WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • pieluszkowazabawa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardziej mi tu chodzi o polska policję która ma gdzieś wszystko. Ja bym mu kategorycznie nakazała usunąć zdjęcia. Pytam się policjantów co dalej to mi powiedzieli ze mam obserwować czy w necie się nie pojawiają przecież ja na to czasu nie mam a jeśli nawet to nie mam pewności że no w kiblu sobie konia nie wali. Sorki za bezpośrednich ale taka prawda jest

nzjdvfxmh01bn5c2.png
    Pod moim sercem,inne bije serce...
    Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane.
    Pod moim sercem małe rączki dziecka,
    cichutko pukają do mojego serca.

• wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet bym się nie odwróciła na takie teksty, masz zdrowie kobieto ;) uważaj na siebie! Najlepiej czasem zignorować :)

Kaczorka, moja już się tłucze. Pół dnia miałam aktywne, sprzątałam bo przyjaciólķa z chrześnica nocują i może tak bujałam tym bebzolem, że młoda spała :D

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieluszkowazabawa - u nas też stare kamienice :) ale u mnie prawie jak ma wsi - każdy każdego zna i nikt nie robi dziwnych akcji. A na takich dziadów to chyba faktycznie lepiej nie reagować. Że też ludziom tak się chce. Wcale łatwo się nie żyje a oni jeszcze to utrudniają..

Wichrowe wzgórza - też jak mam aktywny dzień to nie czuję młodej ;) no chyba, że mi mała złośnica prosto w pęcherz kopie.. A najczęściej jej się to zdarza jak gdzieś pójść muszę :p

Heh, a moja zgaga z dnia na dzień coraz mocniejsza.. wczoraj aż mnie bolało!!

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wichrowe ogólnie nie reaguje ale słowo kurwa działa na mnie jak plachta na byka. Nie będzie mnie stary dziad obrażać z powodu że jestem w ciąży i grozić mi synami swoimi a tym bardziej robić zdjęć bez mojej zgody. Tych zdjęć nie podaruje mu napewno

nzjdvfxmh01bn5c2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, Pieluszkowa, u Ciebie to przygoda goni przygodę, ja widzę ;)

Zgaga mnie na razie oszczędza. Pojawia się w sumie po czekoladzie, może sporadycznie w innych okolicznościach, a też przed ciążą była zjawiskiem mi obcym. Dziś już ruchy mojej małej spokojniejsze, trochę spałyśmy nawet.

• jacky88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieluszkowa ze tez chce ci sie pruc nerwy na cos takiego. Olac to cieplym moczem... Szkoda Ciebie i dziecka, inaczej w psychiatryku wyladujesz. Wichrowe moja tez potrafi caly dzien nie dawac znaku zycia az wieczorem sie troche powyciaga, nie wiem od czego to zalezy..

c55fflw18twvhf6h.png

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pieluszkowazabawa wrote:
    Wichrowe ogólnie nie reaguje ale słowo kurwa działa na mnie jak plachta na byka. Nie będzie mnie stary dziad obrażać z powodu że jestem w ciąży i grozić mi synami swoimi a tym bardziej robić zdjęć bez mojej zgody. Tych zdjęć nie podaruje mu napewno
    Ja wychodzę z założenia, że nikt obcy ani prymitywny nie jest w stanie mnie obrazić - nie mój poziom na to. Ani intelektualny ani zainteresowania ;) Poza tym takich baranów brak reakcji fajnie irytuje. Nie przejmuję się ludźmi, którzy nie mają wpływu na moje życie i są niewyżytymi prymitywami.

mietata lubi tę wiadomość

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • jacky88 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie, moze podpowiecie bo wiem ze pare z was kupowalo komody dla dzieciakow. Szukam pojemnej komody ktora pomiesci ciuchy malej najlepiej na dwa lata w przod :-p oczywiscie praktycznej, ladnej i niedrogiej. Moze ktos cos polecic? Narazie w pokoju w ktorym bedzie stala mamy kanape i lozeczko starszaka wiec nie musze dopasowywac do reszty mebli bo ich poki co nie ma ;-)

c55fflw18twvhf6h.png

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co mam podarowac to ze robil mi zdjecia??? A jaka mam gwarancje ze nie pojda gdzies dalej?? Kij wie czy to nie psychol jakis.

Pani Moł no los od dwóch miesiecy dba o to zebym sie nie nudziła. ALe powiem szczzerze ze te ataki to wlasnie 500+ powoduje niestety. Kazda ciezarna jest postrzegana przez straszych jako chodzace 500+ i ze dzieci robia tylko dla kasy.
    Owszem w patologiach nie mowie ze tak nie jest. ALe u nas oboje pracujemy a wlasciwie mamy swoje firmy wiec nie zerujemy na państwie.

nzjdvfxmh01bn5c2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To akurat niestety prawda, z tym postrzeganiem ciężarnych przez pryzmat 500+, a przynajmniej głupie żarty czy komentarze z tym związane. Ale są tacy ludzie i to nie tylko w patologii. Moja znajoma zaszła w 1 ciążę na bezrobociu, właśnie miala zacząć pierwszą od 4 lat pracę, a tu trzecia ciąża, i oni się w sumie cieszą: 1500 pln (na trójkę) plus "kosiniakowe" - czyli 1000 pln miesięcznie przez pierwszy rok życia dziecka bezrobotnej matki. I po co tu do pracy iść i bulić za żłobki? No są tacy. Wychodzą z założenia, że nawet jak 500+ się skończy za kilka lat, to ona już dzieci do szkoły pośle do tego czasu i będzie łatwiej. Ja osobiście podziwiam rodziców wielodzietnych, ale jestem też zdania, że z tym na ile dzieci można sobie pozwolić powinni się ludzie jednak liczyć, by być samodzielnym, a nie liczyć na socjale.

mietata lubi tę wiadomość

• Holibka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieluszkowa dobrze, że nic ci się nie stało, nie dawaj się tak prowokować, to są ludzie niereformowalni. A ten człowiek na pewno na żadne wybory nie poszedł bo jest zgorzkniały i nic nie jest w stanie zmienić jego podejścia. Pociesz się, że to on sam będzie żył w tym własnym jadzie do końca życia i to on najbardziej się męczy ze sobą sam.

Bardzo dziwi i smuci mnie taki egoizm i ignorancja wobec zależności społecznych. Przecież jak ten chłop pożyje jeszcze ze 20-30 lat to nikt inny tylko nasze ciąże będą zapewniały mu emeryturkę :P

Ja się z 500+ cieszę bardzo, wielu rodzinom w moim otoczeniu ten program bardzo pomógł, a pieniądze nie idą do kieszeni kilku osób, którym milion w tę czy wewtę nie robi różnicy na koncie, tylko do bardzo wielu, często potrzebujących, i nawet jeśli część kasy zostanie wydane na używki to i tak będzie to o wiele mniejsze marnotrawstwo. Poza tym pożytek dla gospodarki bardzo duży :) i wcale nie boli mnie to droższe masło :P

Jak u was pogoda i samopoczucie? Ja w nocy nie mogłam spać, było strasznie duszno, mąż położył się przy otwartych drzwiach balkonowych na podłodze bo już nie mógł wytrzymać. Dziś rozważamy spanie na balkonie :P

age.png

age.png
  • agagaga Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieluszkowa mnie też zdarzyła się sytuacja z 500+. Nie byla aż taka drastyczna ale powiedziałam, że zamierzam brać jak dają i jak ma za mało kasy to zawsze może spróbować dziecko zrobić choć z tego co widzę to będzie ciężko. Obrocilam się i poszłam a jego koledzy rechotali długo. Szkoda nerwów.

U nas w nocy było okropnie duszno. Dziś też parówa ale zawiewa lekki wietrzyk więc pootwierałam wszystkie okna i na razie jest przyjemnie :) zbieramy się z młodą na lody. Miłego dnia :)

Invis? Coś przegapiłam? Nie pisała nic ostatnio.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 11:03

f2w3vfxm1kp3ovpn.png
    zem3uay3hlrrfik1.png

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jestem zdania ze jak daja to trzeba brac i faktycznie wiele rodzin jest w stanie kupic dziecko to co potrzebuje nie kazdy przeciez zarabia kokosy. Straszne to postrzeganie innych ludzi jest i to wlasnie tych starych. Mówie mnie wkurzyl tekst "kurwa" nie czuje sie taka osoba dziecko mam z milosci nie z wpadki. Staralismy sie troszke wiec dla mnie to dziala jak plachta na byka a to ze robil mi zdjecia to wlasnie przewazylo to ze zadzwonilam na policje.

nzjdvfxmh01bn5c2.png

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ciazy zrobilam sie bardzo msciwa na takich ludzi i go dojade predzej czy pozniej.

nzjdvfxmh01bn5c2.png

• Holibka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle po co te zdjęcia ci robił pacan jeden, nie ogarniam :/ Zwykły cham i idiota.

Właśnie, coś invis się nie odzywa, może wakacje?

age.png

age.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co kojarzę to Invis na urlopie jest :)

Holibka lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pieluszkowa zobacz co u nas się działo:
    http://www.kurierlubelski.pl/wiadomosci/lublin/a/filmowal-nieznajoma-kobiete-dostal-100-zl-mandatu,12327524/ :D

age.png

age.png

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie miałam przyjemności z 500+ ;) mąż to też taki "mściwy", ja naprawdę sram na takich ludzi. Mogą mnie od kurew i dziwek, a mnie to nie rusza :D to oni mają problem, nie ja ;) jeżeli jakkolwiek reaguję, to posyłam szeroooki uśmiech.;)

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też się nie spotkałam z takim zachowaniem czy przytykami. W ogóle mam wrażenie, że moja ciąża dla ludzi jest niewidoczna :p a najbardziej jej nie widać w komunikacji miejskiej i w sklepach ;)

Holibka lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    No ja też się nie spotkałam z takim zachowaniem czy przytykami. W ogóle mam wrażenie, że moja ciąża dla ludzi jest niewidoczna :p a najbardziej jej nie widać w komunikacji miejskiej i w sklepach ;)

Ja jeśli do końca ciąży doliczę na palcach jednej ręki sytuacje gdzie ktoś w miejscu publicznym ustąpił mi miejsca np. w kolejce to będzie mega sukces. Na razie 2 osoby mnie przepuściły, a zwykle jest tak, że jak widzą ciężarną zbliżającą się do kasy - mnie - to szybciutko się podsuwają i odwracają na amen, żeby przypadkiem mnie nie zauważyć :P

age.png

age.png
‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ