Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:Dziewczyny a ja jeszcze wroce do tych kosmetykow dla dzieci.
Czy kupujecie płyn do kąpieli czy żel do mycia głowy i ciała ? Bylam wlasnie w Rossmanie i zarowno Babydream jak i Hipp ma dwie opcje...
Myślę,że na początek płyn do kąpieli wystarczy.niecierpliwa21 lubi tę wiadomość
-
No to nie jesteście same bo i ja mam problem ze wstawaniem z łóżka to się staczam z kibla ledwo wstaje podpieram sie ściany i wanny hmm kolana może nie ale biodra a jak kucne co smiesznie wygląda bo brzuchol przeszkadza to wyglądam jak żaba na liściu rozlozona hahaha to jak nie ma nic w pobliżu to mm problem by się podnieść.. A na podłodze nie siadam bo niestety ale sama bym juz nie podniosła się...
Evik, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
maaartinka wrote:Apropo kosmetyków i pytania niecierpliwej czy jak kupie ten płyn oilatum to potrzebny jest jeszcze żel do mycia albo oliwka lub balsam? Czy tylko to wystarczy?
Myślę,że na początek do kąpieli tylko płyn a po kąpieli balsam lub oliwka. -
ÓptimusPrime wrote:Ha, wlasnie obejrzalam ALS Ice Bucket Challenge by Foo Fighters I jest legendary! Teraa leci kawalek Foo Fighters I moj maly jest wniebowziety! Mamy Synus kochany
ÓptimusPrime lubi tę wiadomość
-
jak oilatum to tylko on - oliwki ani nic - swoją drogą ja pamiętam jak mnie pediatra opiepszyła jak jej kiedyś powiedziałam że synka koło roczku kąpie w jakimś płynie do kąpieli- a ona na mnie wyskoczyła że jak mogę że tylko oilatum.. więc teraz wybrałam chyba najlepszy wg sroki ale jednak emolient floseka..
-
Amnezja wrote:Ewelina ja się na początku roku cieszyłam,że moja ulubienica będzie w Łodzi.A teraz wiem,że nie pójdę bo albo będę chwilę po porodzie albo przed
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:no ja w marcu wybieram sie do Lodzi na The Black Keys. Siostra meza juz sie zaoferowala, ze zostanie na te jedna noc z dzieckiem;). Ale wczesniej niz marzec moze byc ciezko - szczegolnie bez babć w Warszawie...
10 listopada będzie Tarja Turunen a na 13 mam termin.Nawet jak będzie planowe cc to i tak nie wyjdzieMoże innym razem
-
izia wrote:jak oilatum to tylko on - oliwki ani nic - swoją drogą ja pamiętam jak mnie pediatra opiepszyła jak jej kiedyś powiedziałam że synka koło roczku kąpie w jakimś płynie do kąpieli- a ona na mnie wyskoczyła że jak mogę że tylko oilatum.. więc teraz wybrałam chyba najlepszy wg sroki ale jednak emolient floseka..
Właśnie ten Oilatum sroka krytykuje, że emolienty słabe i PEG w skladzie... -
Oj dziewczyny, chyba grubo przesadzacie z tą nieporadnością i ociężałością. Jestem od was sporo starsza a czuję,że mogłabym na drzewo wejść.
xpatiiix3, Viviana, FK81, RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Kasiu ciesz sie Hehe mnie brzuchol przeciąża już i przeszkadza mi nawet w schylaniu się w kuchni tez juz nim zmiatam wszystko ze stołu ;P
I mleczko z hippa (mm) jest dobre mojemu małemu dobrze służyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 18:51
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyja sie ciesze ze ACDC planuja koncerty w UK w przyszle lato bo mieli w tym roku i bym z brzuchem jechala juz mojej gin pytalam w marcu
ale na szczescie dopiero za rok beda wiec mala podrzuce mamie w PL na wakacje na weekend i polecimy
mala juz na 4 koncertach byla wiec jest okteraz w kinie tez nie bylo zbytnio problemow na glosnym filmie tylko ja juz mialam tylek bolacy od siedzenia.
pamietam jak moja gin sie smiala ze ja o te koncerty pytalam jak tylko zaszlam