Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
IZA92 wrote:Ja z pytaniem do tych, które mają detektory tętna.
Wasze maluszki też zrobiły się takie ruchwile?
Tak jak na początku mogłam szukać w konkretnym miejscu serduszka, tak teraz muszę jeździć od prawa do lewa na linii włosów łonowych (tam gdzie są lub powinny być), bo maluszek ucieka.
Chwilę słyszę serduszko, po czym muszę szukać na nowo.
Cieszę się, że za pierwszym razem udało mi się nagrać bicie, bo teraz to bym miała uchwycone tylko kilka sekund bicia i trzaskie gdy je znowu szukam
Ja słucham nie więcej niż kilka sekund, ale tak od 11-12 tygodnia faktycznie potrafi się to to momentalnie gdzieś zawinąć i zwiać, myślę że od nacisku.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 09:51
-
Dziewczyny dziś prawdopodobnie będę mieć usg. Proszę o kciuki. Strasznie się boję że to krwawienie wpłynęło na maluchy
Kaczorka, Charlutek, wichrowe_wzgórza, Jooozefka, agagaga lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzien dobry kochane. czarnulka, kasiula trzymam kciuki i wierze, ze bedzie dobrze!!! dajcie konieczne znac jak juz będziecie wiedzialy cos konkretnego! ja mam dzisiaj na 15 usg prenatalne, wiec również prosze o zaciśnięte kciuki. nie widzialam maluszka ponad miesiąc czasu - ciesze sie, ze dzisiaj zobacze fasole, ale z drugiej strony boje sie, czy wszystko ok...
czarnulka24, Jooozefka lubią tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Czarnulka dawaj znać jak tylko będzie coś wiadomo.
Trzymam mocno kciuki za wizytujace dziewczyny &&&
Ja też poproszę o wsparcie. Na 11.15 mam prenatalne ale przez weekend miałam jakieś bóle skurczowe i boję się czy moja szyjka na tym nie ucierpiałaczarnulka24, Jooozefka lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Wichrowe wzgórza nigdy nie miałam takiej poduszki ale decydowałabym się na C żeby spełniała też rolę poduszki. Dziewczyny które kupiły napewno więcej Ci podpowiedzą
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Sunshine_111 wrote:Czarnulka, Charlutek, Kaczuszka trzymam kciuki!
Ja też poproszę. Wczoraj krwawiłam. Mam 2 krwiaki, dostałam luteinę dowcipną 3 x 100 i mam leżeć... Bardzo się martwię...
Dziewczyny, co jeszcze dostawałyście na krwiaki?
Ja w poprzedniej ciąży przy krwiaku dostałam jeszcze Duphaston. Ale masz sporą dawkę Luteiny, także myślę że będzie ok.
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie mocno kciuki! Musi byc dobrze. Zasypcie dziś nasz wątek dobrymi wiadomościamiBędę tu co chwilę zaglądać i sprawdzać.
Kciuki!czarnulka24, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-
Ja po usg . Maluchy żyją ale ciągle krwawie wiec szanse to 50 na 50..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Ja po usg . Maluchy żyją ale ciągle krwawie wiec szanse to 50 na 50..
Czyli jakby nie patrzeć to dobre wieści! Maluszki są silne! Tyle wytrzymały, więc mają silną wolę życiaTrzymam kciuki dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 10:18
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
wichrowe_wzgórza wrote:Dziewczyny, lepsza poduszka C czy J? Jakoś nie mogę się zdecydować
Ja też waham się między C a J i biorę J. Można jej używać na dwa sposoby ("wałek" może być za plecami albo od frontu ciała).Ja się w nocy wiercę i C by mnie ograniczała, a do J można się przytulić z każdej strony.
Czyli albo może być jak na tym zdjęciu, za plecami (jak poduszka C): klik
Albo jak na filmie, od frontu- minuta 4:33 :klik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 10:29
-
Czarnulka, tak jak piszą dziewczyny- masz silne maluszki, także musi być dobrze. Wiadomo już co jest na 100% powodem krawienia?
Charlutek spokojnie bez paniki. Dobrze że dziś wizyta, to się uspokoisz.
Kciuki nadal zaciśnięte'czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny myslcie pozytywnie. Wszystko bedzie dobrze, maluszki walcza i wygraja te walke!! Czarnulkaa jestes w szpitalu, pod dobra opieka. Mozesz czuc sie bezpiecznie. Bedzie dobrze! Musi!!
A ja dalej chora.. lekarz chce wcisnac mi drugi antybiotyk a ja zdycham z nerwow.. juz trace nadzieje.. skoro ten pierwszy na bazie amoxycyliny nie pomógł, to jak drugi na tej samej bazie ma pomoc.. od 3 dni biore tez krople do nosa, ktore tez nic nie daja.. nie wiem co mi sie dzieje.. w piatek mam prenatalne i nie moge sie doczekac!!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Invis wrote:Czarnulka, tak jak piszą dziewczyny- masz silne maluszki, także musi być dobrze. Wiadomo już co jest na 100% powodem krawienia?
Charlutek spokojnie bez paniki. Dobrze że dziś wizyta, to się uspokoisz.
Kciuki nadal zaciśnięte'27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity