Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mietata wrote:bardzo ci współczuję, u mnie niby nie ma wielkiego brzuszka ale już czuję, że skóra trochę napięta i też mi kiepsko idzie wstrzykiwanie. Na szczęście już kończę przygodę z clexane. Ostatnio odstawiłam też progesteron i wszystko cacy. Jeszcze tylko przed lotem robię ostatni zastrzyk i bye bye igły.
Podobno te zastrzyki można robić też w udo, może spróbuj, zawsze to psychicznie mniej obciążające niż kłucie brzucha.
Od czasu do czasu może ktoś ci w ramię zrobi? tak żeby brzuch odpoczął?
Będę musiała kombinować jakoś... w udo prędzej, zobaczę jeszcze. Progesteron też będę odstawiac niedługo
-
Gratuluje pięknych brzuszków, ja mam największy z Was wszystkich az wstyd gadac...
Mietata, a ile chorob wyklucza nifty? Mi lekarz tlumaczyl, ze zwiekszona przeziernosc karkowa moze wskazywac na wiele drobnych wad, niekoniecznie chorob genetycznych. Ale nie dopytywalam o jakie schorzenia chodzi.
Psotka, chyba nie masz wyvboru, an tym etapie nie ma co ukrywac,ze jest sie w ciazy...w Polsce powinno sie pracodawce poinformowac do 10 tyg...
wcinam frytki z musztarda...mniam
-
Invis wrote:Ja zaczynam już myśleć jak to będzie z zastrzykami w brzuch. Już teraz dość ciężko jest mi złapać fajną fałdkę tłuszczyku żeby się wkłuć. Może spróbuję w boczkach właśnie, nie wiem. Zastrzyki są coraz mniej przyjemne... ale jak trzeba to trzeba.
Też pytałam o możliwość robienia zastrzyków w udo lub ramię, ale nie mają takiej skuteczności. W boczki niestety nie można.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Blondik wrote:Gratuluje pięknych brzuszków, ja mam największy z Was wszystkich az wstyd gadac...
Mietata, a ile chorob wyklucza nifty? Mi lekarz tlumaczyl, ze zwiekszona przeziernosc karkowa moze wskazywac na wiele drobnych wad, niekoniecznie chorob genetycznych. Ale nie dopytywalam o jakie schorzenia chodzi.
Psotka, chyba nie masz wyvboru, an tym etapie nie ma co ukrywac,ze jest sie w ciazy...w Polsce powinno sie pracodawce poinformowac do 10 tyg...
wcinam frytki z musztarda...mniam
Ale nie pidczas rozmowy kwalifikacyjnej i nie przed podpusaniem umowy. Pracodawca nie ma prawa pytac czy jest sie w ciazy a jesli zapyta ja mam prawo go oskarzyc (przynajmniej tak jest w de) -
Dziewczyny. Ja jestem na szpitalu. Bo około 13 zaczęłam bardzo mocno krwawic. Naszczescie serduszka biją. Ale prawdopodobnie łożysko się odkleja. I nie wiadomo czy ciąża się utrzyma. Bo leje się ze mnie jak z kranu. . Masakra. .boje się strasznie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Blondik wrote:Gratuluje pięknych brzuszków, ja mam największy z Was wszystkich az wstyd gadac...
jasne, że może wskazywać tak jak i zwiększone białko pappa, ale na szczęście u nas przezierność jest w normie, więc nie ma się czym przejmować
jeszcze a propos NIFTY, wykrywa 3 najczęstsze zaburzenia genetyczne, więcej masz na ich stronie. Można też sprawdzić inne, ale są nadal w fazie eksperymentalnej i są bardzo rzadkie więc ich już nie robiliśmy. Można zaznaczyć co chce się przetestować, np. płeć, jeśli nie chcesz jej znać to nie zaznaczasz i nie wiesz do końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 23:01
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny. Ja jestem na szpitalu. Bo około 13 zaczęłam bardzo mocno krwawic. Naszczescie serduszka biją. Ale prawdopodobnie łożysko się odkleja. I nie wiadomo czy ciąża się utrzyma. Bo leje się ze mnie jak z kranu. . Masakra. .boje się strasznie
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka, powodzenia, już się tyle biedna nadenerwowałaś. Pamiętaj, mimo okoliczności, dużo spokoju!Trzymam kciuki.
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny. Ja jestem na szpitalu. Bo około 13 zaczęłam bardzo mocno krwawic. Naszczescie serduszka biją. Ale prawdopodobnie łożysko się odkleja. I nie wiadomo czy ciąża się utrzyma. Bo leje się ze mnie jak z kranu. . Masakra. .boje się strasznie
Tak strasznie ci wspolczuje... Nie masz ani chwili spokojutrzymam za was kciuki i mam nadzieje, ze wszystko bedzie wporzadku. Sciskam mocno i trzymaj sie jakos choc wiem jak bardzo ci ciezko...
-
Na tym etapie jedyne co możesz zrobić, to leżeć, brać leki i odstawić clexane.
U mnie skończyło się bardzo dobrze i tego Ci życzę. Trzymam mocno kciuki.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
coccolino wrote:ale macie juz brzuszki, u mnie nic kompletnie nie widac, ale to moja pierwsza ciaza. Lekarz mi powiedzial, ze dopiero kolo 20 tygdnia bedzie wyrazny.
U mnie to samo. Ale akurat mnie to cieszy
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 09:51
wichrowe_wzgórza, moremi, mietata, czarnulka24 lubią tę wiadomość