Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza, ty nie masz brzucha nisko, po prostu dłuuuuga jesteś
tzn wysoka i tak ci się rozkłada widocznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 13:19
-
jeszcze z metod kontra przeziębienie, jedzcie dużo kaszy jaglanej, świetnie rozgrzewa i jest polecana przy wszelkich tego typu infekcjach, mi też zazwyczaj pomaga mocna herbata z dużą ilością cytryny i wrzucam do takie dzbana wszystkie przyprawy jak do grzańca plus sok malinowy i generalnie pod kołdrę leżeć i odpoczywać...nie więcej się nie da zrobić, czy w ciąży czy nie w ciąży
Zuza91 lubi tę wiadomość
-
Współczuję wszystkim grypowiczom. Herbatkę z malinkami i cytryną tak, ale mleku z czzosnkiem zdecydowanie mowię niee. To moja trauma z dzieciństwa, już jak pomyślę o samym zapachu to mnie wzdryga...
Co do makijażu to ja nie mam kompletnie talentu do tego, ograniczam się do malowania rzęs, czasem kredka do oczu i krem BBbez wytuszowanych rzęs czuję się jakbym nie miała oczu haha
-
Mietata, ja chyba też miałam wczoraj kryzys, a dziś lepiej i nawet byłam z kumpelą na spacerze prawie 2 godziny.
Rozważasz możliwość, że zachce Ci się drugiego dziecka, jak już poznasz to pierwsze?Pytam z ciekawości
Makijażu niestety nie umiem zrobić sobie takiego super wyjściowego. Tusz i kreska to szczyt możliwości, cieniami nie bardzo umiemMoja przyjaciółka to się umie tak super wymalować...
Ja na przeziębienie to wszelkie grzance preferuję9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
O widzę temat Pieluszkowej...już dawno miałam coś napisać na forum, ale głupio mi było tak ogólnie napisać że kogoś no trochę posądza się o trollowanie...
Ale od początku...kołderkę dostałam...bardzo szybko bo w zaledwie 3 dni chyba po wpłacie...fajnie uszyta taka jak na zdjęciu...troszkę przekłamane wymiary ale kwestia tam kilku cm...więc ok...ale...
Rozmawiając w wiadomości prywatnej Pieluszkowa mówiła że to na to chore dziecko tylko na konto prywatne koleżanki...a jak trzeba było podac imię i nazwisko tej osoby to podała Joanna De...czyli wywnioskowałam, że to ona a nie jej koleżanka...a później poziom jej wypowiedzi i ewidentne konfabulacje na temat jej życia, historii itp...wybaczcie dla mnie zbyt mocno podkoloryzowane...Pako znacznie normalniejsze masz te przygody..z jednej strony chciałam coś napisać o niej z drugiej strony bałam się jej zaszkodzić...myslałam...a dziewczyna pewnie sobie bajdurzy ale szyje w domu kołderki itp i handluje na forach...a tu taka sytuacja...hmmm...
Dziewczyny bardzo mi przykro, że po moim poście na temat kołderki może bardziej uwierzyłyście w nią...ale na prawdę nie wiedziałam, że może z tego wyniknąć taka sytuacja...
Jeśli chodzi o udzielanie się...to czytam Was niemal na bieżąco, ale raczej się nie udzielam...jakoś chyba częściej tam na grudniówkach się ujawniam no i jestem z grudniówkami na FB...a własnie jeśli jeszcze jest ta grupa FB to bardzo proszę o linka do grupy...wolałabym nie być taka anonimowa bo moja historia z chorobą synka to już w ogóle kosmos...pako_mrrr lubi tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jooozefka - no mi podała takie imię i nazwisko (chyba) jak Tobie. I adres. Ciekawe czy prawdziwe.
No i miałaś trochę więcej szczęścia najwyraźniej.
Swoją drogą ciekawe czy to czyta teraz i czy będzie miała odwagę się odezwać.
Mścić się nie zamierzam, bo na serio wierzę, że los sam się rozprawi po swojemu z oszustami.
Aczkolwiek zgłosić to może się powinno.
Nasz wątek nie ma grupy na FB
Mleka z czosnkiem bym nie zaryzykowała, ale z miodem jest całkiem smacznei faktycznie, zapomniałam o herbacie z cytryną!!
-
Joozefka, ty wrzucałaś zdjęcia, siebie, synka, z domu i to zupełnie inna historia bo od nikogo kasy nie wzięłaś. Dobrze że się odezwałaś
... bo ja na taki pomysł wpadłam, że jak masz jej imię i nazwisko - czyli dane do przelewu, to w necie powinno się udać znaleźć jej NIP REGON i takie tam (toż jak ktoś ma sklep stacjonarny, to musi mieć nip, regon i musi być wpisany w KRS i tam powinny są zawsze jakieś dane teleadresowe na tę firmę którą prowadzi).
Może można by ją też znaleźć na fejsie - ale jej normalne konto na imię i nazwisko - anie tę grupę, na której właściwe nic nie ma?Invis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie jestem od Was, ale Was od dawna podczytuje. Weszłam na ten profil na FB Waszej koleżanki pościągałam zdjęcia i przez opcje wyszukiwania w googlu znalazłam to.
http://www.imgrum.org/media/1244371426860213502_3212942440
https://www.olx.pl/oferta/zestaw-kocyk-75x100-i-poduszka-30x40-kostka-i-szelesciak-minky-CID88-IDmuV5k.html#580ff50aec
Te zdjęcia są kradzione. Jedna osoba przy zgłoszeniu na policje nic nie zyska, bo pewnie za mała szkoda, ale jeśli zgłosicie wszystkie możecie odzyskać pieniądze.
EDIT: Kolejne linki
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-kocyki-kolderki-posciel-kocyk-minky-koniki-nr1852910.htm
https://milutka.com.pl/poduszka-mis/1827.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:34
-
hej, jak sklep, to pewnie osoba fizyczna prowadząca działalność, czyli ewidencja CEIDG:
https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx
normalnie Kryminalne Zagadki Bellybestfriend
Jooozefka, nie przejmuj się, przecież nie mogłaś niczego przewidzieć.
Dzięki wielkie za podpowiedzi o bodziakach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:37
-
Mi już od dawna ona się nue podobała ( większość pewnie pomyśli, ze teraz jestem taka mądra) ale nie chciałam bezpodstawnie kogoś oskarżać. Te ciagle przygody i historie wydawały mi się dość podkolorowane. Kiedyś pisała, ze ma 2 sklepy w Gdansku i Sopocie. Szkoda, ze nie dopytałam o adresy
-
Masakra jakaś. Jednak nadal pojawiają się takie trolle
A ja myślałam że to tylko w wieku około gimnazjalnym takie rzeczy...
Wiecie, może ten kocyk Jooozefki to ona miała jakiś gotowy skądś tam, i go sprzedała celowo jednej osobie na forum, żeby właśnie zdobyć trochę zaufania. Bo skoro jedna osoba otrzymała zamówienie to czemu kolejna ma nie otrzymać.
-
nick nieaktualnyInvis, tak samo pomyślałam, że 1 czy kilka nawet mogła dla uwiarygodnienia rzeczywiście sprzedać.
Ponadto ten fb to nie fanpage a odrębne konto - bo fanpage musiałaby przypisać do konkretnego konta - czyli można by ją wtedy ścignąć. No ale dane musiała do przelewów podać... Ciekawe czy to profilowe z fb to też kradzione foto. -
nick nieaktualnyhttp://natemat.pl/44949,pokolenie-y-niszczy-sie-samo-coraz-wiecej-ludzi-cierpi-na-ichoroby
I przy okazji zdjęcie w tle.
http://barbara-scrapki.blogspot.com/2017/05/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 14:47
pako_mrrr lubi tę wiadomość
-
Arcyoszustka, wzięłaby kasę od większej ilości osób a tu wygląda na to że tylko kaczorka zdążyła zrobić przelew - reszta nie zdążyła nawet - co jest dziwne, bo jak kraść to miliony a nie parę stów ;/
W każdym razie - ja żadnego przedsiębiorstwa o nazwie Royal styl nie znalazłam - znaczy, jedno jest - w Godziszach Wielkich - ale to koło Kalisza i firma na jakiegoś pana Adriana jest zarejestrowana. Proponuję tym co znają nazwisko szukać jakiś innych namiarów.