
Byłam na wizycie dziś i wszystko z Juniorem dobrze, ale mam nisko szyjkę macicy i mam troszkę szlaban. z tego wszystkiego nie zapytałam czy już widzi kim jest ten intruzek. W sumie nie wiem czy chce już wiedzieć.
Następna wizyta 19.05.2017 chyba że coś się będzie działo.
Mika, a który to u Ciebie tydzień? Bo masz taki suwaczek, że ciężko policzyć
-
pomocy!!!
Ja mam Fetal doppel taki z głośnikiem, który pokazuje tętno. Trochę je zaniża, bo na razie słychać serduszko cicho. Trzeba dać sporo żelu i nisko szukać na linii bikini mniej więcej i cierpliwość. Jak raz się uda to potem już mniej więcej wiesz, gdzie łapać.
Ja używam dwa razy w tygodniu nie więcej.