Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza takich wafli (bo ciezko nazwac ich lekarzami) pelno w kazdym szpitalu niestety. Dobrze ze wszystko jest z Wami ok. Zaczyna sie niestety ten czas ze bedziemy czesciej panikowac... Ja mam miekkie staniki do karmienia z bon prixa, na poczatek starcza a potem dokupie cos konkretniejszego. Pamietajac zastoje w piersiach przy pierwszym karmieniu nie bede sie bujac z fiszbinami usztywnieniami i tego typu upiekszaczam, bo nie jest to warte tego cierpienia.
LaRa lubi tę wiadomość
-
IZA92 wrote:Antonna, ja też jechałam specjalnie po ręczniczek
Planowałam wziąść brązowy, Mąż chciał różowy i w końcu w lidlu porównując wybrałam róż.
Tak wogóle to jestem w totalnym szoku, że mój mąż tak naciska na róż dla MałejRóżowy ręcznik, obrazek mam wydrukować na różowej kartce, czarne motylki 3D, które dawno temu zrobiłam na ścianę mam zrobić różowe itp.
Hahah, a my oboje mamy alergię na róż u dziewczynek. Najwyżej dostaniemy wysypki od widoku odziedziczonych ciuchówjak koleżanka mowi "mam po synu, więc pewnie nie pasuje" to się drę że mega pasuje i chcęęę
A ten szpital...porażka, współczuję. Karma wraca ;> Mój gin to przeprasza jak się chociaż skrzywię9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Jacky, ja to chyba mniej właśnie panikuję. Bo w sumie jest już bezpieczny etap i najwyżej urodzę, no
Byle tętno było i ruchy. Jedno sprawdzam drugie czuję.
Właśnie odebrałam pojazd dla młodej i fotelik. Śmieszna ta cytrynka do szarości, będzie dobrze widoczna wieczoremale fajnie, bo taki weselszy ten wozek
)
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Wichrowe, mi się wydaje, że to duma go rozpiera, że córa i chce to podkreślić. Bo on ma samych braci, jego brat na synów, jego przyjaciel też spłodził synów
Ja to jestem bardziej za neutralnymi kolorami, szarość uwielbiam! Ale czasem coś mi wpadnie w oko mega słodkiego - dziewczecego i różowego i to biorę
-
Iza a widzialas do jakich wartosci Ci sie podnosilo? Ja jestem b zadowolona, ze na ktg moge sie wybrac do szkoly rodzenia,bez czekania, w zasadzie w kazdej chwili. Polozna mowi mi kiedy jest zle i mam to lekarzowi pokazac,zresztą sama widze. Moze tez bys mogla w razie W pojechac do innego miejsca?
Wichrowe fajnie, że juz masz bryczke. Ja tez juz mam☺
Córcia ur. w 2011r. i dwa Aniołki [*] -
No właśnie tego się boimy też
rozumiem, że pewnie wpadnie kiedyś w faze różu (ja też to miałam, a mama mnie tak nie ubierała), ale oby nie za wcześnie. Cóż, będę to jakoś tonować
Ja sama lubię róż i kocham fiolet, ale nie na dzieciach9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Iw-onka wrote:Mam pytanie odnośnie USG, czy któraś z Was miała może brzuszek większy (starszy) niż pozostałe wymiary?
co sugerowali lekarze prowadzący?
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyI ja w lidlu byłam i to po 17:00, na pewno dokładali bo wszystkiego było mnóstwo a.ludzi chętnych też sporo. Wzięlam dwa staniki, majtasy takie bawełniane, luźne na połóg i legginsy. Dzieciowych ostatecznie nie brałam.
Faktycznie staniki lepsze niż hn-owe, a wcześniej kupilam dwa.więc poki co jestem wysposażona.
Dziewczyny, mam problem (potencjalnie debilny) odbośnie torby do szpitala. Spakowalam się w taką luźną, niedużą i się nie zmiesciłam. Nie wiem teraz czy dokupić większą czy przepakować się do walizki... -
Moremi jej chodzi o brzuszek dziecka i stosunki proporcji do głowy. Mój mial stwarza głowę o 2 tyg i brzuszek też był starszy s po 2 tygodniach na ostatnim usg już wszystko ma starsze o tydzień i wogole jest większy
Lekarz nic nie sugerował bo wszystkie przepływy i te sprawy w glowie są ok
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
My już po dzisiejszej wizycie, waga idealnie w środeczku na 34tc czyli prawie 2,4 kg, wszystko cacy, pozamykane, żadnych oznak że coś mogłoby się przyspieszyć. Dzieć wygląda na zadowolonego, oczywiście mogłam zobaczyć jak przez ostatnie 2 miesiące urosło mu ucho
tyle oglądania hehe.
Ze względu na IVF dostałam tylko skierowanie na ktg od 37 tc.
Biustonosz do karmienia: na SR położna mówiła, żeby na razie nie kupować nic drogiego i fajnego, bo to loteria a do tego biust mocno się zmienia przez pierwsze tygodnie.
Wichrowe, też mam spory biust 65I (wszyscy tak uważają poza mną, dla mnie to on jest mały;) ale czuję mega ulgę jak zdejmuję fiszbiny i na początki karmienia to takie miękkie podtrzymanie mi wystarczy.W ciemno nic nie kupuję, może jeszcze urośnie i wbijająca się fiszbina to ostatni rzecz o której marzę.
Jutro ma byc ładnie w stolicy i chyba po powrocie z pracy zabiorę się za pranie...w końcu....muszę jakoś ten chaos ogarnąć.
antonna, Charlutek lubią tę wiadomość