Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
pieluszkowazabawa wrote:No nic zadzwoniłam do kolezanki że nie mogę jej zatrudnić ale podałam powód że mojej firmy nie stać na kolejnego pracownika według dokumentów no i mi trzasnelam słuchawka z fochem że jestem swinia
no i masz...jeśli ktoś się w ten sposób zachowuje, to mogłabyś się różnych akcji spodziewać. Dla mnie bezczelne zachowanie, namawia cię do oszustwa i jeszcze focha strzela, że ty z radości nie skaczesz pod niebo.
Przekaż koleżance, że sobie fikcyjnie może firmę założyć i będzie miała świadczenia, nikt jej nie zabroni.
Takich "znajomych" to lepiej nie mieć w ogóle, więc niewiele tracisz...
moremi, Rysiowa, wichrowe_wzgórza, Holibka lubią tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:widze ze jesli ktos sie udziela malo tak jak ja to jest ignorowany pisalam juz 2 razy o natsepnej wizycie pobgrubiona czcionka i tak mnie nikt nie dopisal milego dnia dziewczyny i szczesliwego rozwiazania ale ja uciekam z tego watku
Jakbyś była w temacie wątku to wiedzialabys że jest tylko jedna osoba zajmująca się prowadzeniem całej listy i tą osobą jestem ja. W związku z tym mam prawo coś przeoczyć, zwłaszcza jeśli np. Jest tak ze wchodzę na forum i mam do nadrobienia kilka stron (wszak nie siedzę na forum 24h/dobe!) To nie trudno o to. Czasem bywa też tak, że zapisuję wizytę, później okazuje się że mi np. Nie wczytalo strony i tak było w Twoim przypadku, byłam przekonana że Cię wpisałam a jednak nie załadowalo strony a ja się nie zzorientowałam. Przykro mi. Jeśli jednak jest to powód do tego by nie udzielać się na forum to już nie wiem co powiedzieć. To nie jest tak, że to olewka. Tylko jest nas tu grubo kilkadziesiąt osób i w gruncie rzeczy można cos przeoczyć. Sorry, dziewczyny serio to jest powód żeby odchodzić z wątku???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 17:17
Holibka lubi tę wiadomość
-
Invis napisałam ci piękny poemat na ten temat ale może i dobrze że się skasował bo wymagał cenzury
. Napisze w skrócie. Dziewczyna ma chyba problem egzystencjalno-hormonalny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 18:13
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
dziewczyny, spokojnie, nie ma co się denerwować, ani po jednej, ani po drugiej stronie.
Agusia, rozumiem, że mogłaś być poddenerwowana (ale serio to tylko zwyczajna lista, a nie certyfikat macierzyństwa;)
ale Invis ogarnia to sama (za co jej chwała, bo nie każdemu by się chciało non stop to przeglądać, przecież to jej dobra wola). Zawsze zamiast spektakularnie odchodzić, warto może napisać prv wiadomość?
Nie wprowadzajmy niefajnej atmosfery, już tu raz było o odchodzeniu z grupy, bo za dużo piszemy o badaniach prenatalnych (sic!).moremi, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 12:04
moremi, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny prowadzić tę stronę to na prawdę nie problem dla mnie, ale serio, czasami strasznie łatwo coś przeoczyć.. nawet przy pogrubionej czcionce (choć ona niesamowicie pomaga np. gdy nie mam dużo czasu).
I też wydaje mi się, że akurat te terminy wizyt nie są tak mega ważne, chyba że chcemy podejrzeć kiedy która ma, lub czy ktoś ma w ten sam dzień co my... ale wiadomo, że prywatnie każda wie, kiedy ma wizyty, więc mimo że staram się nie pomijać nikogo, nie sądziłam że będzie to problemem.moremi lubi tę wiadomość
-
to nie do konca tak mialo wygladac po protu czuje sie ze jak cos rzadko napisze bo nie mam czasu za bardzo to jestem troche pomijana za brak czestego udzialu
a kaczuszka widze ze lubisz jechac odrazu po ludziach wiec nie oceniaj kogos jak nie znasz i tyle
[/url]
[/url]
-
Agusia2312 uwierz, że u nas nie ma pomijania lub faworyzowania kogokolwiek. Jeśli pomijam jakieś zapisy na liście, to nigdy nie robię tego celowo... tylko z wyżej wymienionych powodów. Btw, jest wiele osób które nie udzielają się regularnie, nic nie szkodzi, każdy udziela się ile i kiedy chce
moremi lubi tę wiadomość
-
Popieram to co mówi Invis - ja tez nie wpadam codziennie i nie marudzę. Fajnie, że moge poczytac, poradzic sie. Czasem sama coś źle wpisze bo pogrubione nie wyjdzie i nikt nie krzyczy. Traktuje to miejsce jako odskocznię od codzienności, miłe miejsce gdzie mozna sie podzielic wrażeniami, obawami, radościami i równiez smutkami, a grono fajnych kolezanek cos tam zawsze nam naskrobie i od razu jest lepiej
-
Agusia2312 wrote:to nie do konca tak mialo wygladac po protu czuje sie ze jak cos rzadko napisze bo nie mam czasu za bardzo to jestem troche pomijana za brak czestego udzialu
a kaczuszka widze ze lubisz jechac odrazu po ludziach wiec nie oceniaj kogos jak nie znasz i tyle
Ty oceniłeś nas pierwsza. Wyluzuj proszę bo Invis stara się jak może żeby wszystko dograć a tu że odrazu zlewka. Napisałaś to bardzo w sposób roszczeniowy i pretensjonalny a można było to załatwić chociażby wiadomością do Invis. Aby wymagać od innych najpierw trzeba zacząć od siebie. Miłego wieczoru dziewczyny
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Xaxa wrote:Dzięki
o zd raczej się nie boję, robiłam pappa i wygląda wszystko bardzo dobrze
Bardziej się boję czy maluch rośnie ze względu na moją trombofilię
czy są dobre przepływy, czy otrzymuje odpowiednią ilość substancji odżywczych itp
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja wolę nie pisać kiedy mam wizyty, bo tak jak dziewczyny napisały - pamiętam swoje terminy i mam kalendarz.
A właśnie. Wczoraj byłam u lekarza na nfz i jest wszystko super. Płeć nadal nieznana, ale lekarz obstawia dziewczynkę. Oczywiście traktuję to bardzo na luzie i spokojnie czekam do kolejnej wizyty.Asia_89, Invis, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi dziękuję
wiem, że i tak na nic za bardzo nie mam wpływu, zostaje tylko czekać, brać ładnie leki i modlić się
a jeżeli mogę zapytać... na podobnym etapie były różnice czy później?
Co do płci to u mnie jest wesoło, dalej nie wiadomoniby coś wystaje ale jest za krótkie żeby powiedzieć że to chłopak
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Ja tam w ogole nie wiem po co te daty tych wizyt sa na forum
. Ja tam sobie w kalendarzu zapisuje. I napewno nie sprawdzam kto jakiego dnia ma wizyte
i nie sadze ze kogos obchodzi kiedy jest moja. Jedynie daty porodow uwazam za istotne.
Rysiowa lubi tę wiadomość
-
Xaxa wrote:Moremi dziękuję
wiem, że i tak na nic za bardzo nie mam wpływu, zostaje tylko czekać, brać ładnie leki i modlić się
a jeżeli mogę zapytać... na podobnym etapie były różnice czy później?
Co do płci to u mnie jest wesoło, dalej nie wiadomoniby coś wystaje ale jest za krótkie żeby powiedzieć że to chłopak
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Invis wrote:Na początku te wizyty były istotne, przy tych jednych z najważniejszych wizyt. Kibicowalysmy sobie wtedy wzajemnie, trzymalysmy kciuki i to było fajne
E tam nie wierze ze ktos tam zagladal. Dziewczyny zwykle w dniu wizyty pisza ze ida i potem wynik. No ale jak ci sie chce
...
Btw. juz raz prosilam ale tez przeoczylas wiec moe terazzmien mi prosze date porodu na 20.11 [\b]
-
Dziewczyny, pytanie: czy macie już widoczne brzuszki?
Kiedy zaczęło Wam wypychać brzuszek? Ja sobie mówię, że jeszcze za wcześnie, ale tak już czekam i czekam...
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/