Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam jednak podjechać
ja też sobie wybrałam i na miejscu okazało się, że materiał mocno średni, a sukienki są moim zdaniem źle uszyte jak dla ciężarnych. Są równe, powinny być dłuższe z przodu, tak by za wiele majtek nie pokazać
jacky88 lubi tę wiadomość
-
Paulina099 wrote:SPiworek cudowny. Skąd zamawiasz?
Ej, to jest niemożliwe, tyle kobiet ns forum i taki sam gust? Szok
Śpiworek jest z https://lanila.pl👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Ja bym nie miala nic przeciwko gdyby ktos przyszedl w bialej sukience na moj slub
zreszta bylo pare dziewczyn w jasnyxh, wrecz bialych, ale dodatki sprawily ze wcale nie wygladaly'slubnie'. 4 sukienka swietna. Spiworek bardzo ladny, sama bym sie w taki zapakowala
-
Holibka ja mam łóżeczko dostawne Chicco-Next2me i łóżeczko drewniane Pinio- seria Barcelona. Oba kupione używane, w stanie prawie idealnym (po dostawce szczerze mówiąc nie było widać żadnych śladów użytkowania). Udało mi się wyrwać dwa porządne produkty za malutkie pieniądze. Aha, łóżeczko mam bez szuflady. Ale nie czuję potrzeby dokupowania póki co, bo mam sporo miejsca w innych mebelkach.
Gdybym miała kupić nowe to miałam wybrane z Woodies.pl - bardzo mi się podobają ich łóżeczkai ceny bardzo fajne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 11:07
Holibka lubi tę wiadomość
-
Ja mam chowane przescieradla itp w szafie. Pod lozeczkiem mam szuflade, ale trudno sie z tego korzysta. Zamkniecie tej szuflady szybko sie meczy. Wygielo sie z czasem i jest jedna niepasujaca decha. Gdybym miala teraz kupowac z szuflada lub bez wzielabym bez, bo strasznie sie to z gory kurzy i estetyczniej dla mnie przechowywac to jednak w porzadnej szafie
-
nick nieaktualnyNo i któraś z mam pisała, że szuflada sprawia, że mniej wygodnie podchodzi się do łóżeczka - ja w ogóle o tym nie myślałam, a zaważyło to na tym, że kupiłam bez szuflady.
najpierw chciałam dłuższe, z zabudowanymi szczytami i obydwoma bokami odkręcanymi w taki zwykły tapczanik. Ale zrezygnowałam, bo w sumie mam już duże łóżko. o tego pokoju więc nie ma sensu kupowania na dłużej niż te 2 lata.
Ostatecznie wzięłam zwykłe - ze ściąganym jednym bokiem i barierką:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cfb1ac3e583.jpg
Firmy łóżeczkowe są mi szczerze mówiąc obce, jedynie klupsia kojarzę ze smyka, ale nie lubię w te słonie, żyrafy itp i chciałam coś prostego.
Teraz kminię, czy jeszcze czegoś nie wstawić do naszej sypialni... jakiegoś małego dostawnego lub kosza M. -
Dziewczyny, czy może którąś z Was też boli w krzyżu podczas leżenia? Męczę się już pół dnia.. jak wstanę i chodzę to ból jakoś mija. A jak się położę [w obojętnie jakiej pozycji] to zaraz mam ćmienia w krzyżu.
Brałam no-spe, ale jest bez zmian. -
nick nieaktualnyHolibka wrote:Dzięki za wasze opinie
to chyba wezmę bez szuflady, tym bardziej że szafa będzie blisko.
Pani mol a twoje łóżeczko z jakiej firmy? Bardzo ładneosobno dokupilam u niego materac i prześcieradła i wysłał mi to wszystko za jednym razem.
-
Ja mialal turystyczne bylo super ale sprzedalam
I po miesiacu okaxalo sie, ze jestem w ciazy teraz bede miec drewniane z szuflada od kolezanki
Sxuflada, wogole nie przeszkadza w podvhodzeniu do lozeczka a bede w niej trzymac kocyki pieluchy mokre chusteczki -
Ja tez miałam z szufladą i w zaden sposob w niczym to nie przeszkadzało. A tym razem to chyba bez. Bo zamawiam w niestandardowym wymiarze i nie bede kombinowac. Pamietam że szuflada byla przykryta i nie było widac co jest w srodku. Nic sie nie kurzylo
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Ja mam z szufladą i szczerze, to w ogóle z niej nie korzystam. Dopiero teraz wrzucam w nią za małe ubranka.
Mamy łóżeczko i tapczanik w jednym, jednak drugiej funkcji nie zdążyliśmy użyć, bo Maja dostała teraz nowe większe, a to idzie dla Tomka, więc wracamy do górnej półki i wkładamy wyciągnięte szczeble -
a ja dziś patrze a mnie 200 dni ciąży stuka matko jak to zleciało
my dziś u moich rodziców zaraz mąż przyjdzie zje obiadek i jedziemy odebrać w castoramie grzejnik do łazienki potem do domku układać w szafkach i czyscic z kurzu poremontowego