X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek trzymam kciuki. Bedzie dobrze zobaczysz.
    Madziulka gratuluje udanej wizyty :)
    Pati Hania dzis tez nisko sie ułożyła, czuje jak napiera na spojenie i pecherz. Dobrze, ze do kibelka mam blisko, nie musze biegać po schodach.
    Blue chyba smecte mozna. Agata dobrze mowi duzo pijcie. Po pierwsze zeby zapobiec odwodńieniu dwa oczyścić sie.
    Slyszalyscie o tej Ewelinie C?? Suka!

AgataP, karmelek lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mały dzisiaj tylko godzinke spał i jakoś wejść na chwilke nawet nie mogłam coś nie mam weny dzisiaj nawet nie wiem co ze sobą zrobić i ciągle chodze po domu i myśle co by tu słodkiego zjeść, mam taka chcice na słodkie że nie wobrażasz sobie hehe ;) aż mnie skręca ;P No i siostra w końcu do Nas przyjechała nie widziałam jej miesiąc czasu ponad i zostaje do niedzieli ,więc jakoś mniej będę pisać, bo ciągle jest pati pati, a Amela ma 7lat prawie kochana dziewczynka ;)

Z ubraniami mam to samo ;) hhhmmmmmm 5 worków na śmieci wielkich spakowanych ;) jeden tylko do prania jeszcze reszta samo ,prasowanie ;) i też nie wiem gdzie ja to pozakladam malej heheh chyba będę parę razy dzienne przebierać i sesje modelce robić ;D

No i widzę że się nasze maluszki zgadały ze dzisiaj tak nisko opadły nawet główki malej nie wyczuwam dzisiaj tak nisko weszła w miednicę znowu a chwila spokoju była moe z 3-4 dni... Ani oddychać normalnie ani siedzieć ani schylic ie emega blokada jest odpycha się od żeber nogami i koci grzbiet robi hahah Ehh..

Ewelina ewelina, a przybliz temat bardziej.?? Bo ja nie wiem o co chodzi.. :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:21

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek, przylaczam sie! Bedzie dobrze!

karmelek lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to o niej

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,27-latka-uznana-za-niebezpieczna-dla-spoleczenstwa-Dolaczy-do-Mariusza-Trynkiewicza,wid,16604499,wiadomosc.html

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra powiesiłabym taką szlaufe...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaaa, jak tej katarzynie wu nicnie zrobili, to tej pewnie tez nic...
    Laski, kurcze, pozytywy jakies dawajcie, a ie dolujace wiadomosci!!!

Pati I inne juz Mamusie, na jak dlugo starcza ubranka r 62?

• KasiaKa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja dziś ugotowałam gulasz z wołowiny, długo to trwało ale było warto, dobre:) Chociaż wątpię czy po takiej ilości hemoglobina i podskoczy.
    Buszuję trochę na allegro i nie mogę się zdecydować na rożek taki, czy taki:
    13zx3zr.jpg
    2qsqjkp.jpg

xpatiiix3, Goplana, AgataP, KUNIAK lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus jednemu dzidziusiowi na miesiąc starcza pierwszy inny będzie nosił do ukończenia trzech :D zależy jak duże dziecko się urodzi ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Ja się za pranie ciuszków biorę od września, bo muszę kupić proszek, ale już posortowałam wczoraj ciuszki kolorami do prania.
    Goplanko od razu będziesz prasować ciuszki? Ja to nie wiem jak te madzioby prasować i układać, to takie małe wszystko i w ogóle jakoś nie wiem jak to składać by się znowu nie wymięło :)

No ja też planowałam się wziąć w drugiej połowie września, bo wtedy dopiero komoda do Aloszkowego pokoiku dojedzie. Wczoraj jednak poczułam apogeum moich dolegliwości ciążowych, czyli ból spojenia i mega duszności - w autobusie, z którego niestety byłam zmuszona skorzystać, dostałam takiej paniki, że myślałam że zaraz się uduszę, miotałam się to do okna, to siadałam... masakra. Stwierdziłam zatem, że później mogę się już nie zebrać do tego całego prania, prasowania, układania...
    Toteż wicie gniazda ruszyło pełną parą :)

Właśnie zrobiłam sobie domowe spa :) hennę brwi, peeling twarzy, a teraz siedzę z maseczką glinkowo-owocową i popijam kawkie przy muzyce filmowej i nastrojowym świetle :)
    Jeszcze w domu ten zapach ciasta marchewkowego... zaszalałam i zrobiłam drugie :) bo mi marchewki zostało, a poza tym mąż nie lubi razowej mąki, więc poszło klasycznie :)

Ewelinka śliczności! Zdolniacha z Ciebie :) Masz projekt czapeczki?
    Jeśli chodzi o sprzedawcę to nazywała się aska184, ale z tego co widzę to chyba rzeczywiście miałam farta, bo ten użytkownik to chyba osoba prywatna, bo więcej kupuje niż sprzedaje i sprzedała jakiś swój używany zestaw...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:49

AgataP, ewelina_d lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:

Szaaaaary <3

KasiaKa lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za pomoc, obydwa mi się podobają tak samo, ale wciąż boję się kupować różu bo nie wierzę na 100% w tą dziewczynkę. A ten w sówki taki uniwersalny... albo się wstrzymam jeszcze z zakupem do usg 3 trymestru do 9 września. O rety, rety!!!

kefbyf4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa ja jestem zakochana w sowach ale ten w gorszki tez jest superasny.

• Eve Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rożek ten w sowy, mam podobny tylko cały w sowy bez tych obszyć. :)
    Ja wyprane mam prawie wszystko, ale właśnie skończyłam prasować pierwszą połowę, bo reszta mokra:)
    Do wyprania zostały mi pieluchy, prześcieradełka, rożek, kocyki itp.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Nata Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siema laski :-) Karmelek mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :-) Ewelina, piękny koszyk, podziwiam Cię za talent :-) ciuszki przebrane, część do wywalenia bo jakieś takie "niemodne :p" dwie duże torby są "na potem" więc tak na serio zostało trochę ale i tak dużo, pierwszą partię wstawiłam, piorę w proszku lovela plus odplamiacz ariel, podwójne płukanie i będzie gites majonez :-))) aa no i na 40 stopni nastawiłam, mam zamiar wyprać te ciuszki dwa razy bo są też z lumpa niektóre więc wiadomo różnie to bywa dlatego dałam odplamiacz. Wszystko jest takie słitaśne :p aaaa no i w końcu kuźwa kupiliśmy komodę, jednak zadecydowałam że bierzemy białą z biedrony będzie pasowała do łożeczka, a i koszt niewielki. Barszcz biały mężowi bardzo smakował, powiedział że dawno taki dobry nie wyszedł, może to kwestia zakwasu :p aaaa no i muszę zrobić ten sernik w końcu bo mi się owoce popsują, ale jakoś czasu nie miałam więc może teraz to zrobię.
    Ja kocham kolor szary i kupiłam rożek w szare groszki z granatową lamówką :p mąż uznał że mamy inny gust, bo on by wybrać kolorowy w żyrafy :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 20:06

Goplana, Agusia ;), KasiaKa, karmelek lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKa wrote:

Dla mnie zdecydowanie pierwszy, nie jestem fanką różu, ale super się komponuje z tą szarością :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 20:17

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, nie iwem, ile tych ciuszmkw kupowac. Po 10? Po 5 na 54 ipo 5na62? Kilka cieplych I wsio? Nie wiem...

Rozhek to pewnie, ze szary :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 20:08

KasiaKa, AgataP lubią tę wiadomość

• Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje maleństwo znów się wypycha, aleee jak mocno ledwo siedzę i aż krzyknę z bólu, zastanawiam się czy wszystko ok? laski czy tak może być, ze dziecko aż tak mocno się wypycha??
    Jedyne co mi pomaga to leżenie na plecach z podkulonymi nogami, wtedy te wypchnięcia nie są aż tak bolesne...

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata, ja też mam komodę białą z biedry - będzie Pani zadowolona :)

Nata lubi tę wiadomość

kefbyf4.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo rożków, to zastanawiam się co wybrać, czy kupić cały zestaw pościeli z ochraniaczami, przybornikiem różkiem, kołderką i podusią (oczywiście będę używała później) czy sam rożek... podoba mi się jak są te ochraniacze itp., wtedy wydaje się, że łóżeczko jest takie mega przytulne :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początek możesz po 5 * 56 a 62 juz więcej może być po 10-15 no ja mam od cholery sama i jestem pewna ze nie zabraknie.. ;)

ÓptimusPrime lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1027 1028 1029 1030 1031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ