X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie ok na pewno to jednorazowe ;))

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzidzia teraz w 30tc ma 1550gr :) dziewczyny, czy ma ktoras jeszcze linka do tych sportowych stanikow? Pamietam ze to gdzies bylo, ale chyba z milion stron temu :P i one sluza Wam teraz, a potem do karmienia sie nadaja? :)

mada_lena lubi tę wiadomość

• sylvi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja dzidzia 28+4 miała 1070g :)

mam pytanko, zauważyłam dzisiaj na wkładce jasnobrązowy śluz, niedużo ale jednak, tak nie powinno być co nie?

mam nadzieję, że to tylko taki jednorazowy wyskok i nic nie będzie się działo ;\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 23:11

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wizytę u gina, pewnie na samolot mnie zaprosi...

zrobilam sobie wieczór spa dziś.. ogooliłam się caluśka! Na przedszkolaka :P inaczej nie szło.. dziś to RACZEJ był już ostatni raz bo niby dużego brzucha nie mam (witam w klubie małych brzuchów!) a i tak ciężko.. mały od razu mnie kopie a raczej boksuje rękami jak się schylam za bardzo.. więc trudno. będę chodzić zarośnięta :D

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paju ja się golę na czuja :D

mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Kruszynka się teraz rozszalała. Ale jak tak kopie i się wierci to czuję,że już swoją siłę ma. Pewnie i wagę niezłą. Życzę przespanej nocy i miłych snów :)

xpatiiix3, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mogłam przeczytać wcześniej, że życzysz przespanej nocy, a tak to, o...
    ;)
    :P

Milaszka, xpatiiix3, mada_lena, KasiaKa, alka89, Lavendula lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide na rekord.. Wczoraj od 5:00 nie śpię.. Dzis juz od 4:30.. Hmm.. Ciekawe co bedzie jutro.
    Najedzona jestem. Wysikana. Kurde, to co, moze odbić sobie tylko musze?! ;)

xpatiiix3, mada_lena, desou, FK81, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się dołączę, wierze się od godziny Marcel do mnie przed chwila przyszedł i do cycka xd oczywiscie nie jeść ale się przytula i serducha słucha ,co się odsune to on się przysuwa i szuka ręką a ja nie mogę tak w jednej pozycji bo zaraz mnie plecy bola ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 05:08

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a juz niedlugo drugie dolaczy :) dobrze ze mamy po dwa cycki ;)

mada_lena, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja od 6 nie śpimy :)
    Pewnie bym jeszcze pospala, ale maz mnie obudził. Kręci sie i wierci w tym wyrze i zrzucił piloty tv z szafki, narobił huku i dupa po spaniu...za kare nie ma śniadania ;)
    My juz najedzone i napite :) obmyslamy plan dnia :)

KasiaKa, xpatiiix3, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam życzylam przespanej nocy, a sama o 5 się obudziłam. O co chodzi? Musiałam lecieć do sklepu po pieczywko jakieś, najem się i odśpię.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam znad kubka z kawą :) Jeszcze 2 dni do pracy i 2 tygodnie wolnego :) dobrze bo Wy macie problem ze spaniem a ja rano nie mogę się zwlec z łóżka. Liczę na to że od przyszłego tygodnia się wyśpię. Wczoraj też byłam na SR u nas to wygląda tak że na początku są ćwiczenia a później wykład. Dostaliśmy kolejne próbki plus butelkę 125 ml aventy :)

f2w343r88uf9xtcb.png

• alka89 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamuski. Ja juz po sniadaniu,pranie wstawione ,do 9 czekam zeby zmierzyc cuker ,a potem kawa bo bez niej ani rusz. Sypialnia nie skonczona jeszcze ...eh,tak bym mogla juz mebelki wstawic i ukladac w szafach ,ale listwy jeszcze i jakies pierdoly. Te drobnostki zabieraja mojemu najwiecej czasu. Nie chce mu sie ,musze sila go zaciagac albo udawac ,ze sama chce robic to odrazu sie rusza

Milego dnia

xpatiiix3, mada_lena, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Nata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z herbatką i kanapeczką z dżemorem :-) zaraz Was nadrabiam bo wczoraj wieczorem już nie wchodziłam na forum bo późno od znajomych wróciliśmy.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja też już od 5 na nogach. Syn przyszedł do nas do łóżka, bo brzuszek go boli. Położył się w łóżku, bąka puścil porządnego i zasnął. Ja już nie zasnęłam. Będę dziś jak zoombi chodzić po świecie.
    Co do wykończeń przy remoncie, to problem chyba wszystkich mężczyzn. U nas to rok po remoncie jeszcze pewne rzeczy nie są wykończone...

mada_lena, xpatiiix3, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kangurki!

Postanowiłam zacząć dzień od wyszukania pozytywów:

1) dziś zaczęliśmy 7-my miesiac a tym samych 3-ci trymestr! Jupiii
    2) jeszcze tylko dwa dni w pracy i od poniedziałku L4! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :)
    3) Haniutek fika od rana radośnie :)
    4) już we wtorek znowu podejrzymy malutką! :*

Życzę Wam wszystkim pięknego i radosnego dnia!

talia22, Viviana, sisiiii, Nata, anusiaa90, mada_lena, pinsleepe, blue00, Lavendula, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też się witam.

Od 6 nie śpię, zasnęłam gdzieś ok 00.30 ja nie wiem o co kaman. Organizam chyba przygotowuje się do nie spania jak dzidzia się urodzi.

madalena ja mam ten sam problem z mężem, nie uleży spokojnie no chyba, że śpi, a tak co ciągle się wierci i co chwilkę gubi piloty. Czasem tego nie czaję, ale brak sniadanka to dobre rozwiązanie, tylko nie u mnie bo on lepiej przyrządza jedzenie niż ja.

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:06

mada_lena, Dotty84, xpatiiix3, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja. Co za noc. Usnęłam po godz. 23. Wstałam o godz. 2 i nie mogłam usnąć, wyglądałam Goplanki na forum :) i tak godzinę trochę chodziłam po mieszkaniu, leżałam, no kurdę, ale usnęłam. Wstałąm 6.30 także średnio wyspana.
    Dzisiaj 3 dzień bólu głowy, gardło mniej boli, ale taka rozbita jestem, ni to przeziębienie nie wiem co mi jest, jakby przesilenie jesienne normalnie. Piję zatem kawkę z rana. I czekam na kuriera z kosmetykami do makijażu, bo dawno nic sobie nie kupiłam :)

Desou Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrówka dla Ciebie i Maleństwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:30

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 1099 1100 1101 1102 1103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ