Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O nie opcji spania że mną wogole nie biorę pod uwagę już wolę latać do drugiego pokoju nawet (przynajmniej schudne) nasze łóżko to nasze łóżko miejsce dla nas intymne i niech tak pozostanie juz
-
Znów mam atak bólu
no ale już mnie wyrzucili
jadę skonsultować jeszcze to z chirurgiem, ale szanse na wyrostek marne.
Morfologia ok, mocz czysty. W zaleceniach paracetamol i 6 małych nosp na dobę.
Mam nadzieję, że żadnej z Was to się nie przytrafi.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
U nas dziecko też będzie w swoim łóżeczku. W przeciwnym wypadku mąż musiałby się wynieść do salonu na kanape
nie wykluczam takiej opcji, będzie co będzie. Byleby jakoś przeżyć te pierwsze tygodnie.
Wichrowe, trzymam kciuki aby ten ból w końcu odpuściłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 14:49
-
wichrowe wspóczuję - ciekawe co za cholera.
A ja leżę, z kompem na kolanach i trochę pracuję, a trochę w tv patrzę, a tam jakiś program na polsat cafe "Porody". Mnie tam mało co obrzydza, ale no nie wygląda to za fajnie. Obawiam się że mi m. zwieje, on nie wytrzyma.
Powiem wam że cholery dostaję, czuję się jak w więzieniu, mam wrażenie że mi strasznie czas marnuję.
Mietata, widzisz, ty się chcesz położyć, a ja właśnie chcę wstać - nikomu nie dogodzisz ;P
Ale są postępu, już sama z kulą kuśtykam do łazienki. Takie mnie mysli przez to naszły że niepełnosprawni to strasznie silni ludzie - psychicznie, ja 3 dni byłam zależna od kogoś i stwierdzam że nie ma nic gorszego, niż prosić o pomoc w korzystaniu z toalety. Strasznie to upokarzające ;( -
Ja tez nie zamierzam spać z maluchem dla jego bezpieczeństwa i swojej wygody. Obie laski spały w łożeczkach starsza jadła co 3h na zmiane z męzem ją bralismy, młodsza jadła raz w nocy wiec luz a najmłodsza bedzie z nai w pokoju wiec luz
kolejna wizyta 11 sierpnia a 12 jade oglądac ubranka dla Hani do żony kuzyna mojego męzajuz sie doczekac nie moge. Potem bedzie kiepsko bo bo jak sie szkoła zacznie zebrania przemeblowanie pokoju rozkładanie i malowanie łóżeczka to nie dam rady
-
Wichrowe a może to ból z woreczka żółciowego? też daje popalić. Nie doczytałam gdzie dokładnie Cie boli. Miałaś robione usg jamy brzusznej?
U nas młody tez w swoim łóżeczku, nie ma raczej opcji spania z nami. Właśnie zastanawiam się jakie łóżeczko wybrać. Waham się miedzy Woodies star cot a Skrzat Arco. Oba z drewna, polski producent.
Ja zaszlałam dzisiaj i zrobiłam ogórki chili i curry na zimęBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam właśnie artykuł o cc i powiem Wam jedno ja piernicze obym nie musiała tak rodzic. Przerażają mnie komplikacje które są po.
Dzwonię dzisiaj do przyjaciolki i pytam czy robimy coś w weekend jakiś babski wypad (odkąd jestem w ciąży byłam raz tylko na baby shower) i myślałam o jakimś escaperoom a ta do mnie ale ze co ty z brzuchem chcesz iść. Nie no kurde odczepie i zostawię na półce w domupoczułam się jak trendowata
-
a u nas mały będzie spał w swoim łóżeczku w naszej sypialni a w późniejszym czasie przeniesiemy go do jego pokoju. A męża chcę obok siebie
Biedroneczka83, pieluszkowazabawa, Pani Moł lubią tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
My tym razem bedziemy mieli lozeczko drewaniane z szuflada ale jeszcze nie wiem czy na ciemno pomalaowane czy biało poprzednio miałam turystyczne i było super szkoda ze sprzedałam a po miesiacu dowiedziałam sie ze w ciazy jestem
-
Aasienkaa wrote:pieluszkowa zdania są podzielone. jedni twierdzą, że można pić zieloną herbatę w ciąży. Oczywiście nie " upijać się nią". Zielona herbata zawiera kofeinę, w ciąży kofeiny można przyjąć ok 200mg, kofeina jest właśnie m.in. w zielonej herbacie, w kawie i czekoladzie. W niewielkich ilościach zielona jest bardzo dobra z dużych szkodliwa- jak wszystko. Czarna herbata w dużych ilościach też szkodzi
Druga szkoła mówi, że zawiera ona również związki, które mogą powodować przedwczesne zamykanie przewodu tętniczego w sercu płodu, który na powinien pozostać drożny.
Ja uważam, że jak ze wszystkim trzeba zachować umiar. Z kawą tak samo jedni krzyczą, nie pić, a inni spokojnie można wypić 2-3 filiżanki:)
Ja jeszcze czytalam ze blokuje wchlanianie kwasu foliwoego, takze nie nalezy jej pic juz podczas staran.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
pieluszkowazabawa wrote:Przeczytałam właśnie artykuł o cc i powiem Wam jedno ja piernicze obym nie musiała tak rodzic. Przerażają mnie komplikacje które są po.
Poczytaj więcej np. o porodzie sn też się przerazisz do jakich sytuacji może dojść i w trakcie porodu i później:D powiem tak.. jak ma coś złego się stać, to w drewnianym kościele cegła Ci nawet spadnie
Na pewne rzeczy nie mamy wpływu, jedno jest pewne musimy urodzić
a dużo zależy też od naszego podejścia, jak powiedział KIller https://www.youtube.com/watch?v=3OhQu683CdI
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
Udalo mi sie wczoraj zamowic body z tego projektbody - nowe pule maja od polnocy weszlam jakos minute po i serwer byl od razu przeciazony, ale caly czas odswiezalam i w koncu sie udalo.
wichrowe_wzgórza, Majblanca lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
madzialenka84 wrote:Ja jeszcze czytalam ze blokuje wchlanianie kwasu foliwoego, takze nie nalezy jej pic juz podczas staran.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
madzialenka84 wrote:Udalo mi sie wczoraj zamowic body z tego projektbody - nowe pule maja od polnocy weszlam jakos minute po i serwer byl od razu przeciazony, ale caly czas odswiezalam i w koncu sie udalo.
ale z niedzieli na poniedziałek nowa pula pojawiła się dopiero po 9 i bądź tu mądry
Aasienkaa wrote:ja dziś robię kolejne podejście
ale z niedzieli na poniedziałek nowa pula pojawiła się dopiero po 9 i bądź tu mądry
Ja też nie mogę upolować nic, Albo serwer jest przeciążony i pokazuje się błąd albo już nie ma żadnych... może dziś w nocy będzie lepiej -
Natalala wrote:Ja też nie mogę upolować nic, Albo serwer jest przeciążony i pokazuje się błąd albo już nie ma żadnych... może dziś w nocy będzie lepiejcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
pieluszkowazabawa wrote:O nie opcji spania że mną wogole nie biorę pod uwagę już wolę latać do drugiego pokoju nawet (przynajmniej schudne) nasze łóżko to nasze łóżko miejsce dla nas intymne i niech tak pozostanie juz
po to wymyślono dostawki, każdy śpi wtedy w swoim łóżku, brania malucha pod kołdrę sobie nie wyobrażam.
Pako, ja dziś sie popłakałam ze zmęczenia, ledwo do domu doszłam. Poszłam na urlop nie daję już rady, mój sen o odrywającej się podłodze oczywiście się ziścił, wszystko się przesunie teraz, muszę zmianiac terminy montaży, rzygać się chce...tyle w temacie.
-
Jestem już po chirurgii na Barskiej. Miałam usg jamy brzusznej i w sumie za bardzo tam nic nie ma, nawet z nerkami... ale objawy w stronę nerek jednak. Teraz kibluję na Lindleya, niestety sama, bo mąż już musiał do drugiej pracy, i tak już o godzinę przesunął ludzi.
Na wszelki wyp ma mnie obejrzeć urolog. Nie wiem czy czekać, bo podobno nawet kilka godzin to może potrwać9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023