Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamatobe - serio z tą ciemieniuchą??? No to moje dziecko jest na to skazane!! Wcinam sporo słodyczy. Dziś jeszcze nic słodyczkowatego nie zjadłam, bo pochłonęłam zapasy i nie chce mi się iść do sklepu, ale to wyjątek
Co do "lepszego" żarełka - też czasem mam trochę wyrzuty sumienia, że niedostatecznie dobrze jadłam w ciągu dnia i ostatnio, że za mało wody piję. Staram się wtedy chociaż jakąś nektarynkę albo pomidoraska dodatkowo zjeść, żeby kilka witamin nadgonić. -
Ja się staram słodkiego unikać i jestem z siebie dumna bo naprawdę mało jem słodyczy- jeśli nie powiedzieć że praktycznie wcale. Czasem jakieś płatki na mleku czy serek homogenizowany. Kawę czy herbatę również slodze, ale staram się jak najmniej. Apetyt wciąż mam dobry, staram się troszkę ograniczać żeby waga tak nie gnala jak do tej pory
Ja też zastanawiam się nad zakupem klinu do łóżeczka.
Adres pieluszkowej jest na pierwszej stronie, w pierwszym poście.
-
Pani Moł wrote:Mamatobe - serio z tą ciemieniuchą??? No to moje dziecko jest na to skazane!! Wcinam sporo słodyczy. Dziś jeszcze nic słodyczkowatego nie zjadłam, bo pochłonęłam zapasy i nie chce mi się iść do sklepu, ale to wyjątek
Co do "lepszego" żarełka - też czasem mam trochę wyrzuty sumienia, że niedostatecznie dobrze jadłam w ciągu dnia i ostatnio, że za mało wody piję. Staram się wtedy chociaż jakąś nektarynkę albo pomidoraska dodatkowo zjeść, żeby kilka witamin nadgonić.Może tylko mnie straszą, żebym się trochę uspokoiła z jedzeniem
U mnie jak zabraknie czegoś słodkiego to ja choruje, nie dopuszczam do tego
Później przychodzą dylematy iść do kuchni czy nie iść, jak już pójdę to na pewno otworze tą szafkę
Cóż... brak silnej woli
-
Zuza2323 wrote:Oh tak ja tez moge pochlaniac wszystko w kazdej ilosci... Wczoraj np w jeden dzien zjadlam cala paczke platkow z mlekiem... Oczywiscie jadlam tez inne rzeczy ale jak zobaczylam ze paczka sie skonczyla to az mnie to przerazilo :p
Dobre :p ja ostatnio kupiłam zwykłe płatki kukurydziane i tak je zjadam codziennie a po tym jeszcze popijam kakaoMamatobe♥ lubi tę wiadomość
-
Ja mam od dwóch dni jakiś dziwny- gorzki posmak w ustach jak coś jem. I zastanawiam się co to może być. Narobilyscie ochoty na slodkie płatki z mlekiem! U mnie najczęściej cini minis, albo kukurydziane z cukrem. Ahhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 14:47
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
Kosz Mojżesza zakupiłam używany firmy Kinder Valley u użytkownika na allegro, miał ich kilka różnego rodzaju.
Pisał, że stan dobry+, ale jak dla mnie bardzo dobryPłaciłam 210zł już z przesyłką.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6d205b2dfbf.jpg
Oczywiście Kumpel myślał, że to jego nowa leżankaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 14:58
agagaga, Mamatobe♥, Pani Moł lubią tę wiadomość
-
no ja znowu tez mam apetyt ale jadłabym pizze zapiekanki hamburgery wrrr słodkie jakos nie wchodzi oprócz lodów :p
kurcze ja urodziłam pierwsza 3650 druga 3800 hmm wolałabym zeby ta była mniejsza hehehe ale biorac pod uwage ostatnia jej wage az strach sie bac -
Biedroneczka83 wrote:no ja znowu tez mam apetyt ale jadłabym pizze zapiekanki hamburgery wrrr słodkie jakos nie wchodzi oprócz lodów :p
kurcze ja urodziłam pierwsza 3650 druga 3800 hmm wolałabym zeby ta była mniejsza hehehe ale biorac pod uwage ostatnia jej wage az strach sie bacw piątek wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem zatrucia ciążowego, to sie przy okazji dowiedziałam że mój szkrab ma 1200
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Mnie taki wpadł w oko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f67e89ea89cd.jpg
Ale jest taki w sumie "słodziasty"
A też zachwycają mnie takie proste
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/908ad52cfd83.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 15:24
agagaga, Pani Moł, Zuza2323 lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Biedroneczka83 wrote:no ja znowu tez mam apetyt ale jadłabym pizze zapiekanki hamburgery wrrr słodkie jakos nie wchodzi oprócz lodów :p
kurcze ja urodziłam pierwsza 3650 druga 3800 hmm wolałabym zeby ta była mniejsza hehehe ale biorac pod uwage ostatnia jej wage az strach sie bac
Daj spokój, 3 poród to już pewnie pikuś9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Mamatobe♥ wrote:No ja sama nie wiem jakie wagi są w normie
w piątek wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem zatrucia ciążowego, to sie przy okazji dowiedziałam że mój szkrab ma 1200
-
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2613066&order=m&id=98749 podsyłam linka, gdyby któraś była chętna na używany.
A ja znowu słodkie i owoce - tak jak na początku ciążyI już kilka razy się zdarzyło, że mdłości mnie lekko męczyły. W 3 trymestrze jest nawrót?
-
Biedroneczka83 wrote:nono kawał bobasa mnie np lili w ciagu ostatnich 2,5tyg przed porodem utyła 600g
Powiedziałam, że jak młody będzie miał 4kg albo więcej to biore CC na życzenie
-
Mamatobe♥ wrote:Nie strasz
Powiedziałam, że jak młody będzie miał 4kg albo więcej to biore CC na życzenie