Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się przyfarciło :p najpierw kupiłam cały karton ciuszków rozmiaru 56-62 za 95zł i tam prawie same bodziaki, pajace, kaftaniki, śpioszki, pare leginsów i troszkę cieplejszych pajaców
żadnych zbędnych gówien nie było :p później od tych samych ludzi dokupiłam jeszcze za 100zł karton ciuszków 68-74
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
masakra, to ja jestem jakaś totalnie zakupowa sierota
gdybyście miały jednak mocny instynkt zkupowy i nie mogły się powstrzymać przed przeglądaniem ofert to dajcie mi znać, ja chętnie coś kupięwichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
-
jak Was czytam to ja jestem głupia kupiłam wszystko nowe za ceny hmm 39,90 za pajaca czy spodnie
A teraz no cóż udało mi się wymienić kilka na razie ciuszków teraz wróciłam do domu przebrać się się ugotowałam w sklepie i jestem cała mokra. Wypijemy herbatkę z przyjaciółką i dalej w teren. a już byłam szczęśliwa ze mam wszystko i od nowa trzeba kompletować
-
Hmmm, mam trochę rzeczy do zrobienia dziś... I zamiast się dać do roboty to sobie leże w łóżku z dwoma wtulonymi we mnie yorkami, haha
Gdzie jakaś motywacja? Siły do działania? Itp
Poproszę o zmobilizowanie do uprzątnięcia garderoby i zmiany pościeli, żebym przynajmniej tyle zrobiła dziś -
no ja miałam troszke po dziewczynkach , troche dokupiłam ale wydałam na to max 60zł a ostatnią partie potrzebnych rzeczy dowióz za free mój mąż od kolezanki wiec komoda ful wypchana
ciszki uprane wyprasowane
koniec zakupów tylko moja apteka plus dla małej rzeczy do pielegnacji krem, mydło, chusteczki i finito w nastepny weekend bedzie łóżeczko i juz sie jaram jak pochodnia hehe nie moge sie doczekac
-
Discret wrote:jak Was czytam to ja jestem głupia kupiłam wszystko nowe za ceny hmm 39,90 za pajaca czy spodnie
A teraz no cóż udało mi się wymienić kilka na razie ciuszków teraz wróciłam do domu przebrać się się ugotowałam w sklepie i jestem cała mokra. Wypijemy herbatkę z przyjaciółką i dalej w teren. a już byłam szczęśliwa ze mam wszystko i od nowa trzeba kompletować
sukienki to moze faktycznie przehandluj, ale całą bieliznę, body etc...no wiesz, nikt ci tam dziecka w domu nie będzie oglądał czy w różowych śpiochach śpi. Z tych małych rozmiarów i tak szybko dzieci wyrastają. ja bym tam sobie głowy tym nie zawracała i nie kupowała od nowa całej wyprawki. -
Ja teraz piorę wszystko co dostałam - i to są ciuszki od 56 do nawet 90. Poukładam rozmiarami i w kartony
..
Dopiero sie obudzilam. Okropna noc. Przed 5 obudził mnie ból brzucha, skurcze się przyczepiły i nawet nospa nie pomagała. I tak walczyłam 2 godziny aż zasnęłam mocno.
Ostatnio tak miałam jak się narobilam przed urodzinami. Wczoraj też dużo stałam, wyprasowałam gorę naszych i kurczakowych ubranek, kocyki, ręczniki, w cholerę tetry... no i miałam efekt. Ale przestraszyłam się że to młoda chce wyjśćteraz mam zakwasy w brzuchu i pobolewa mnie żołądek
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Mietata u mnie przy pierwszym synu nie mialam zupelnie nic. Poratowaly lumpeksy (te male ciuszki sa naprawde w super stanie, polecam) i odkupilam na olx troche ciuchow ale nie szukalam calych paczek tylko np. 10 szt body, 8 szt. pajacow itd. Tez nie chcialam miec w szafie malego jeansow w rozmiarze 56. Nie kupilam NIC nowego, bo po urodzeniu mlody dostal duzo ciuszkow w ramach prezentow. Teraz mam wlasnie ciuchy po synu i troche po corce bratowej. Ja nie widze problemu zeby moja corka spala w pajacu w samochody czy dinozaury. Dzieciaki tak szybko wyrastaja ze nie oplaca sie inwestowac w nowe ubrania za paredziesiat zlotych za sztuke.
moremi, mietata lubią tę wiadomość
-
A najlepszy był mąż - budzę go, myślałam że coś pomasuje, ale nieprytomny netoperek... mówię "sluchaj, może to młoda chce już wyjść" a on mruknął "no to chce." I zasnąl
No to chyba na poród taxę będę brać jak tak będzieBiedroneczka83, jacky88, IZA92, Mamatobe♥, agagaga, antonna lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
mietata wrote:masakra, to ja jestem jakaś totalnie zakupowa sierota
gdybyście miały jednak mocny instynkt zkupowy i nie mogły się powstrzymać przed przeglądaniem ofert to dajcie mi znać, ja chętnie coś kupię
Tia. U mnie to samo. Nawet nie wiem czy młoda ma w czym zimę spędzać w wózku. Są jakieś 2 kombinezoniki chyba, bo dostałam. Ale pościel? Jakieś takie rzeczy? Nie mam...9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
A ja wstałam skoro świt i padłam jak tylko męża wyprawiłam do pracy, wstaliśmy z bulwą o 11:30
teraz już się ogarnęliśmy
dorabiam kluski kładzione do bogracza
Mietata ja jestem wybredna w wyszukiwaniu ciuszków, ale napisz czego ci najwięcej brakuje to będę miała cię na uwadze. Sama poszukuję jeszcze pajacu na rozmiar 56.
-
Wichrowe, dobre
Jak mnie ostatnio bezsenność męczyła i po dwóch godzinach postanowiłam coś zjeść i włączyć sobie coś na lapku, to mąż się obudził i o 5 ze mną oglądał serialA jak poczułam senność to poszliśmy dalej spać
Więc chyba nie powinno być źle w razie czegowichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
-
Któraś z Was chciała znać opinie co do mycia dziecka i wszystkich kosmetyków. moja jest taka, że zaufaliśmy emolium i świetnie się sprawdzało. Żadnych innych szamponów, zeli nie używaliśmy
polecam emolium emulsję do kąpieli. wlewa się trochę do wanienki i kąpie maluszka. Żadnych później oliwek też nie trzeba stosować.
-
Ale Wam zazdroszczę tego spania do późna i odpoczynku...nawet jakbym chciała to się nie da. Od 6:30 na nogach, bo tak pierworodna wstaje. Dodatkowo mam psa rodziców, bo pojechali na wakacje. Maja od paru dni się buntuje i nie chce spać popołudniu, więc "mój" czas odpoczynku został skrócony do zera
Wczoraj byłam na wizycie u gin.
Syn dalej się nie obrócił, nogami w dół. Zobaczymy co będzie na kolejnej wizycie. Nie chcę CC. Termin bez zmian 11.11, a waży 2kg.moremi, Madziula lubią tę wiadomość
-
Poprzednio kupiłam sporo rzeczy od jednej dziewczyny tutaj na Bazarku. Sprzedawała po bliźniakach, to wybrałam body i pajace. Kilka sztuk kupiłam nowych tuż przed porodem, ale szukałam przecen online (hm). Wyszło całkiem znośnie. I jak na razie nie mam pojęcia gdzie te ciuszki wpakowałam. Dzisiaj szukałam i naprawdę nie mam pojęcia
Zobaczymy z mężem w jeszcze jednym miejscu i jak coś u rodziców.
Żeby nie było - nie zamierzam jeszcze nic prać i prasować, ale chcę wiedzieć gdzie są.
Podobnie jak dziewczynom jest mi obojętne czy syn będzie w kwiatkach czy w samochodach. Na początku jest sporo przebierania, więc byle było czysto.mietata lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziś można chociaż na balkonie coś posuszyć
przyzwoita pogoda na pranie. Ale ciężko mi dziś, ciągle coś ciągnie albo pokłuwa
dałam sobie w kość wczoraj tym prasowaniem. No ale muszę systematycznie ogarniać pierdolnik.
Jutro odbieram od koleżanki ikeowską komodę - nie wiem gdzie ją wstawię w ten burdelale wolę teraz, następna okazja za 2 tygodnie bo jej dziecko będzie szczepione 6w1 i lepiej dzieci i ciężarnych w to nie pchać potem.
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023