Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam w sklepie, bo nie było już naprawdę nic na obiad. Chyba przegięłam. Mam do sklepu ładny kawałek i za dużo kupiłam. Mąż kończy o 19 i nie chciałam czekać. Teraz mnie boli brzuch, twardnieje a jak wstaję to co jakiś czas czuję ciągnięcie w szyjce. Mały rusza się normalnie. Wzięłam 2 no-spy i leżę na lewym boku. Jutro idę do szpitala (planowo, na badania) więc myślę, że chyba mogę na razie poczekać?
-
nick nieaktualny
-
karmelek moja malutka tez ostatnio baaardzo ruchliwa i to dosłownie non stop ją czuje i zastanawiam sie kiedy spi, to sie w ogole poki co nie zmienia. Dziś całkiem nie moge chodzic a jak juz ide to jak kaczka boli mnie kośc łonowa czy to spojenie własnie nie wiem w kazdym razie nacisk jak nie wiem i dyskomfort pierwszy raz tak mam, mam nadzieje ze nic mi sie tam nie rozwira;/
Moja szwagierka równiez ochrzciła synka miał półtora roku i wcale nie płakał tylko całą msze przespał a maluchy wrzeszczały takze uwazam ze tu nie ma reguły... My planujemy na wiosne coby już cieplej było teraz mi podsunęłyście myśl o Wielkanocy:)musze to przemyslec i przedyskutowac z rodzinka. I u nas bedzie trochę osób, od męża strony rodzice siostra z narzeczonym dziadkowie, siostry cioteczne i ich rodzice a ode mnie również jakies 10 osób rodzice mamy rodzeństwo z dziecmi które są moimi siosytrami ciotecznymi. A to dlatego ze wszyscy sie bardzo trzymamy i spedzamy razem wszytskie Swieta i mnostwo innego czasu. Oczywiście wynajmiemy jakis lokal obiad i ciacho u nas w miasteczku to nie sa duze pieniadze, za wesele placilismy 160 zł za osobe -
My na bank też jakiś obiad w restauracji zrobimy. U nas się już tak przyjęło że od paru lat większe imprezki robimy w lokalu, 50-te urodziny mam czy ciotek również
Ja bym nie miała siły ani ochoty stać w tak uroczysty dzień cały dzień w kuchni, donosić kawki, herbatki a potem jeszcze całą noc sprzątać..
Evik, Amnezja lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:My na bank też jakiś obiad w restauracji zrobimy. U nas się już tak przyjęło że od paru lat większe imprezki robimy w lokalu, 50-te urodziny mam czy ciotek również
Ja bym nie miała siły ani ochoty stać w tak uroczysty dzień cały dzień w kuchni, donosić kawki, herbatki a potem jeszcze całą noc sprzątać..
Bardzo dobry pomysł.Finansowo wyjdzie niewiele drożej niż w domu a zaoszczędzony czas jest bezcennyMadlen222 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bolą Was kolana? ja od jakiegoś tygodnia odczuwam ból i to dość silny ale tylko przy wstawaniu z pozycji siedzącej lub leżącej...to pewnie przez to że jestem cięższa o 20kg i moje nogi już nie ogarniają...jejku jak ludzie z otyłością sobie radzą? podziwiam...
-
Odnośnie ruchów mój synek wierci się non stop i od tygodnia może więcej ma fazę na bolesne wypychanie się, kopniaki i to dość mocne poczułam wczoraj po glukozie, rozszalał się :)a tak to różnie ale utrzymuje się tendencja jak siedzę kopie nisko w pachwinach, jak się położę to łaskocze mnie w boczki i kopie wysoko ponad pępek, ja macicę mam już pod biustem, ale u mnie jakoś wyjątkowo szybko rośnie
-
Madlen222 wrote:Dziewczyny bolą Was kolana? ja od jakiegoś tygodnia odczuwam ból i to dość silny ale tylko przy wstawaniu z pozycji siedzącej lub leżącej...to pewnie przez to że jestem cięższa o 20kg i moje nogi już nie ogarniają...jejku jak ludzie z otyłością sobie radzą? podziwiam...
Czasem ciezko z kibla wstać. Mam jakos tak nisko podwieszony i musze trzymać sie umywalki. -
Madlen222 wrote:Dziewczyny bolą Was kolana? ja od jakiegoś tygodnia odczuwam ból i to dość silny ale tylko przy wstawaniu z pozycji siedzącej lub leżącej...to pewnie przez to że jestem cięższa o 20kg i moje nogi już nie ogarniają...jejku jak ludzie z otyłością sobie radzą? podziwiam...
Bolą,szczególnie lewe.Jakoś w nocy wykręca mi się w drugą stronę i rano boli jak diabli. Ja mam jeszcze 1 kg na minusie więc to raczej nie od wagi. Czasami czuję się jak babcia-emerytka