Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Heh, ciekawe ile mój Klocek teraz waży. Mam nadzieję, że nie będzie mi dane wypluwać z siebie wielkoluda!
A ostatnio chyba jej się płucka rozwijają, bo codziennie ma czkawkę. Czasami nawet dwa razy dziennie.
I widzę, że płatki z mlekiem królująciekawe czy to organizm się mleka domaga?
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
J tez nie wierze w zapeszanie. Na kazdym eatapie ciazy cos moze pojsc nie tak,wiec ja kompletuje wyprawke, kidy mam na to ochote. Od samego poczatku ciazy, praktycznie kupowalam juz ciuszki. Wozek juz mam od miesiaca,szafe i komode z przewijakiem. Na jakis czas przystopowalam, ale teraz czuje, ze w weekend pojedziemy do IKEA po lozeczko, materac itp.
Zuza2323, Mamatobe♥ lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Ja zjadam płatki z mlekiem i idę spać na godzinkę
a jak za dużo zjem to biegunka murowana
madzialenka84 jak ja Ci zazdroszczęteż z chęcią już bym zaczęła, ale niestety moja teściowa się uparła, że wózek ona kupi no i dałam jej kasę na łóżeczko. Szkoda tylko że ona twierdzi "na wszystko jest czas" a ja dostaje jobla
Przez was muszę iść do sklepu po arbuza ! -
Ja juz wszystkie te najdtozsze rzeczy mam kupione zeby nie musiec sie na koniec przejmowac takimi kosztami a tym bardziej ze zawsze jakis wiekszy wydatek moze wyskoczyc to przynajmniej nie musze sie martwic ze na cos mi braknie
a tym bardziej ze teraz w ciazy mam manie wyolbrzymiania wszelkich problemow...
-
Zuza2323 wrote:Ja przed ciaza zbytnio mleka nie jadlam bo konczylo sie to za zwyczaj biegunka a teraz pochlaniam je w ogromnych ilosciach i nic mi sie nie dzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 17:51
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Nieeee ja na mleko w ogole nie mam ochoty, ewentualnie na jakis jogurt. Przez cala ciaze nie wzielam chyba ani lyka mleka... nie lubilam nigdy, przed ciaza tylko sojowe. Bez slodyczz tez sie obejde, bardziej mam ochote tak jak biedroneczka na fast foody, lody, no i owocki
A tak w ogole to jak wasza glukoza? Wykrzto u ktorejs cukrzyce ( odpukac) ?7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Co do wyprawki ja juz bym chciala miec gotowe zebydo potem jako slonica nie toczyc sie po sklepach hehe czeka mnie jeszcze przemeblowsnie pokoju i pomalowanie sciany we wrzesniu bede miec lozeczko wstawione i juz w piatek po eizycie chce jakies ciuszki dokupic
-
Charlutek wrote:Nieeee ja na mleko w ogole nie mam ochoty, ewentualnie na jakis jogurt. Przez cala ciaze nie wzielam chyba ani lyka mleka... nie lubilam nigdy, przed ciaza tylko sojowe. Bez slodyczz tez sie obejde, bardziej mam ochote tak jak biedroneczka na fast foody, lody, no i owocki
A tak w ogole to jak wasza glukoza? Wykrzto u ktorejs cukrzyce ( odpukac) ?
Hehe u mnie z tymi fast fodami to we wszystkich ciazach szalenstwo ale staram siesię ograniczac albo domowe robic -
My mamy już wózek i fotelik - akurat dziś rodzice odebrali ze sklepu, dostaliśy rabat na fotelik więc wzięliśmy od razy pakiet. Mamy też łóżeczko, przewijak, wanienkę, komoda zamówiona, czyli większość (albo wszystkie?) dużych rzeczy już czeka
Drobiazgów też mam sporo. Teraz tylko muszę poszukać motywacji do zrobienia porządków w szafach, potem pranie, prasowanie, układanie. I ostatnie zakupy.
Dziś miałam wizytę u swojego lekarza. Chłopczyk pozostał chłopcem, waży już prawie kilogram, 4 tygodnie temu ważył pół, więc ładnie rośnie. Ja też rosnę. Jeszcze niedawno miałam +4.5 kg a dziś stanęłam na wadze a tam ponad 6 na plusie. Mały podczas usg bawił się swoją stopą - akurat miał ją przy buźce. Wyniki mam dobre, mały ładnie się rozwija, lekarz mówi "Oby tak dalej". Tylko stwierdził, że mam "drobną" szyjkę ale dodał, że taka moja uroda. Współżyć pozwolił, a nawet sam zaczął temat i zalecał, nawet proponował jakie pozycje są odpowiednie, zapamiętałam na boku i od tyłu ;p tylko co z tego, jak męża mam tylko na weekendy, a co weekend coś nam wypada, albo jakiś wyjazd, albo goście, albo boli mnie brzuch. Dostałam skierowanie na powtórkę toxo. Kolejna wizyta 6 września i wtedy ma mi zrobić duże usg, wszystko dokładnie obejrzeć i pomierzyć oraz dać nam dużo zdjęć. Czyli pewnie zrobi to usg 3 trymestru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 18:46
Charlutek lubi tę wiadomość
Syn
-
Charlutek wrote:
A tak w ogole to jak wasza glukoza? Wykrzto u ktorejs cukrzyce ( odpukac) ?wyszło 74,5 na czczo, po godzinie 123 i po dwóch 93,6.
U gina spoko. Szyjka ciągle ładna i długa. Nastepna wizyta 13 września - mówi, że 30 ma scisk przed urlopem a nie chce mi w biegu poświęcać 5 minut. A jest na tyle ok, że nie wymagam wizyty wcześniej, tym bardziej że jeszze usg mam 31.08.
Na kolki jelitowe mam spróbować probiotyków.Charlutek lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023