Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
apetyt w miarę w normie, choć szybciej się najadam, niż przed ciążą. Słodycze mnie brzydzą
ruchy od niedzieli delikatne smyrnięcia
zakupy muszę kupić kompletnie wszystko, bo po chłopakach wszystko mam rozdane, w końcu na dwójce miało się skończyć, a ze się nam na starość zachciało...pewno zacznę od wózka, ubranka dopiero koło sierpnia planuję kupować.
brzuch cóż, pewno niejedną z Was pobiję wielkościąale w końcu maluchy są dwa, a przed ciążą tez miałam problem z brzuchem (choć generalnie szczupła jestem). Wtedy mogłam wciągać, teraz nie, i cały tłuszcz mi dzieciaki wypchały do przodu
ubrania mam na szczęście na miejscu fajny sklepik z niedrogimi ciuchami, ostatnio kupiłam świetną ciążową bluzkę za całe 47 zł. W necie i innych sklepach to jakiś kosmos jest. Muszę w lżejsze spodnie zainwestować, bo czarne ciążowe dżinsy średnio się teraz sprawdzają
Wrócił mi apetyt na czytanie książek, w ogóle jakoś tak więcej energii chyba mam... i pierwsza noc przespana bez duszącego kaszlu!Mama2kituszek, moremi lubią tę wiadomość
-
Invis, za 1.5 euro?? wierzyc sie nie chce..
Wlasnie ogladam pozegnanie Zbigniewa Wodeckiego, lezki lecą, jakoś tak smutno..
A za oknem grzmi, podobno w wielkopolsce ma byc ostro.. ide po Malą do pkola, potem bede sie bała
Córcia ur. w 2011r. i dwa Aniołki [*] -
Elizasz wrote:apetyt w miarę w normie, choć szybciej się najadam, niż przed ciążą. Słodycze mnie brzydzą
ruchy od niedzieli delikatne smyrnięcia
zakupy muszę kupić kompletnie wszystko, bo po chłopakach wszystko mam rozdane, w końcu na dwójce miało się skończyć, a ze się nam na starość zachciało...pewno zacznę od wózka, ubranka dopiero koło sierpnia planuję kupować.
brzuch cóż, pewno niejedną z Was pobiję wielkościąale w końcu maluchy są dwa, a przed ciążą tez miałam problem z brzuchem (choć generalnie szczupła jestem). Wtedy mogłam wciągać, teraz nie, i cały tłuszcz mi dzieciaki wypchały do przodu
ubrania mam na szczęście na miejscu fajny sklepik z niedrogimi ciuchami, ostatnio kupiłam świetną ciążową bluzkę za całe 47 zł. W necie i innych sklepach to jakiś kosmos jest. Muszę w lżejsze spodnie zainwestować, bo czarne ciążowe dżinsy średnio się teraz sprawdzają
Wrócił mi apetyt na czytanie książek, w ogóle jakoś tak więcej energii chyba mam... i pierwsza noc przespana bez duszącego kaszlu!
Elizasz jaki masz rodzaj ciąży? Dwujajowe czy jednojajowe?
Ja mam jednojajowe . Z jednym łozyskiem niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 14:13
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
my juz mamy uzywany wozek, ale jest jeszvze u tesciow, odbiorę zapewne dopiero w sierpniu. kupilismy juz tez lozeczki i przewijak scienny, bo byly w promocji, ale jeszcze nie rozpakowalam. z większych rzeczu został jeszcze fotelik samochdowy plus isofix. a tak to tylko pierdolki chyba7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Biedroneczka83 wrote:Ja tez juz bym chciala ruchy czuc a, tak czlowiek jakos niepewny jest, wizyta w piatek mam cicha nadzieje ze usg bedzie
Dlatego błogosławię detektorBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Cześć dziewzyny, nie nadrobię wszystkiego
Co do ruchów już jakiś czas czuję - zaczęło się od bulgotek, a teraz już czuję fasolkę.
Z wózkami jeszcze cały czas przeprawę robimy nie mamy jeszcze nic wybranego.
W czwartek mam połówkowe to planujemy zacząć kupować wszystko po.
W końcu piękna pogoda - smarujcie się dziewczyny, bo może pojawić się ostuda po słońcu (ja bez 50 nie wychodzę, a i tak mnie opala).
Miłego dnia
Mama2kituszek lubi tę wiadomość
-
Charlutek wrote:Dopiero druga wizyta? nie mieszkasz chyba w polsce, co?
Mieszkam poza Polską. Tak chciałabym mieć częściej te wizyty. W czerwcu lecę do Polski, więc już nie mogę się doczekać zobaczenia Maleństwa i w ogóle informacji,ile już mierzy, waży i w ogóle wszystkiego -
Hej Dziewczyny czy was też tak kluje w dole brzucha niby na miesiączkemiesiączke nawet jak lezycie??? Mieć ale 2 tygodnie temu miałam wizytę i lekarz mówił że to normalne ale jednak trochę się martwię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 15:56
ElizaM staranie o 2 bobaska❤❤ 6cs -
Dziewczyny podpowiecie mi kiedy trzeba zapisać się do szkoły rodzenia ?
Patrzyłam przed chwilą na stronę szpitala na żelaznej w Warszawie, bo tam chciałabym się właśnie zapisać i jest napisane, że z uwagi na ogromne zainteresowanie proszą o zapisywanie się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, no i teraz pytanie co to oznacza
Można tam dzwonić do 15, więc jutro pewnie to zrobię, ale dziś pytam, bo może ktoś już ma jakieś doświadczenie w tym temacie -
wichrowe_wzgórza wrote:Zuza, daj link
Kupowałam bez zakładania konta, więc nie wszystkie umiem teraz znaleźć, ale na przykład w tej się super chodzi i akurat w moim styluhttps://www.zalando.pl/dp-maternity-koszula-berrynavy-dp829h009-i11.html
Z zalando mam też legginsy,z fajnego, grubszego materiału - nie prześwitują na tyłku. Jak zwykle biorę rozmiar M, tak teraz wzięłam S i są w sam raz (chyba rozmiarówka nieco zawyżona): https://www.zalando.pl/zalando-essentials-maternity-legginsy-black-zx029ba02-q11.html
Z ASOS kupiłam dwupak zwykłych, bawełnianych t-shirtów: http://www.asos.com/asos-maternity/asos-maternity-easy-t-shirt-in-stripe-2-pack-save-15/prd/5835569?iid=5835569&affid=14564&channelref=email&orderref=266096518
wichrowe_wzgórza, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
Eliza M wrote:Hej Dziewczyny czy was też tak kluje w dole brzucha niby na miesiączkemiesiączke nawet jak lezycie??? Mieć ale 2 tygodnie temu miałam wizytę i lekarz mówił że to normalne ale jednak trochę się martwięElizaM staranie o 2 bobaska❤❤ 6cs