Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza91 wrote:A ja bym tak zjadła frytki, że chyba padnę przez to... Najlepsze z McDonald's Wkręciłam sobie zdrowe żywienie i nie chcę tykać fast foodów, ale od wczoraj chodzi też za mną pizza....
Generalnie mam tak, że mam mdłości, jak nie jestem zapchana i ciągle muszę coś jeść, a jeszcze kilka dni temu robiło mi się niedobrze na myśl o jakimkolwiek jedzeniu
Mam identycznie. A przedwczoraj zjadłam bic maca i 20 nuggetsow. Nie wiem co we mnie wstapilo ale poczulam sie lepiej
Dooti czekamy na wiesci!!!
-
Hej, ja po wizycie. U mojego maluszka nie widać tętna w poniedziałek mam przyjść znowu żeby zobaczyć czy coś się zmieniło ale lekarka powiedziała żeby się nie nastawiać bo wg tygodni ciąży już powinno być widać. Mówiła że plamienia mogły być oznaką obumarcia.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Paulina te tygodnie ciąży są już wg owulacji. Wg OM powinnam być w 7t5d. A wg owulki jestem 6t5d... Owulkę akurat mam potwierdzoną dokładnie bo brałam zastrzyki na pęknięcie..
W sumie to była szczera.
Wzięłam sobie w pracy urlop, tak mi koleżanki doradziły z pracy ale nie wiem czy to była dobra decyzja..Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Lilly_Ana wrote:Hej, ja po wizycie. U mojego maluszka nie widać tętna w poniedziałek mam przyjść znowu żeby zobaczyć czy coś się zmieniło ale lekarka powiedziała żeby się nie nastawiać bo wg tygodni ciąży już powinno być widać. Mówiła że plamienia mogły być oznaką obumarcia.
-
Ta baba nic mi nie powiedziała tak naprawdę. Pytałam czy widać zarodek, to ta że najważniejsze jest tętno. I że go nie ma. Nie powiedziała mi ile ma mm, nawet mi nie pokazała na ekranie. Ale byłam na nfz więc chyba nie powinnam się dziwić.
W karcie napisała mi 6mm (albo 8mm)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 15:10
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Lilly_Ana wrote:Ta baba nic mi nie powiedziała tak naprawdę. Pytałam czy widać zarodek, to ta że najważniejsze jest tętno. I że go nie ma. Nie powiedziała mi ile ma mm, nawet mi nie pokazała na ekranie. Ale byłam na nfz więc chyba nie powinnam się dziwić.
W karcie napisała mi 6mm (albo 8mm) -
Lilly a kiedy idziesz jeszcze prywatnie? Pytam o rozmiar zarodka, bo mamaginekolog na swoim blogu pisała, że do osiągnięcia przez zarodek 6mm mjsi być tętno. Inna sprawa że dziwna ta pni dr, nic nie pokazała, nie wytłumaczyla, nie pokazała na ekranie co z tego że na Nfz... eh. Ja bym poleciała jeszcze prywatnie zamiast się zamartwiac niepotrzebnie :*
-
Prywatnie to mam wizytę dopiero 6.04. W kolejce kobiety mówiły że ona taka jest, ale podobno dobra.
Pójdę w poniedziałek, zobaczę co mi powie. Wysłała mnie do labo na betę, z wynikiem mam przyjść do niej w poniedziałek.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Lilly_Ana wrote:Hej, ja po wizycie. U mojego maluszka nie widać tętna w poniedziałek mam przyjść znowu żeby zobaczyć czy coś się zmieniło ale lekarka powiedziała żeby się nie nastawiać bo wg tygodni ciąży już powinno być widać. Mówiła że plamienia mogły być oznaką obumarcia.
Kochana, moja znajoma już miała robić łyżeczkowanie, kiedy serduszko się pokazało w 8-smym tygodniu ciąży... Nigdy nic nie wiadomo, może idź do innego lekarza się upewnić? Ja słyszałam opinie, że na serduszko to i do 7-8 tygodnia się czeka -
Cudu nie było.
Zarodek 4mm bez akcji serca. To by było na tyle. Pewnie dostanę na wizycie u mojego doktorka skierowanie do szpitala.
Napewno dostanę skierowanie do poradni genetycznej. Muszę sobie to jakoś poukładać, póki co mam pustkę w głowie i dziurę w sercu.
Lilly...naprawdę wiem co czujesz...przytulam Cię mocno.
Dzięki dziewczyny za wszystko :*Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37