Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • mietata Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, ty nie masz brzucha nisko, po prostu dłuuuuga jesteś :P tzn wysoka i tak ci się rozkłada widocznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 13:19

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • Mamatobe♥ Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ekstra brzuszki :) ja już powoli cała się zaokranglam :D taki mój urok haha :D

Patryk <3
    zyniqif.png
    Ciąża -> Jedyny przyrost wagi, który cieszy kobiety <3
  • mietata Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze z metod kontra przeziębienie, jedzcie dużo kaszy jaglanej, świetnie rozgrzewa i jest polecana przy wszelkich tego typu infekcjach, mi też zazwyczaj pomaga mocna herbata z dużą ilością cytryny i wrzucam do takie dzbana wszystkie przyprawy jak do grzańca plus sok malinowy i generalnie pod kołdrę leżeć i odpoczywać...nie więcej się nie da zrobić, czy w ciąży czy nie w ciąży :)

Zuza91 lubi tę wiadomość

endometrioza (3/4 st.), hiperinsulinemia, niedoczynność tarczycy, AMH 0,9
    IVF ICSI - 15.02.2017 transfer 4A, raz a dobrze :) p19uugpj3ngcys2q.png
  • Natalala Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję wszystkim grypowiczom. Herbatkę z malinkami i cytryną tak, ale mleku z czzosnkiem zdecydowanie mowię niee. To moja trauma z dzieciństwa, już jak pomyślę o samym zapachu to mnie wzdryga... :)

Co do makijażu to ja nie mam kompletnie talentu do tego, ograniczam się do malowania rzęs, czasem kredka do oczu i krem BB :D bez wytuszowanych rzęs czuję się jakbym nie miała oczu haha

f2w33e3k8e2wdta9.png
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mietata, ja chyba też miałam wczoraj kryzys, a dziś lepiej i nawet byłam z kumpelą na spacerze prawie 2 godziny.
    Rozważasz możliwość, że zachce Ci się drugiego dziecka, jak już poznasz to pierwsze? ;) Pytam z ciekawości :)

Makijażu niestety nie umiem zrobić sobie takiego super wyjściowego. Tusz i kreska to szczyt możliwości, cieniami nie bardzo umiem :( Moja przyjaciółka to się umie tak super wymalować...

Ja na przeziębienie to wszelkie grzance preferuję :)

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • Jooozefka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę temat Pieluszkowej...już dawno miałam coś napisać na forum, ale głupio mi było tak ogólnie napisać że kogoś no trochę posądza się o trollowanie...

Ale od początku...kołderkę dostałam...bardzo szybko bo w zaledwie 3 dni chyba po wpłacie...fajnie uszyta taka jak na zdjęciu...troszkę przekłamane wymiary ale kwestia tam kilku cm...więc ok...ale...
    Rozmawiając w wiadomości prywatnej Pieluszkowa mówiła że to na to chore dziecko tylko na konto prywatne koleżanki...a jak trzeba było podac imię i nazwisko tej osoby to podała Joanna De...czyli wywnioskowałam, że to ona a nie jej koleżanka...a później poziom jej wypowiedzi i ewidentne konfabulacje na temat jej życia, historii itp...wybaczcie dla mnie zbyt mocno podkoloryzowane...Pako znacznie normalniejsze masz te przygody..z jednej strony chciałam coś napisać o niej z drugiej strony bałam się jej zaszkodzić...myslałam...a dziewczyna pewnie sobie bajdurzy ale szyje w domu kołderki itp i handluje na forach...a tu taka sytuacja...hmmm...

Dziewczyny bardzo mi przykro, że po moim poście na temat kołderki może bardziej uwierzyłyście w nią...ale na prawdę nie wiedziałam, że może z tego wyniknąć taka sytuacja...

Jeśli chodzi o udzielanie się...to czytam Was niemal na bieżąco, ale raczej się nie udzielam...jakoś chyba częściej tam na grudniówkach się ujawniam no i jestem z grudniówkami na FB...a własnie jeśli jeszcze jest ta grupa FB to bardzo proszę o linka do grupy...wolałabym nie być taka anonimowa bo moja historia z chorobą synka to już w ogóle kosmos...

pako_mrrr lubi tę wiadomość

Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
    i aniołków (*) 2009;2014
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jooozefka - no mi podała takie imię i nazwisko (chyba) jak Tobie. I adres. Ciekawe czy prawdziwe.
    No i miałaś trochę więcej szczęścia najwyraźniej.
    Swoją drogą ciekawe czy to czyta teraz i czy będzie miała odwagę się odezwać.
    Mścić się nie zamierzam, bo na serio wierzę, że los sam się rozprawi po swojemu z oszustami.
    Aczkolwiek zgłosić to może się powinno.

Nasz wątek nie ma grupy na FB :)

Mleka z czosnkiem bym nie zaryzykowała, ale z miodem jest całkiem smaczne :) i faktycznie, zapomniałam o herbacie z cytryną!! ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • pako_mrrr Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joozefka, ty wrzucałaś zdjęcia, siebie, synka, z domu i to zupełnie inna historia bo od nikogo kasy nie wzięłaś. Dobrze że się odezwałaś :) ... bo ja na taki pomysł wpadłam, że jak masz jej imię i nazwisko - czyli dane do przelewu, to w necie powinno się udać znaleźć jej NIP REGON i takie tam (toż jak ktoś ma sklep stacjonarny, to musi mieć nip, regon i musi być wpisany w KRS i tam powinny są zawsze jakieś dane teleadresowe na tę firmę którą prowadzi).
    Może można by ją też znaleźć na fejsie - ale jej normalne konto na imię i nazwisko - anie tę grupę, na której właściwe nic nie ma?

Invis lubi tę wiadomość

zi13nafan2lh9052.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie, że to cały czas ta sama dziewczyna, czyli Aparatka z 2015. Naprawdę nie ma co się oglądać, tylko składać zawiadomienia.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano właśnie, przecież teraz jak sobie myślę, że pieluszkowa wrzucała też linki do zrzutki na jakieś dziecko... Trochę szok, niby wielce pomoc dzieciom, blablablaa, a tu takie numery.

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To rzeczywiście niezła aparatka ;)

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie jestem od Was, ale Was od dawna podczytuje. Weszłam na ten profil na FB Waszej koleżanki pościągałam zdjęcia i przez opcje wyszukiwania w googlu znalazłam to.

http://www.imgrum.org/media/1244371426860213502_3212942440

https://www.olx.pl/oferta/zestaw-kocyk-75x100-i-poduszka-30x40-kostka-i-szelesciak-minky-CID88-IDmuV5k.html#580ff50aec

Te zdjęcia są kradzione. Jedna osoba przy zgłoszeniu na policje nic nie zyska, bo pewnie za mała szkoda, ale jeśli zgłosicie wszystkie możecie odzyskać pieniądze.

EDIT: Kolejne linki

http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-kocyki-kolderki-posciel-kocyk-minky-koniki-nr1852910.htm

https://milutka.com.pl/poduszka-mis/1827.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:34

• Paulina099 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi już od dawna ona się nue podobała ( większość pewnie pomyśli, ze teraz jestem taka mądra) ale nie chciałam bezpodstawnie kogoś oskarżać. Te ciagle przygody i historie wydawały mi się dość podkolorowane. Kiedyś pisała, ze ma 2 sklepy w Gdansku i Sopocie. Szkoda, ze nie dopytałam o adresy :/

• pernilla Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, jak sklep, to pewnie osoba fizyczna prowadząca działalność, czyli ewidencja CEIDG:
    https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx

normalnie Kryminalne Zagadki Bellybestfriend :D

Jooozefka, nie przejmuj się, przecież nie mogłaś niczego przewidzieć.

Dzięki wielkie za podpowiedzi o bodziakach!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:37

gg64k6nl113tz1vl.png

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coraz lepiej...

9 tc (*) 24.01.2016

06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • Invis Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jakaś. Jednak nadal pojawiają się takie trolle :/ A ja myślałam że to tylko w wieku około gimnazjalnym takie rzeczy...

Wiecie, może ten kocyk Jooozefki to ona miała jakiś gotowy skądś tam, i go sprzedała celowo jednej osobie na forum, żeby właśnie zdobyć trochę zaufania. Bo skoro jedna osoba otrzymała zamówienie to czemu kolejna ma nie otrzymać.

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • Natalala Ekspertka

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wygląda nieciekawie i chyba czarny scenariusz się realizować zaczyna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:41

f2w33e3k8e2wdta9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Invis, tak samo pomyślałam, że 1 czy kilka nawet mogła dla uwiarygodnienia rzeczywiście sprzedać.
    Ponadto ten fb to nie fanpage a odrębne konto - bo fanpage musiałaby przypisać do konkretnego konta - czyli można by ją wtedy ścignąć. No ale dane musiała do przelewów podać... Ciekawe czy to profilowe z fb to też kradzione foto.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://natemat.pl/44949,pokolenie-y-niszczy-sie-samo-coraz-wiecej-ludzi-cierpi-na-ichoroby

I przy okazji zdjęcie w tle.

http://barbara-scrapki.blogspot.com/2017/05/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:47

pako_mrrr lubi tę wiadomość

• pako_mrrr Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2017, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arcyoszustka, wzięłaby kasę od większej ilości osób a tu wygląda na to że tylko kaczorka zdążyła zrobić przelew - reszta nie zdążyła nawet - co jest dziwne, bo jak kraść to miliony a nie parę stów ;/
    W każdym razie - ja żadnego przedsiębiorstwa o nazwie Royal styl nie znalazłam - znaczy, jedno jest - w Godziszach Wielkich - ale to koło Kalisza i firma na jakiegoś pana Adriana jest zarejestrowana. Proponuję tym co znają nazwisko szukać jakiś innych namiarów.

zi13nafan2lh9052.png
‹‹ 736 737 738 739 740 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ