Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna, wichrowe, świetnie słyszeć że u Bejbików wszystko ok
My dzisiaj z mężem zrobiliśmy kawał dobrej roboty"Odgraciliśmy" pokoik który przypada małemu, skręciliśmy łóżeczko... zrobiliśmy miejsce żeby już tam składować rzeczy. Pokój małego będzie jeszcze malowany i podłoga niestety wymieniana. Na razie kącik gdzie są meble wygląda tak:
https://zapodaj.net/images/03e1cc2b1a433.jpg
No więc z większych rzeczy mamy już większą część mebelków, jutro przychodzi wózek i fotelik.... w skrzyni ze zdjęcia mieszczą się aż 3 kartony PampersówZ podarowanych rzeczy mam widoczną na zdjęciu wanienkę (i odkryłam że mam stelaż po córce! w piwnicy mojej przyjaciółki!
), bujaczek i karuzelę... oprócz tego z mniejszych rzeczy to mam już praktycznie wszystkie ubranka, 2 wideo-nianie, podgrzewacz do butelek i pieluszki tetrowe. Czyli dosyć sporo jeszcze zostało; całe tekstylia, materac do łóżeczka, miękki przewijak na ten przewijak na komodzie, monitor oddechu, kosmetyki i wszelkie inne przyborniczki i pierdoły które rzekomo ułatwią mi życie
No ale cieszyliśmy się jak dzieci, kiedy dosuwaliśmy te mebelki i skręcaliśmy łóżeczko. To się robi takie realne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:05
Zuza2323, Mamatobe♥, wichrowe_wzgórza, madzialenka84, Pani Moł, antonna, Asia_89, rodzynka66 lubią tę wiadomość
-
agagaga wrote:Mnie lekarz mówi ze jak ciaza jest zdrowa to nie ma żadnych przeciwwskazań. I ja z tego korzystam bo libido kosmiczne
No mi właśnie też skoczyło w górę.
Jakiś czas po odczuwam lekki dyskomfort w pochwie, ale to może dlatego, że to wszystko jest takie napuchnięte.
U nas wózek powinien przyjść w przeciągu 2 tygodni. W końcu dziś sprawdziłam kiedy był zamawiany :p
Łóżeczko też za około 2 tygodnie się pojawi. Mogłoby już być, bo póki co wszystkie graty na podłodze stoją :p -
Invis wrote:Katarzyna, wichrowe, świetnie słyszeć że u Bejbików wszystko ok
My dzisiaj z mężem zrobiliśmy kawał dobrej roboty"Odgraciliśmy" pokoik który przypada małemu, skręciliśmy łóżeczko... zrobiliśmy miejsce żeby już tam składować rzeczy. Pokój małego będzie jeszcze malowany i podłoga niestety wymieniana. Na razie kącik gdzie są meble wygląda tak:
https://zapodaj.net/images/03e1cc2b1a433.jpg
No więc z większych rzeczy mamy już większą część mebelków, jutro przychodzi wózek i fotelik.... w skrzyni ze zdjęcia mieszczą się aż 3 kartony PampersówZ podarowanych rzeczy mam widoczną na zdjęciu wanienkę (i odkryłam że mam stelaż po córce! w piwnicy mojej przyjaciółki!
), bujaczek i karuzelę... oprócz tego z mniejszych rzeczy to mam już praktycznie wszystkie ubranka, 2 wideo-nianie, podgrzewacz do butelek i pieluszki tetrowe. Czyli dosyć sporo jeszcze zostało; całe tekstylia, materac do łóżeczka, miękki przewijak na ten przewijak na komodzie, monitor oddechu, kosmetyki i wszelkie inne przyborniczki i pierdoły które rzekomo ułatwią mi życie
No ale cieszyliśmy się jak dzieci, kiedy dosuwaliśmy te mebelki i skręcaliśmy łóżeczko. To się robi takie realne...Invis ahh ohh i ehhh
-
Kaczorka wrote:Heh, tak o tym mleku piszemy, że mi się chyba pierwszy raz siara pojawiła. Fuuuuj!!! jakie to paskudne.. gęste i pomarańczowe
A tak odnośnie seksu - to bardziej służy czy szkodzi na takim etapie ciąży? -
Musze was zdemoralizować
Jest taka gorączka, że sobie pozwoliłam na małe [0,33] piwko bezalkoholowe... 0,0 %
Bitburger GrapefruitPolecam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:29
-
Mamatobe♥ wrote:Musze was zdemoralizować
Jest taka gorączka, że sobie pozwoliłam na małe [0,33] piwko bezalkoholowe... 0,0 %
Bitburger GrapefruitPolecam
Ooo Bitburger najlepszy, ale nie widziałam smakowego...9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Dziewczyny, przepraszam za tak osobiste pytanie... Jeszcze nie współżyliśmy odkąd urósł mi brzuszek, a muszę przyznać że brakuje mi tej bliskości z mężem. Jakie pozycje są ok - wygodne dla nas i dla brzuszka oraz bezpieczne dla dziecka?
Lekarz wspominał o tej na boku i od tyłu, ale ciężko mi sobie wyobrazić że brzunio tak zwisa.. ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:34
Syn
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Mamatobe- że sperma dobra?Może miała na myśli, że smaczna?
Hahaha
Dobra to miała być do zapłodnienia
Ja póki co z seksem stopuję. Po ostatnim odechciało mi się na dobreNa szczęście mąż nie naciska i nie narzeka. W końcu są też inne sposoby
-
Mamatobe♥ wrote:U mnie siary na razie nie widać, aż się zaczynam martwić czy wszystko ok. Ale czasami mnie piersi kują i jak masuje to widać po kropelce.
Ja tez nie mam. W pierwszej ciazy tez nie mialam i mimo cesarki nie bylo problemu z karmieniem (tzn. rozkrecalo sie pare dni ale przyszlo)Mamatobe♥ lubi tę wiadomość
-
Invis Hahahha rykłam śmiechem a mąż się patrzy na mnie jak na nawiedzoną
Moja droga nie wiem co ona miała na myśli, ale skoro mówi że dobra to dobrahahaha
Katarzynaa Musi być tobie wygodnie i musisz czuć się komfortowo to najważniejsze :)Teraz odczucia są o dużo wyraźniejszePolecam zacząć jak najszybciej !
Mnie do seksu nie ciągnie, ale też nie odpychaJestem neutralna. Jest to jest ok, nie ma tez ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 20:55
-
Ostatnio w lidlu była Bawaria 0.0% to się skusiłam
ale jeszcze nie piłam. Mam nadzieje, ze będzie dobre bo wzięłam 6pak
Invis, piękny pokoiko chyba tez skuszę się na ten dywanik. Nie obrazisz się?
Pieluszkowa pisała, ze się wystawia na Jarmarku Wiec pewnie dużo roboty teraz ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2024, 20:54