Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/zestaw-koszy-na-drobiazgi-sangotrade-i4524016011.html może któraś do zestawu z gorszkową pościelą będzie chciała
http://allegro.pl/kosz-ze-sznurka-do-przechowywania-i4460178924.html ewelina można ładnie zarobić :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:20
Goplana, ewelina_d, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:
Tak w ogóle zaraz na TVP1 "kogel mogel"Idę ogarnąć jakąś kolację i przed tv:)
Ja juz zasiadlam przed tv i czekam na Kasie i panią WolanskaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:20
Madlen222, Agusia ;), RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Nata wrote:http://allegro.pl/zestaw-koszy-na-drobiazgi-sangotrade-i4524016011.html może któraś do zestawu z gorszkową pościelą będzie chciała
http://allegro.pl/kosz-ze-sznurka-do-przechowywania-i4460178924.html ewelina można ładnie zarobić :p
wow! kosz o takich wymiarach to jeden motek bobbiny, 28 zl + przesylka, niezla przebitka!a robi sie w 2-3h spokojnie... bede musiala sie zastanowic nad zmiana profesji;)
Nata, Goplana lubią tę wiadomość
-
Goplana, moim zdaniem ta dieta nie jest zła, ale w tym przypadku jestem pewna, że moje cukry by poszybowały do potwornych wartości.
Ja jem kanapki na śniadanie i kolację, ale poza tym eliminuję wszelkie makarony, ziemniaki i tym podobne. Wolę zjeść wielki kawał mięcha i do tego jakieś dobre warzywa.
Co dziś z tymi hemoroidami? Gdyby chciało mi się wstać z łóżka, to poważnie poszłabym do łazienki dupę obejrzeć, ale na razie dobrze mi się leży. Jakiś straszny wysyp dziś!Nata, AgataP lubią tę wiadomość
-
U mnie kogel mogel zawsze wygra
A hemoroidów brak, rozstępów też, co dziennie jakiegoś wypatruje ale jak na razie cisza. Kiedyś myślałam, że już mi wyszły na brzuszku ale byłam odciśnięta od spodni tylko:)AgataP, mada_lena, Goplana, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja naleśnika zjadłam,ledwo co jednego wcisnęłam..;( nie wiem co mi jest zero apetytu...
teraz pije herbate i szukam czegos w TV do obejrzenia...czegoś czego jeszcze nie widziałam..troche poszukam.Mam ochotę na jakiś horror,ale to pewnie później dopiero coś znajdę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:39
-
Oj dziewczyny ale wam zazdroszcze smaka na mięso.. Ja od poczatku ciąży zjadlam dwa razy kotleta (z czego raz tylko dlatego ze M się postarał z obiadem inie chciałam mu przykrości zrobić) i ze trzy razy kanapkę z szynka.. Poza tym dwa razy kielbaske z grilla.. Toleruje tylko salami na pizzy nic poza tym.. Dzisiaj nawet z gulaszu mięso wybieralam..
-
pinsleepe wrote:Co dziś z tymi hemoroidami? Gdyby chciało mi się wstać z łóżka, to poważnie poszłabym do łazienki dupę obejrzeć, ale na razie dobrze mi się leży. Jakiś straszny wysyp dziś!
Jakby były, to byś nie musiała wstawać i sprawdzać, już dawno byś wiedziała... tak dają popalić
pinsleepe, AgataP lubią tę wiadomość
-
no ja to miałam takiego dzyndzelka małego wcześniej i jak chodziłam do jeszcze do starej ginekolog to się jej o to zapytałam i mi powiedziała, że to hemoroid ale nic z tym nie zrobiłam bo w sumie nie bolał, nie krwawił, teraz też nie boli i nie krwawi tylko wyczułam go jak się myłam
-
Witam Was w ostatni urlopowy dzień - deprecha, bo jutro trzeba wrócić do pracy...
Ja póki co nadal dobrze się czuję (poza sporadycznymi bólami pleców i rwą), na szczęście nie mam rozstępów (uff), ani hemoroidów (uff uff), na zaparcia nie narzekam (wręcz przeciwnie) - ale zgaga powoli zaczyna mnie już męczyć, więc ten błogostan pewnie nie potrwa długo
Alka - biedactwo :****
-
ewelina_d wrote:wow! kosz o takich wymiarach to jeden motek bobbiny, 28 zl + przesylka, niezla przebitka!
a robi sie w 2-3h spokojnie... bede musiala sie zastanowic nad zmiana profesji;)
świetna ta bobbina,robiłaś na szydełku czy na drutach_?
Jak masz jakis tutorial jak zrobic taki koszyk to podrzuc ,pokaze mamie,bo ja mam 2 lewe rece do takiej robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 20:49
-
KUNIAK wrote:świetna ta bobbina,robiłaś na szydełku czy na drutach_?
Jak masz jakis tutorial jak zrobic taki koszyk to podrzuc ,pokaze mamie,bo ja mam 2 lewe rece do takiej roboty
kierowalam sie na poczatku tym schematem http://diyods.blogspot.com/2008/10/kitty-stuff.html
ale prawda jest taka, ze robilam dno (dodajac nowe oczka) az uznalam, ze juz srednica jest ok, i potem przestalam dodawac nowe oczka i zaczal koszyczek rosnac do gory.
zrobilam juz jedna czapeczke ciepla z bardzo grubej wloczki i teraz zabieram sie za taka z cieniutkiej welny dla dzieci:)KUNIAK, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Madlen, zakładałaś pessar w szpitalu czy prywatnie? Jak to wyglądało i ile trwało całe leżenie itp? Pytam, bo jak jutro wyjdzie kiepska szyjka o nie wiem czy nie założe pessara prywatnie żeby szpital ominąc.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nata wrote:no ja to miałam takiego dzyndzelka małego wcześniej i jak chodziłam do jeszcze do starej ginekolog to się jej o to zapytałam i mi powiedziała, że to hemoroid ale nic z tym nie zrobiłam bo w sumie nie bolał, nie krwawił, teraz też nie boli i nie krwawi tylko wyczułam go jak się myłam