Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna, wichrowe, świetnie słyszeć że u Bejbików wszystko ok

My dzisiaj z mężem zrobiliśmy kawał dobrej roboty
"Odgraciliśmy" pokoik który przypada małemu, skręciliśmy łóżeczko... zrobiliśmy miejsce żeby już tam składować rzeczy. Pokój małego będzie jeszcze malowany i podłoga niestety wymieniana. Na razie kącik gdzie są meble wygląda tak:
https://zapodaj.net/images/03e1cc2b1a433.jpg
No więc z większych rzeczy mamy już większą część mebelków, jutro przychodzi wózek i fotelik.... w skrzyni ze zdjęcia mieszczą się aż 3 kartony Pampersów
Z podarowanych rzeczy mam widoczną na zdjęciu wanienkę (i odkryłam że mam stelaż po córce! w piwnicy mojej przyjaciółki!
), bujaczek i karuzelę... oprócz tego z mniejszych rzeczy to mam już praktycznie wszystkie ubranka, 2 wideo-nianie, podgrzewacz do butelek i pieluszki tetrowe. Czyli dosyć sporo jeszcze zostało; całe tekstylia, materac do łóżeczka, miękki przewijak na ten przewijak na komodzie, monitor oddechu, kosmetyki i wszelkie inne przyborniczki i pierdoły które rzekomo ułatwią mi życie 
No ale cieszyliśmy się jak dzieci, kiedy dosuwaliśmy te mebelki i skręcaliśmy łóżeczko. To się robi takie realne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:05
Zuza2323, Mamatobe♥, wichrowe_wzgórza, madzialenka84, Pani Moł, antonna, Asia_89, rodzynka66 lubią tę wiadomość

-
agagaga wrote:Mnie lekarz mówi ze jak ciaza jest zdrowa to nie ma żadnych przeciwwskazań. I ja z tego korzystam bo libido kosmiczne

No mi właśnie też skoczyło w górę.
Jakiś czas po odczuwam lekki dyskomfort w pochwie, ale to może dlatego, że to wszystko jest takie napuchnięte.
U nas wózek powinien przyjść w przeciągu 2 tygodni. W końcu dziś sprawdziłam kiedy był zamawiany :p
Łóżeczko też za około 2 tygodnie się pojawi. Mogłoby już być, bo póki co wszystkie graty na podłodze stoją :p -
Boski pokoikInvis wrote:Katarzyna, wichrowe, świetnie słyszeć że u Bejbików wszystko ok

My dzisiaj z mężem zrobiliśmy kawał dobrej roboty
"Odgraciliśmy" pokoik który przypada małemu, skręciliśmy łóżeczko... zrobiliśmy miejsce żeby już tam składować rzeczy. Pokój małego będzie jeszcze malowany i podłoga niestety wymieniana. Na razie kącik gdzie są meble wygląda tak:
https://zapodaj.net/images/03e1cc2b1a433.jpg
No więc z większych rzeczy mamy już większą część mebelków, jutro przychodzi wózek i fotelik.... w skrzyni ze zdjęcia mieszczą się aż 3 kartony Pampersów
Z podarowanych rzeczy mam widoczną na zdjęciu wanienkę (i odkryłam że mam stelaż po córce! w piwnicy mojej przyjaciółki!
), bujaczek i karuzelę... oprócz tego z mniejszych rzeczy to mam już praktycznie wszystkie ubranka, 2 wideo-nianie, podgrzewacz do butelek i pieluszki tetrowe. Czyli dosyć sporo jeszcze zostało; całe tekstylia, materac do łóżeczka, miękki przewijak na ten przewijak na komodzie, monitor oddechu, kosmetyki i wszelkie inne przyborniczki i pierdoły które rzekomo ułatwią mi życie 
No ale cieszyliśmy się jak dzieci, kiedy dosuwaliśmy te mebelki i skręcaliśmy łóżeczko. To się robi takie realne...
Invis ahh ohh i ehhh
-
U mnie siary na razie nie widać, aż się zaczynam martwić czy wszystko ok. Ale czasami mnie piersi kują i jak masuje to widać po kropelce.Kaczorka wrote:Heh, tak o tym mleku piszemy, że mi się chyba pierwszy raz siara pojawiła. Fuuuuj!!! jakie to paskudne.. gęste i pomarańczowe

A tak odnośnie seksu - to bardziej służy czy szkodzi na takim etapie ciąży?
-
Musze was zdemoralizować

Jest taka gorączka, że sobie pozwoliłam na małe [0,33] piwko bezalkoholowe... 0,0 %
Bitburger Grapefruit
Polecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:29
-
Mamatobe♥ wrote:Musze was zdemoralizować

Jest taka gorączka, że sobie pozwoliłam na małe [0,33] piwko bezalkoholowe... 0,0 %
Bitburger Grapefruit
Polecam 
Ooo Bitburger najlepszy, ale nie widziałam smakowego...9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Dziewczyny, przepraszam za tak osobiste pytanie... Jeszcze nie współżyliśmy odkąd urósł mi brzuszek, a muszę przyznać że brakuje mi tej bliskości z mężem. Jakie pozycje są ok - wygodne dla nas i dla brzuszka oraz bezpieczne dla dziecka?
Lekarz wspominał o tej na boku i od tyłu, ale ciężko mi sobie wyobrazić że brzunio tak zwisa.. ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:34
Syn

-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa

Mamatobe- że sperma dobra?
Może miała na myśli, że smaczna?
Hahaha
Dobra to miała być do zapłodnienia 
Ja póki co z seksem stopuję. Po ostatnim odechciało mi się na dobre
Na szczęście mąż nie naciska i nie narzeka. W końcu są też inne sposoby

-
Mamatobe♥ wrote:U mnie siary na razie nie widać, aż się zaczynam martwić czy wszystko ok. Ale czasami mnie piersi kują i jak masuje to widać po kropelce.

Ja tez nie mam. W pierwszej ciazy tez nie mialam i mimo cesarki nie bylo problemu z karmieniem (tzn. rozkrecalo sie pare dni ale przyszlo)
Mamatobe♥ lubi tę wiadomość
-
Invis Hahahha rykłam śmiechem a mąż się patrzy na mnie jak na nawiedzoną

Moja droga nie wiem co ona miała na myśli, ale skoro mówi że dobra to dobra
hahaha
Katarzynaa Musi być tobie wygodnie i musisz czuć się komfortowo to najważniejsze :)Teraz odczucia są o dużo wyraźniejsze
Polecam zacząć jak najszybciej ! 
Mnie do seksu nie ciągnie, ale też nie odpycha
Jestem neutralna. Jest to jest ok, nie ma tez ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:55
-
Ostatnio w lidlu była Bawaria 0.0% to się skusiłam
ale jeszcze nie piłam. Mam nadzieje, ze będzie dobre bo wzięłam 6pak 
Invis, piękny pokoik
o chyba tez skuszę się na ten dywanik. Nie obrazisz się? 
Pieluszkowa pisała, ze się wystawia na Jarmarku Wiec pewnie dużo roboty teraz ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2024, 20:54