Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvi wrote:mnie zawsze mierzyli po dwóch godzinach, rozłóż sobie tak jedzenie żebyś zjadła ostatni posiłek pół godziny przed snem, wszystko zależy o której chodzisz spać
Pol godz przed snem ostatni czyli po tym ostatnim nie mierzyc tylko tym wczesniejszym? Tak o 23 zasypiamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
sylvi wrote:alka nie mierz godzinę po posiłku tylko dwie, wszędzie gdzie czytam mierzą po1,5-2 godzinach po jedzeniu a nie po godzinie
Tak tez bylo w ksiazeczce,a ona to skreslila i mowila ,ze po godzinie,ale mierze i po godz i po dwoch.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Tak tez bylo w ksiazeczce,a ona to skreslila i mowila ,ze po godzinie,ale mierze i po godz i po dwoch.
w ogóle złą dietę Ci zrobiła skoro jesteś aż tak głodna, tak być nie może!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:07
-
niecierpliwa21 wrote:A ta cukrzyca się jakoś u Was objawiała przed badaniami ? Czy tylko po badaniach wiecie?
Ja dopiero w tym tyg bede robić...lekkiego stresa zlapalam
U mnie po badaniach,nie mialam objawow zadnych,slodyczy tez nie jadlam zbytnioTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
sylvi wrote:to też może być powód ale bez przesady, Ty jesteś przygłodzona tą "dietą"
No dała jadlospisy,czesto i mało,ale tam jest po 2 kawalki chleba ,a ja musze chociaz 3Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Na sniadanie dwa kawalki chleba razowego z pomidorem ,ogorkiem,do tego kwasna cytryna,bez cukru. Pozniej jabuszko z marchewka. Na obiad marchewka,jakas rybka,no i woda. Pozniej jakas brzoskwinia. Na kolacje dwa reazowe z chuda kielbaska,pol jablka i przed snem kawalek chleba
do śniadania dorzuciłabym jakiś biały serek twarogowy
do jabłka z marchewką jogurt naturalny albo kromkę razowca
do obiadu makaron
później zamiast brzoskwini jakąś sałatkę warzywną z jogurtem greckim -
alka89 wrote:Sylvi ,jakie u Ciebie byly wyniki?
w szpitalu jak byłam to na czczo średnio 80(ale częściej było poniżej), a po dwóch godzinach ok 100, z tym, że dwa razy miałam po ok 125
-
sylvi wrote:jeśli chodzi o obciążenie glukozą to na czczo 77, , po 1 godzinie 157, po 2 godzinach 153
w szpitalu jak byłam to na czczo średnio 80(ale częściej było poniżej), a po dwóch godzinach ok 100, z tym, że dwa razy miałam po ok 125
To dobre masz wynikiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.