X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • mietata Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, ty nie masz brzucha nisko, po prostu dłuuuuga jesteś :P tzn wysoka i tak ci się rozkłada widocznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 13:19

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • Mamatobe♥ Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ekstra brzuszki :) ja już powoli cała się zaokranglam :D taki mój urok haha :D

Patryk <3
    zyniqif.png
    Ciąża -> Jedyny przyrost wagi, który cieszy kobiety <3
  • mietata Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze z metod kontra przeziębienie, jedzcie dużo kaszy jaglanej, świetnie rozgrzewa i jest polecana przy wszelkich tego typu infekcjach, mi też zazwyczaj pomaga mocna herbata z dużą ilością cytryny i wrzucam do takie dzbana wszystkie przyprawy jak do grzańca plus sok malinowy i generalnie pod kołdrę leżeć i odpoczywać...nie więcej się nie da zrobić, czy w ciąży czy nie w ciąży :)

Zuza91 lubi tę wiadomość

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • Natalala Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję wszystkim grypowiczom. Herbatkę z malinkami i cytryną tak, ale mleku z czzosnkiem zdecydowanie mowię niee. To moja trauma z dzieciństwa, już jak pomyślę o samym zapachu to mnie wzdryga... :)

Co do makijażu to ja nie mam kompletnie talentu do tego, ograniczam się do malowania rzęs, czasem kredka do oczu i krem BB :D bez wytuszowanych rzęs czuję się jakbym nie miała oczu haha

f2w33e3k8e2wdta9.png
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mietata, ja chyba też miałam wczoraj kryzys, a dziś lepiej i nawet byłam z kumpelą na spacerze prawie 2 godziny.
    Rozważasz możliwość, że zachce Ci się drugiego dziecka, jak już poznasz to pierwsze? ;) Pytam z ciekawości :)

Makijażu niestety nie umiem zrobić sobie takiego super wyjściowego. Tusz i kreska to szczyt możliwości, cieniami nie bardzo umiem :( Moja przyjaciółka to się umie tak super wymalować...

Ja na przeziębienie to wszelkie grzance preferuję :)

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • Jooozefka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę temat Pieluszkowej...już dawno miałam coś napisać na forum, ale głupio mi było tak ogólnie napisać że kogoś no trochę posądza się o trollowanie...

Ale od początku...kołderkę dostałam...bardzo szybko bo w zaledwie 3 dni chyba po wpłacie...fajnie uszyta taka jak na zdjęciu...troszkę przekłamane wymiary ale kwestia tam kilku cm...więc ok...ale...
    Rozmawiając w wiadomości prywatnej Pieluszkowa mówiła że to na to chore dziecko tylko na konto prywatne koleżanki...a jak trzeba było podac imię i nazwisko tej osoby to podała Joanna De...czyli wywnioskowałam, że to ona a nie jej koleżanka...a później poziom jej wypowiedzi i ewidentne konfabulacje na temat jej życia, historii itp...wybaczcie dla mnie zbyt mocno podkoloryzowane...Pako znacznie normalniejsze masz te przygody..z jednej strony chciałam coś napisać o niej z drugiej strony bałam się jej zaszkodzić...myslałam...a dziewczyna pewnie sobie bajdurzy ale szyje w domu kołderki itp i handluje na forach...a tu taka sytuacja...hmmm...

Dziewczyny bardzo mi przykro, że po moim poście na temat kołderki może bardziej uwierzyłyście w nią...ale na prawdę nie wiedziałam, że może z tego wyniknąć taka sytuacja...

Jeśli chodzi o udzielanie się...to czytam Was niemal na bieżąco, ale raczej się nie udzielam...jakoś chyba częściej tam na grudniówkach się ujawniam no i jestem z grudniówkami na FB...a własnie jeśli jeszcze jest ta grupa FB to bardzo proszę o linka do grupy...wolałabym nie być taka anonimowa bo moja historia z chorobą synka to już w ogóle kosmos...

pako_mrrr lubi tę wiadomość

Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
    i aniołków (*) 2009;2014
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jooozefka - no mi podała takie imię i nazwisko (chyba) jak Tobie. I adres. Ciekawe czy prawdziwe.
    No i miałaś trochę więcej szczęścia najwyraźniej.
    Swoją drogą ciekawe czy to czyta teraz i czy będzie miała odwagę się odezwać.
    Mścić się nie zamierzam, bo na serio wierzę, że los sam się rozprawi po swojemu z oszustami.
    Aczkolwiek zgłosić to może się powinno.

Nasz wątek nie ma grupy na FB :)

Mleka z czosnkiem bym nie zaryzykowała, ale z miodem jest całkiem smaczne :) i faktycznie, zapomniałam o herbacie z cytryną!! ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • pako_mrrr Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joozefka, ty wrzucałaś zdjęcia, siebie, synka, z domu i to zupełnie inna historia bo od nikogo kasy nie wzięłaś. Dobrze że się odezwałaś :) ... bo ja na taki pomysł wpadłam, że jak masz jej imię i nazwisko - czyli dane do przelewu, to w necie powinno się udać znaleźć jej NIP REGON i takie tam (toż jak ktoś ma sklep stacjonarny, to musi mieć nip, regon i musi być wpisany w KRS i tam powinny są zawsze jakieś dane teleadresowe na tę firmę którą prowadzi).
    Może można by ją też znaleźć na fejsie - ale jej normalne konto na imię i nazwisko - anie tę grupę, na której właściwe nic nie ma?

Invis lubi tę wiadomość

zi13nafan2lh9052.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie, że to cały czas ta sama dziewczyna, czyli Aparatka z 2015. Naprawdę nie ma co się oglądać, tylko składać zawiadomienia.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano właśnie, przecież teraz jak sobie myślę, że pieluszkowa wrzucała też linki do zrzutki na jakieś dziecko... Trochę szok, niby wielce pomoc dzieciom, blablablaa, a tu takie numery.

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rzeczywiście niezła aparatka ;)

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie jestem od Was, ale Was od dawna podczytuje. Weszłam na ten profil na FB Waszej koleżanki pościągałam zdjęcia i przez opcje wyszukiwania w googlu znalazłam to.

http://www.imgrum.org/media/1244371426860213502_3212942440

https://www.olx.pl/oferta/zestaw-kocyk-75x100-i-poduszka-30x40-kostka-i-szelesciak-minky-CID88-IDmuV5k.html#580ff50aec

Te zdjęcia są kradzione. Jedna osoba przy zgłoszeniu na policje nic nie zyska, bo pewnie za mała szkoda, ale jeśli zgłosicie wszystkie możecie odzyskać pieniądze.

EDIT: Kolejne linki

http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-kocyki-kolderki-posciel-kocyk-minky-koniki-nr1852910.htm

https://milutka.com.pl/poduszka-mis/1827.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:34

• pernilla Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jak sklep, to pewnie osoba fizyczna prowadząca działalność, czyli ewidencja CEIDG:
    https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx

normalnie Kryminalne Zagadki Bellybestfriend :D

Jooozefka, nie przejmuj się, przecież nie mogłaś niczego przewidzieć.

Dzięki wielkie za podpowiedzi o bodziakach!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:37

gg64k6nl113tz1vl.png
  • Paulina099 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi już od dawna ona się nue podobała ( większość pewnie pomyśli, ze teraz jestem taka mądra) ale nie chciałam bezpodstawnie kogoś oskarżać. Te ciagle przygody i historie wydawały mi się dość podkolorowane. Kiedyś pisała, ze ma 2 sklepy w Gdansku i Sopocie. Szkoda, ze nie dopytałam o adresy :/

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coraz lepiej...

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • Invis Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakaś. Jednak nadal pojawiają się takie trolle :/ A ja myślałam że to tylko w wieku około gimnazjalnym takie rzeczy...

Wiecie, może ten kocyk Jooozefki to ona miała jakiś gotowy skądś tam, i go sprzedała celowo jednej osobie na forum, żeby właśnie zdobyć trochę zaufania. Bo skoro jedna osoba otrzymała zamówienie to czemu kolejna ma nie otrzymać.

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • Natalala Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wygląda nieciekawie i chyba czarny scenariusz się realizować zaczyna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:41

f2w33e3k8e2wdta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invis, tak samo pomyślałam, że 1 czy kilka nawet mogła dla uwiarygodnienia rzeczywiście sprzedać.
    Ponadto ten fb to nie fanpage a odrębne konto - bo fanpage musiałaby przypisać do konkretnego konta - czyli można by ją wtedy ścignąć. No ale dane musiała do przelewów podać... Ciekawe czy to profilowe z fb to też kradzione foto.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://natemat.pl/44949,pokolenie-y-niszczy-sie-samo-coraz-wiecej-ludzi-cierpi-na-ichoroby

I przy okazji zdjęcie w tle.

http://barbara-scrapki.blogspot.com/2017/05/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:47

pako_mrrr lubi tę wiadomość

• pako_mrrr Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arcyoszustka, wzięłaby kasę od większej ilości osób a tu wygląda na to że tylko kaczorka zdążyła zrobić przelew - reszta nie zdążyła nawet - co jest dziwne, bo jak kraść to miliony a nie parę stów ;/
    W każdym razie - ja żadnego przedsiębiorstwa o nazwie Royal styl nie znalazłam - znaczy, jedno jest - w Godziszach Wielkich - ale to koło Kalisza i firma na jakiegoś pana Adriana jest zarejestrowana. Proponuję tym co znają nazwisko szukać jakiś innych namiarów.

zi13nafan2lh9052.png
‹‹ 736 737 738 739 740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ