X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja jeszcze wroce do tych kosmetykow dla dzieci. :)
    Czy kupujecie płyn do kąpieli czy żel do mycia głowy i ciała ? Bylam wlasnie w Rossmanie i zarowno Babydream jak i Hipp ma dwie opcje...

nxbhnwz.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik miałam to samo wczoraj!!! usiadłam na podłodze bo robiłam porządek w szafce i wstać nie mogłam...co ja się namęczyłam, nastękałam...i powiedziałam sobie że do końca ciąży nie siadam już na podłodze :P

Evik lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Dziewczyny a ja jeszcze wroce do tych kosmetykow dla dzieci. :)
    Czy kupujecie płyn do kąpieli czy żel do mycia głowy i ciała ? Bylam wlasnie w Rossmanie i zarowno Babydream jak i Hipp ma dwie opcje...

Myślę,że na początek płyn do kąpieli wystarczy.

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo kosmetyków i pytania niecierpliwej czy jak kupie ten płyn oilatum to potrzebny jest jeszcze żel do mycia albo oliwka lub balsam? Czy tylko to wystarczy?

201411191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie jesteście same bo i ja mam problem ze wstawaniem z łóżka to się staczam z kibla ledwo wstaje podpieram sie ściany i wanny hmm kolana może nie ale biodra a jak kucne co smiesznie wygląda bo brzuchol przeszkadza to wyglądam jak żaba na liściu rozlozona hahaha to jak nie ma nic w pobliżu to mm problem by się podnieść.. A na podłodze nie siadam bo niestety ale sama bym juz nie podniosła się...

Evik, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Apropo kosmetyków i pytania niecierpliwej czy jak kupie ten płyn oilatum to potrzebny jest jeszcze żel do mycia albo oliwka lub balsam? Czy tylko to wystarczy?

Myślę,że na początek do kąpieli tylko płyn a po kąpieli balsam lub oliwka.

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ha, wlasnie obejrzalam ALS Ice Bucket Challenge by Foo Fighters I jest legendary! Teraa leci kawalek Foo Fighters I moj maly jest wniebowziety! Mamy Synus kochany ;)
    a teraz FF beda wydawac plyte nowa i jestem pewna, ze zrobia mi na zlosc i przyjada na koncert do Polski po porodzie albo cos!;)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ja się na początku roku cieszyłam,że moja ulubienica będzie w Łodzi.A teraz wiem,że nie pójdę bo albo będę chwilę po porodzie albo przed :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • izia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak oilatum to tylko on - oliwki ani nic - swoją drogą ja pamiętam jak mnie pediatra opiepszyła jak jej kiedyś powiedziałam że synka koło roczku kąpie w jakimś płynie do kąpieli- a ona na mnie wyskoczyła że jak mogę że tylko oilatum.. więc teraz wybrałam chyba najlepszy wg sroki ale jednak emolient floseka..

f2wl3e5e6my37vnq.png

relgh371tpzveqzl.png

iv09e6yde3iv9cgb.png[/url
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amnezja wrote:
    Ewelina ja się na początku roku cieszyłam,że moja ulubienica będzie w Łodzi.A teraz wiem,że nie pójdę bo albo będę chwilę po porodzie albo przed :)
    no ja w marcu wybieram sie do Lodzi na The Black Keys. Siostra meza juz sie zaoferowala, ze zostanie na te jedna noc z dzieckiem;). Ale wczesniej niz marzec moze byc ciezko - szczegolnie bez babć w Warszawie...

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam Oilatum i tam jest napisane że tylko to wystarczy do kąpieli, potem żadnych balsamów, oliwek, nic...

relgh3714vlmssyj.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    no ja w marcu wybieram sie do Lodzi na The Black Keys. Siostra meza juz sie zaoferowala, ze zostanie na te jedna noc z dzieckiem;). Ale wczesniej niz marzec moze byc ciezko - szczegolnie bez babć w Warszawie...

10 listopada będzie Tarja Turunen a na 13 mam termin.Nawet jak będzie planowe cc to i tak nie wyjdzie :( Może innym razem :)

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izia wrote:
    jak oilatum to tylko on - oliwki ani nic - swoją drogą ja pamiętam jak mnie pediatra opiepszyła jak jej kiedyś powiedziałam że synka koło roczku kąpie w jakimś płynie do kąpieli- a ona na mnie wyskoczyła że jak mogę że tylko oilatum.. więc teraz wybrałam chyba najlepszy wg sroki ale jednak emolient floseka..

Właśnie ten Oilatum sroka krytykuje, że emolienty słabe i PEG w skladzie...

nxbhnwz.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, chyba grubo przesadzacie z tą nieporadnością i ociężałością. Jestem od was sporo starsza a czuję,że mogłabym na drzewo wejść.

xpatiiix3, Viviana, FK81, RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Właśnie ten Oilatum sroka krytykuje, że emolienty słabe i PEG w skladzie...

Dla mnie tylko HIPP,ma dobry skład bez żadnego świństwa :)

xpatiiix3, niecierpliwa21 lubią tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ciesz sie Hehe mnie brzuchol przeciąża już i przeszkadza mi nawet w schylaniu się w kuchni tez juz nim zmiatam wszystko ze stołu ;P

I mleczko z hippa (mm) jest dobre mojemu małemu dobrze służyło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:51

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Kasia ciesz się, ciesz...
    Ja niestety nie przesadzam, choćbym chciała...dwójka dzieci w moim brzuszku nie dodaje więcej sił , wręcz przeciwnie:)

relgh3714vlmssyj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wkurza mnie juz srasznie to ze nie mogę tak w pełni oddechu pełnego wziąć ehh... Dusi mnie okropne uczucie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 19:04

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie ciesze ze ACDC planuja koncerty w UK w przyszle lato bo mieli w tym roku i bym z brzuchem jechala juz mojej gin pytalam w marcu :)

ale na szczescie dopiero za rok beda wiec mala podrzuce mamie w PL na wakacje na weekend i polecimy :)

mala juz na 4 koncertach byla wiec jest ok :) teraz w kinie tez nie bylo zbytnio problemow na glosnym filmie tylko ja juz mialam tylek bolacy od siedzenia.

pamietam jak moja gin sie smiala ze ja o te koncerty pytalam jak tylko zaszlam :)

• Viviana Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja np. jak leżę na płasko w łożku to sama się nie podniosę, mój mąż trochę się dziwi, tak samo na leżance u gina po usg gin mi podaje rękę bo inaczej nie wstanę. Ale to tylko na płasko jak leżę jest problem.

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 1017 1018 1019 1020 1021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ