X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Szczęściary 2017
Odpowiedz

Listopadowe Szczęściary 2017

Oceń ten wątek:
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 września 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam jednak podjechać ;) ja też sobie wybrałam i na miejscu okazało się, że materiał mocno średni, a sukienki są moim zdaniem źle uszyte jak dla ciężarnych. Są równe, powinny być dłuższe z przodu, tak by za wiele majtek nie pokazać :D

jacky88 lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Paulina099 Autorytet

Wysłany: 2 września 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SPiworek cudowny. Skąd zamawiasz?
    Ej, to jest niemożliwe, tyle kobiet ns forum i taki sam gust? Szok :)

• antonna Autorytet

Wysłany: 2 września 2017, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina099 wrote:
    SPiworek cudowny. Skąd zamawiasz?
    Ej, to jest niemożliwe, tyle kobiet ns forum i taki sam gust? Szok :)

Śpiworek jest z https://lanila.pl :)

👧 2017
    👧 2021
    👶 2022
  • wichrowe_wzgórza Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to co dobre zawsze się obroni :P

9 tc (*) 24.01.2016

3 córki :)
    06.11.2017
    01.07.2020
    07.01.2023
  • jacky88 Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie miala nic przeciwko gdyby ktos przyszedl w bialej sukience na moj slub ;-) zreszta bylo pare dziewczyn w jasnyxh, wrecz bialych, ale dodatki sprawily ze wcale nie wygladaly'slubnie'. 4 sukienka swietna. Spiworek bardzo ladny, sama bym sie w taki zapakowala ;-)

c55fflw18twvhf6h.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy spia oprucz mnie I Hanki fika koziloki w brzuchu hhehe chyba glodne jestesmy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Zuza2323 Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz bylam na takim weselu, ze dziewczyna (kolezanka pani mlodej) ubrala biala suknie do ziemi i takie dodatki, ze wygladala jak pani mloda a pare osob niezorientowanych je pomylilo... Porazka to byla moim zdaniem.

atdc6iyemt9e9h2r.png
  • Mamatobe♥ Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki dzięki wielkie za pomoc :D
    Wybrałam słoniki z parasolką i żółte minky :)

wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość

Patryk <3
    zyniqif.png
    Ciąża -> Jedyny przyrost wagi, który cieszy kobiety <3
  • Holibka Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie jakie polecacie łóżeczka?
    Skąd kupowane, jaka marka?
    Z szufladą czy bez?
    Nowe czy używka?

age.png

age.png
  • Invis Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Holibka ja mam łóżeczko dostawne Chicco-Next2me i łóżeczko drewniane Pinio- seria Barcelona. Oba kupione używane, w stanie prawie idealnym (po dostawce szczerze mówiąc nie było widać żadnych śladów użytkowania). Udało mi się wyrwać dwa porządne produkty za malutkie pieniądze. Aha, łóżeczko mam bez szuflady. Ale nie czuję potrzeby dokupowania póki co, bo mam sporo miejsca w innych mebelkach.

Gdybym miała kupić nowe to miałam wybrane z Woodies.pl - bardzo mi się podobają ich łóżeczka :) i ceny bardzo fajne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 11:07

Holibka lubi tę wiadomość

7u229jcgjnezkwya.png
    tb739vvjaxst5oik.png
    14gmqh4s3wl30kr1.png
  • Zuza2323 Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Holibka wrote:
    Mamusie jakie polecacie łóżeczka?
    Skąd kupowane, jaka marka?
    Z szufladą czy bez?
    Nowe czy używka?

Ja kupiłam klupś,
    Z szufladą dla mnie lepsze rozwiazanie bo moge tam cos schowac przynajmniej,
    Kupiłam używane ale wygląda jak nowe ;)

atdc6iyemt9e9h2r.png
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chowane przescieradla itp w szafie. Pod lozeczkiem mam szuflade, ale trudno sie z tego korzysta. Zamkniecie tej szuflady szybko sie meczy. Wygielo sie z czasem i jest jedna niepasujaca decha. Gdybym miala teraz kupowac z szuflada lub bez wzielabym bez, bo strasznie sie to z gory kurzy i estetyczniej dla mnie przechowywac to jednak w porzadnej szafie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i któraś z mam pisała, że szuflada sprawia, że mniej wygodnie podchodzi się do łóżeczka - ja w ogóle o tym nie myślałam, a zaważyło to na tym, że kupiłam bez szuflady. :) najpierw chciałam dłuższe, z zabudowanymi szczytami i obydwoma bokami odkręcanymi w taki zwykły tapczanik. Ale zrezygnowałam, bo w sumie mam już duże łóżko. o tego pokoju więc nie ma sensu kupowania na dłużej niż te 2 lata.
    Ostatecznie wzięłam zwykłe - ze ściąganym jednym bokiem i barierką:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cfb1ac3e583.jpg
    Firmy łóżeczkowe są mi szczerze mówiąc obce, jedynie klupsia kojarzę ze smyka, ale nie lubię w te słonie, żyrafy itp i chciałam coś prostego. :)
    Teraz kminię, czy jeszcze czegoś nie wstawić do naszej sypialni... jakiegoś małego dostawnego lub kosza M.

• Holibka Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wasze opinie :) to chyba wezmę bez szuflady, tym bardziej że szafa będzie blisko.
    Pani mol a twoje łóżeczko z jakiej firmy? Bardzo ładne

age.png

age.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy może którąś z Was też boli w krzyżu podczas leżenia? Męczę się już pół dnia.. jak wstanę i chodzę to ból jakoś mija. A jak się położę [w obojętnie jakiej pozycji] to zaraz mam ćmienia w krzyżu.
    Brałam no-spe, ale jest bez zmian.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Holibka wrote:
    Dzięki za wasze opinie :) to chyba wezmę bez szuflady, tym bardziej że szafa będzie blisko.
    Pani mol a twoje łóżeczko z jakiej firmy? Bardzo ładne
    Firmy żadnej w zasadzie, kupiłam na allegro od sprzedawcy BABYPLPL - tak się zwie. :) osobno dokupilam u niego materac i prześcieradła i wysłał mi to wszystko za jednym razem. :)

Wysłany: 3 września 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialal turystyczne bylo super ale sprzedalam :( I po miesiacu okaxalo sie, ze jestem w ciazy teraz bede miec drewniane z szuflada od kolezanki
    Sxuflada, wogole nie przeszkadza w podvhodzeniu do lozeczka a bede w niej trzymac kocyki pieluchy mokre chusteczki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• agagaga Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez miałam z szufladą i w zaden sposob w niczym to nie przeszkadzało. A tym razem to chyba bez. Bo zamawiam w niestandardowym wymiarze i nie bede kombinowac. Pamietam że szuflada byla przykryta i nie było widac co jest w srodku. Nic sie nie kurzylo

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

f2w3vfxm1kp3ovpn.png
    zem3uay3hlrrfik1.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 3 września 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam z szufladą i szczerze, to w ogóle z niej nie korzystam. Dopiero teraz wrzucam w nią za małe ubranka.

Mamy łóżeczko i tapczanik w jednym, jednak drugiej funkcji nie zdążyliśmy użyć, bo Maja dostała teraz nowe większe, a to idzie dla Tomka, więc wracamy do górnej półki i wkładamy wyciągnięte szczeble :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png

Wysłany: 3 września 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś patrze a mnie 200 dni ciąży stuka matko jak to zleciało
    my dziś u moich rodziców zaraz mąż przyjdzie zje obiadek i jedziemy odebrać w castoramie grzejnik do łazienki potem do domku układać w szafkach i czyscic z kurzu poremontowego :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 788 789 790 791 792 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ