Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina099 wrote:A w którym szpitalu będziesz rodzić?
W Wejherowieale gdyby odpukać coś się działo to jadę na Zaspę albo Kliniczną - tam jest 3 stopień referencyjności ale mam dość daleko
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Paulina099 wrote:Ostatnio w lidlu była Bawaria 0.0% to się skusiłam
ale jeszcze nie piłam. Mam nadzieje, ze będzie dobre bo wzięłam 6pak
Invis, piękny pokoiko chyba tez skuszę się na ten dywanik. Nie obrazisz się?
Pieluszkowa pisała, ze się wystawia na Jarmarku Wiec pewnie dużo roboty teraz ma.
Co do współżycia., to na początku nie mogliśmy później jakoś się bałam i tak to dalej leci.. mi gin z kolei mówiła, ze lepiej przez prezerwatywę. Hmm.. myślicie, ze to chodzi o infekcje? Czy po co?
Dziękuję, oczywiście że się nie obrażę!
-
Dziewczyny, macie też takie mocne dni spokoju? dzisiaj miałam takie chwile, że w ciągu 2-3h w ogóle ruchów nie czułam... jak zjadłam tabliczkę czekolady to może z 10min się poruszała i dalej cisza... też tak miewacie bo nie wiem czy na tym etapie tak może jeszcze być
do poniedziałku to skakała i kopała ile wlezie a tu od wczoraj taki spokój
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Dziewczyny, na stronie otulacz.pl za zapisanie się do newslettera jest zniżka na otulacz "Nasenna Mięta". Kolor mięta z białymi dodatkami. Wychodzi 80zł zamiast 99zł + przesyłka 9,99zł, w sumie 89,99zł. Jakby ktoś chciał zakupić to myślę zawsze jakaś okazja
Pani Moł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczny pokój, Invis! Bardzo mi się podoba!
U mnie z siarą śladowe ilości, czyli pod prysznicem widzę codziennie takie mini przyschnięte slady w sutkach, zdarza się mikroplamka na staniku czy koszuli nocnej, ale mocnego wycieku nie doświadczyłam jeszcze.
Z seksem mam podobnie, jak część z Was - czyli najpierw były przeciwwskazania, a potem jednak obawy, czy to nie zrobi źle na szyjkę itp i o męża dbam innymi metodami, ale libido trochę wzrosło - że tak w sekrecie wyznam, czasem coś mi się przyśni i ostatnio po takim śnie obudziły mnie takie aż skurcze w pochwie! Co mnie zaniepokoiło i raczej utwierdziło, że może jednak trzeba jeszcze poczekać. -
ja kilka razy nawet miałam opryszczkę... miałam nawet tak, że miałam 2 z rzędu, wyszła mi trzecia to gin dał mi tabletki heviran i 2 tygodnie po kuracji pojawiła się kolejna
-
madzialenka84 wrote:Invis,
Piekny pokoik! Czemu zmieniacie podloge?Wyglada dobrze moim zdaniem.
Dzięki dziewczyny
Zmieniamy podłogę bo panele są stosunkowo nowe (kładzione w styczniu) i najwidoczniej trafiła się jakaś felerna paczka, bo w miejscu gdzie jest dywan i w wielu innych są bardzo mocno wyblaknięte i brzydkie paneleJutro będziemy się starali je zareklamować. W całym domu panele mamy wszędzie takie same, a tylko w tym pokoju (najmniej eksploatowanym w dodatku) zrobiło się coś takiego. Może zaszaleję, i wybiorę do tego pokoju jakąś jasną podłogę, bo okno w pokoju małego jako jedyne nie ma parapetu (bo jest całe od podłogi do sufitu) a parapety dobierałam pod podłogę... także zobaczymy jak mnie fantazja poniesie
-
Invis super mebelki
Ja też zakupię dywan z Leroy Merlin, ale trochę inny - my będziemy mieć wspólną sypialnię z dzieckiem, więc biorę coś bardziej "dorosłego"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 12:10
Invis, Zuza2323, Asia_89, Kaczorka, Charlutek, Kaczuszka86, Pani Moł, Jooozefka lubią tę wiadomość
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Hej, ja przechodziłam opryszczkę wargową. Leczyłam naturalnie olejkami z drzewa herbacianego (z tym trzeba uważać w ciąży), tamanu, wewnętrznie imbir itp. W efekcie rozwinęła mi się w turbo opryszczkę życia
Na wizycie spytałam ginekologa, czy przy nawrocie mogę stosować maść antywirusową - pozwolił. Trochę później zaczęło mi się coś dziać w tym samym miejscu, zastosowałam Hascovir 2 razy i od razu przeszło.
-
Paulina099 wrote:Ostatnio w lidlu była Bawaria 0.0% to się skusiłam
ale jeszcze nie piłam. Mam nadzieje, ze będzie dobre bo wzięłam 6pak
Wsadż do lodówki, bavaria musi być zimna ;] Ta zwykla jest w miarę, Wit- pszeniczna mętna, całkiem fajna.
Co do pozycji- najlepiej wyczuć "swoją". Ale wiszący brzuch nie przeszkadzaI na łyżeczki jest ok.
U mnie siary brak.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Mi się robiła opryszczka ze 3 razy, ale akurat w nosie
nigdy nie miałam na ustach.
Co do ruchów - u mnie tak jest codziennie, że nie czuję młodej przez dłuższy czas. Później się uaktywnia, trochę się wije i znów cisza. Ale co się dziwić, jak te maluchy w brzuchu mogą spać nawet po 20h na dobę
Różne są dzieci, różne mają temperamenty i dopóki w ogóle czuć ruchy (chyba 10 w czasie aktywności) to nie ma się co przejmować -
Dzieki za odpowiedzi. No wlasnke nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek miała. Ale podobno pierwsze zakażenie przechodzi bezobjawowo... oczywiscie naczytałam sie internetow i sie zestresowałam. Napisałam do mojego gin, co mam robic, zobaczymy co odpisze.
-
invis, sliczny pokoik, nie powiem
Z pieluszkowa tez sie probowalam bez skutku kontaktowac, mam nadzieje, ze wszystko u niej ok...
Moje dziecko tez nie rusza sie bez przerwy i wcale sie tym nie martwie, a wrecz przeciwnie, martwilabym sie jakby ruszalo sie przez caly dzien, bez chwil na wyciszenie. Zawsze czuje go z rana, np. Tteraz jak jade pociagiem, w poludnie jak jestem w pracy pofika, ok. 18, w drodze powrotnej do domu i pozniej wieczorem jak w koncu wyciagne sie na kanapie:) raz szaleje bardziej, ze caly brzych sie rusza, raz puka i smyra mnie delikatniej, czsami tylko sie przewala, a ja obserwuje wredy moj asymetryczny brzuch i zastanawiam sie co to za czesc ciala. Czasami jak rusza sie przy samym pepku, gdzie skora jest dosc cienka to wydaje mi sie, ze doslownie moglabym go zlapac za raczke, nozke czy tym on tak akurat macha. Bardzo smieszne uczucie. I troche creepy7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Wy tu o platkach z mlekiem, jedzeniu i innych dobrociach a ja wciaz rano rzygam. Po platkach z mlekiem rzyg murowany. Ale ciekawostka: po lodach nigdy nie wymiotowalam! Dzis pozniej wizyta, az boje sie swojej wagi bo brzuch wystrzelil mi kosmicznie w ciagu 3 tygodni. Co do seksu: my mozemy i chetnie korzystamy
ja najbardziej preferuje lyzeczki, ale co kto lubi
dzis w nocy obudzil mnie skurcz macicy, niebolesny wiec Braxton, ale tak sie wszystko spiela ze sie wybudzilam. W pierwszej ciazy nigdy nie mialam takich problemow, nie wiem czy to normalne, musze dzis zapytac... I te skurcze lydek, mimo tony magnezu caly czas mam z tym problem.
-
Wczoraj rozmawialam z kolezanka z pracy. Urodzila w zeszlym roku i ostatnio chodzila strasznie blada i zmarnowana. Pytalam czy robila test bo moze jest w ciazy to nakrzyczala na mnie ze jest caly czas na tabletkach anty i pilnuje sie co do minuty bo ma juz 40 lat i koniec z dziecmi. Pogadalysmy i mowie ze moze hormony niech zbada, dala sie namowic i byla wczoraj na wizycie u gina...
Jest w 15 tygodniu ciazy. Ryczy jak bobr i krzyczy ze to moja wina jakbym zarazala przez sam dotyk :-p