Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny ja wciąż leżę w szpitalu. Dziś do południa juz mniej krwawilam a siadlam zjeść obiad bo lekarz pozwolił i znów zaczęłam mega krwawic a w szpitalu dają tylko magnez, luteine, nospe no i mam brać nadal clexane i acard
Dbaj o siebie kochana :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka kciuki cały czas bardzo bardzo mocno chyba wszystkie tu trzymamy!
Invis ja jestem zdrowa, mąż chory
Jak mija Wam niedziela? U mnie leżakowanie, rosołek, a teraz wcinam suchary ;]
Odnośnie smarowania - używam olejku ze słodkich migdałów i bardzo polecam, bo:
1. nie pachnie
2. bardzo dobrze nawilża
3. szybko się wchłania i nie jest tlustyczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka współczuję i łącze się w bólu
ja też jestem w szpitalu, dostałam krwotoku w aquaparku na Litwie i przyjechaliśmy do najbliższego szpitala czyli do Augustowa. Lekarz nie znalazł przyczyny krwawienia, dostałam zastrzyki rozkurczowe i zostaje na obserwacji
Czarnulka czekamy na wieści.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Ooj dziewczyny, bardzo wam wspolczuje , ale na pewno wszystko bedzie dobrze!!!
Mi sie tez nie chcialo smarowac, do 8 mca bylo super, a potem popekalam jak nie wiem.. dlatego teraz uwazam, ze trzeba sie trochę wysilic i zadbac o siebie bo poza byciem mamami jestesmy tez kobietami i tak zmienione cialo bardzo doluje -
Holibka wrote:Czarnulka kciuki cały czas bardzo bardzo mocno chyba wszystkie tu trzymamy!
Invis ja jestem zdrowa, mąż chory
Jak mija Wam niedziela? U mnie leżakowanie, rosołek, a teraz wcinam suchary ;]
Odnośnie smarowania - używam olejku ze słodkich migdałów i bardzo polecam, bo:
1. nie pachnie
2. bardzo dobrze nawilża
3. szybko się wchłania i nie jest tlusty
A gdzie kupowałaś?
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Paulina099 wrote:Pytanko mam
czy ma ktoś wykupiony abonament na Belly? I mógłby mi posiedzieć co jest napisane przy serduszkach na koniec 11 tygodnia i początku 12(2 obok siebie) oraz następne, Ok tydzien później.
jak klikniesz w zakładkę kalendarz to wyświetlą ci się początki tych informacji, domyślisz się co jest dalej....to nie są jakieś rewelacyjne info dla których warto wykupić abonament (ja nie mam, u mnie wyświetlają się te początki info) -
Ja na rozstępy kupiłam elancyl ale lekarz powiedział, żebym jeszcze z miesiąc poczekała ze stosowaniem. Więc na razie mam taki zwykły nawilżający lipikar, babka w superpharmie mi poleciła, ze jakiś super naturalny i faktycznie super nawilża. Więc mam nadzieję, że przez ten miesiąc mi się jakieś straszne rozstępy nie porobią. Tez podobno to kwestia genów...
-
Sandra Es wrote:Ooj dziewczyny, bardzo wam wspolczuje , ale na pewno wszystko bedzie dobrze!!!
Mi sie tez nie chcialo smarowac, do 8 mca bylo super, a potem popekalam jak nie wiem.. dlatego teraz uwazam, ze trzeba sie trochę wysilic i zadbac o siebie bo poza byciem mamami jestesmy tez kobietami i tak zmienione cialo bardzo doluje
Ja sie smarowalam od jakigos 5tego i nic kompletnie to nie dalo.
-
Dziewczyny gdyby jutro krwawienie ciut przeszło to zrobią usg i zobaczą co się dzieje27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Powodzenia!! Wszystko bedzie dobrze!!!! Trzymamy kciuki i modlimy sie za Ciebie i Twoje malenstwa!!! Kazdy dzien jest coraz lepszy. Dziecinki staja sie coraz wieksze i bezpieczniejsze. Odpoczywaj i mysl pozytywnie. Sciskamy mocno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 22:14
-
Paulina099 wrote:Pytanko mam
czy ma ktoś wykupiony abonament na Belly? I mógłby mi posiedzieć co jest napisane przy serduszkach na koniec 11 tygodnia i początku 12(2 obok siebie) oraz następne, Ok tydzien później.
Na koniec 11 tygodnia jest napisane: "Mija okres największego zagrożenia utraty ciąży."
Na początku 12 tygodnia: "Od dziś możesz już wykonać badanie przezierności karkowej (NT) z oceną ryzyka statystycznego wad genetycznych (trisomii 21, 13, 18). "
-
Trzymam kciuki za Wszystkie kochane, które zmagają się z problemami. głowa do góry na pewno wszystko się wyjaśni i będzie ok. Dla pocieszenia moja koleżanka Iza krwawiła cała ciążę w sumie za każym razem diagnza była inna, a to łozysko przodujące, a to macica ddwurożna a na koniec chyba, że były dwa łozyska i jedno dziecko i w styczniu urodziła zdrową córkę. Leżała długo bo co wstała co krwawiła ale jak widzicie krwawienia nie przeszkadzaja w donoszeniu
Tak więc zaciskam kciuki razem z całą resztączarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka też krwawiła co chwilę w ciąży, musiała leżeć a to i tak nie pomagało, wylądowała kilkakrotnie w szpitalu. Urodziła 18 lutego, w 31 tygodniu ciąży i od kilku dni ma Maluszka już przy sobie
Więc ani krwawienie, ani wczesny poród nie muszą zwiastować najgorszego.
Czarnulka życzę Ci najlepszego, a więc aby krwawienia ustały całkowicie, żeby maluszki rozwijały się prawidłowo i żebyś ciążę donosiłaczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka, Kasiula bedzie dobrze. Trzymam mocno kciuki.
34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian