Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
wichrowe_wzgórza wrote:Muszę pomyśleć o tym domu narodzin. Przejśc pogadać nie zaszkodzi...
Ja już schizuję bo wczoraj i dziś mloda jakoś mniej się rusza... czuję, ale mniej i rzadziej... Serce ładnie bije i równo.
Gin mówił, żeby tak od 30 tygodnia zwracać uwage na odstępstwa. I że jak mam detektor to ok o ile się nie boję, że nie złapię serducha
od 32 tyg można się umawiać na wizytę kwalifikującą, która odbywa się w 36 tyg, także na spokojnie jest czas żeby się zapisać i pogadać z nimi na miejscu.
a propos ruchów, miałam wczoraj identyczną sytuację, właściwie od przedwczoraj wieczorem ruchy jakby ustały. Już zaczęłam lekko się denerwować bo mi zazwyczaj cały brzuch aż skacze. Łożysko mam na przedniej ścianie i podejrzewam, że dzieć się przekręcił tak, że tych ruchów specjalnie nie czułam. Dzis rano wszystko wróciło do normy. Lekarz mi wspominał, że te ruchy mogą być jeszcze takie kapryśne i żeby nie panikować. -
Katarzynaa mi sie tez wydaje, ze ma delikatnie sine wokol pepka.
My juz wlasciwie wszystkie meble mamy kupione, wiec juz sie wietrza. Dywan tez, a jego chyba czuc najbardziej. Ja bede przewijak miec na komodzie z IKEA. Musze tylko ogarnac jakiegos stolarza, ktory mi zrobi nakladke na komode taka jaka chce👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualnyJa milcze bo nadal nie mam dostepu do laptopa,szybko odp z tel, choć czytam was na komórce. Powrót z wakacji w sensie droga koszmar myślałam że umre tak mi dała w kosc ta jazda. Wróciliśmy do domu a tam szok remont nie skończy wszędzie śmierdzialo farba, tapety nie polozone, itd No ogólnie to jesteśmy bezdomni hehe na klk dni ale przenieslismy się do domu mojej babci...Na weekend wybywamy do teściów. Z nadzieję że w pon uda się już zakonczyc ten armagedon remontowy.
Co do szpitali dla mnie te opisy też są szykujace naprawdę nie znam takich.
Pokoik u nas kacik zrobimy w sypialni jak za pierwszym razem, a przenosiny do pokoju za rok. My mamy przewijak oddzielny bialy z Ikei i bardzo db się sprawdzil. Na dole miał półki więc tam przechowywalam ubranka pieluchy kosmetyki, wszystko pod raka.
Dziewczyny wyglądacie na zdj super naprawdę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 12:02
-
a to my 26t1d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a163e1367b6.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d640fca66e99.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 12:34
antonna, wichrowe_wzgórza, sara9555, Mamatobe♥, Invis, Natalala, Zuza2323 lubią tę wiadomość
-
mietata wrote:od 32 tyg można się umawiać na wizytę kwalifikującą, która odbywa się w 36 tyg, także na spokojnie jest czas żeby się zapisać i pogadać z nimi na miejscu.
a propos ruchów, miałam wczoraj identyczną sytuację, właściwie od przedwczoraj wieczorem ruchy jakby ustały. Już zaczęłam lekko się denerwować bo mi zazwyczaj cały brzuch aż skacze. Łożysko mam na przedniej ścianie i podejrzewam, że dzieć się przekręcił tak, że tych ruchów specjalnie nie czułam. Dzis rano wszystko wróciło do normy. Lekarz mi wspominał, że te ruchy mogą być jeszcze takie kapryśne i żeby nie panikować.ale zapytam sie na kolejnej wizycie co robic w takich sytuacjach i czy rzeczywiscie chuchac na zimne i leciec na kontrole...
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ja tez pokaze brzuchol:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00b48ae41750.jpg
29 tcwichrowe_wzgórza, Pani Moł, Biedroneczka83, antonna, Mamatobe♥, Invis, Natalala, Asia_89, Jooozefka, Zuza2323, moremi lubią tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Biedronka, jakoś źle Ci się wkleily linki.
Kameelka, próbowałam łączyć. Ale nie wiem. Dziś nie jest tak gorąco...
Jak dużo chodzę, to na pewno jest mniej. Buja się i śpijak siedzę spokojnie jest bardziej aktywna.
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Moja wczoraj też lenia miała
dziś co rusz daje znać, że jest :p
Ona chyba po tatusiu tak ma, bo jakoś tak się zgrywają w czasie ze swoją aktywnością
Teza z linea negra by się zgadzała, bo u mnie jest tylko poniżej pępka
Wybrałam się na spacer, ale jest tak duszno, że żadnej przyjemności nie zaznałam.. jeszcze jakaś durna osa się do mnie przyczepiłana szczęście nie użarła.
-
nick nieaktualnyWichrowe Jechaliśmy autem niby jak krolowa pozornie wygodnie ale jednak trasa długa 800 km w jedna, i w tą i w tamta stronę po przyjedzie miałam lekkie plamienia. Nie cała trasa to autostrada okresowo wyboje nierowno wytrzeslo.robilismy często postoje ale jednak pozycja w aucie dość wymuszona, końcówka już na rozlozonym full oparciu Także ten...rozważ. A jaka ty masz droge do pakonania?
A to sorry bo u nas upały stąd mam poczucie że wszędzie tak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 13:26
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mogę nie jechać
umrę bez gór, a mąż bez urlopu
Ale droga to tylko 365km, ekspresówka i autostrada głównie. W jedną stronę z przystankiem w polowie, bo muszę wózek obejrzeć.
No i mamy całkiem nowe auto, cholernie komfortowe, więc nie boję się specjalnie.
Bez przystanków trasa w 5 godzin do zrobienia.
Ja w aucie zawsze siedzę lekko polożona, tak mi z ciążą i bez najwygodniej, myślę że będzie spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 13:09
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023