Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja dzidzia teraz w 30tc ma 1550gr
dziewczyny, czy ma ktoras jeszcze linka do tych sportowych stanikow? Pamietam ze to gdzies bylo, ale chyba z milion stron temu
i one sluza Wam teraz, a potem do karmienia sie nadaja?
mada_lena lubi tę wiadomość
-
moja dzidzia 28+4 miała 1070g
mam pytanko, zauważyłam dzisiaj na wkładce jasnobrązowy śluz, niedużo ale jednak, tak nie powinno być co nie?
mam nadzieję, że to tylko taki jednorazowy wyskok i nic nie będzie się działo ;\Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 23:11
-
Jutro mam wizytę u gina, pewnie na samolot mnie zaprosi...
zrobilam sobie wieczór spa dziś.. ogooliłam się caluśka! Na przedszkolakainaczej nie szło.. dziś to RACZEJ był już ostatni raz bo niby dużego brzucha nie mam (witam w klubie małych brzuchów!) a i tak ciężko.. mały od razu mnie kopie a raczej boksuje rękami jak się schylam za bardzo.. więc trudno. będę chodzić zarośnięta
-
Moja Kruszynka się teraz rozszalała. Ale jak tak kopie i się wierci to czuję,że już swoją siłę ma. Pewnie i wagę niezłą. Życzę przespanej nocy i miłych snów
xpatiiix3, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja się dołączę, wierze się od godziny Marcel do mnie przed chwila przyszedł i do cycka xd oczywiscie nie jeść ale się przytula i serducha słucha ,co się odsune to on się przysuwa i szuka ręką a ja nie mogę tak w jednej pozycji bo zaraz mnie plecy bola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 05:08
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja od 6 nie śpimy
Pewnie bym jeszcze pospala, ale maz mnie obudził. Kręci sie i wierci w tym wyrze i zrzucił piloty tv z szafki, narobił huku i dupa po spaniu...za kare nie ma śniadania
My juz najedzone i napiteobmyslamy plan dnia
KasiaKa, xpatiiix3, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość
-
I ja się witam znad kubka z kawą
Jeszcze 2 dni do pracy i 2 tygodnie wolnego
dobrze bo Wy macie problem ze spaniem a ja rano nie mogę się zwlec z łóżka. Liczę na to że od przyszłego tygodnia się wyśpię. Wczoraj też byłam na SR u nas to wygląda tak że na początku są ćwiczenia a później wykład. Dostaliśmy kolejne próbki plus butelkę 125 ml aventy
mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Witam Mamuski. Ja juz po sniadaniu,pranie wstawione ,do 9 czekam zeby zmierzyc cuker ,a potem kawa bo bez niej ani rusz. Sypialnia nie skonczona jeszcze ...eh,tak bym mogla juz mebelki wstawic i ukladac w szafach ,ale listwy jeszcze i jakies pierdoly. Te drobnostki zabieraja mojemu najwiecej czasu. Nie chce mu sie ,musze sila go zaciagac albo udawac ,ze sama chce robic to odrazu sie rusza
Milego dniaxpatiiix3, mada_lena, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyDzień dobry, ja też już od 5 na nogach. Syn przyszedł do nas do łóżka, bo brzuszek go boli. Położył się w łóżku, bąka puścil porządnego i zasnął. Ja już nie zasnęłam. Będę dziś jak zoombi chodzić po świecie.
Co do wykończeń przy remoncie, to problem chyba wszystkich mężczyzn. U nas to rok po remoncie jeszcze pewne rzeczy nie są wykończone...mada_lena, xpatiiix3, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kangurki!
Postanowiłam zacząć dzień od wyszukania pozytywów:
1) dziś zaczęliśmy 7-my miesiac a tym samych 3-ci trymestr! Jupiii
2) jeszcze tylko dwa dni w pracy i od poniedziałku L4! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
3) Haniutek fika od rana radośnie
4) już we wtorek znowu podejrzymy malutką! :*
Życzę Wam wszystkim pięknego i radosnego dnia!
talia22, Viviana, sisiiii, Nata, anusiaa90, mada_lena, pinsleepe, blue00, Lavendula, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość
-
I ja też się witam.
Od 6 nie śpię, zasnęłam gdzieś ok 00.30 ja nie wiem o co kaman. Organizam chyba przygotowuje się do nie spania jak dzidzia się urodzi.
madalena ja mam ten sam problem z mężem, nie uleży spokojnie no chyba, że śpi, a tak co ciągle się wierci i co chwilkę gubi piloty. Czasem tego nie czaję, ale brak sniadanka to dobre rozwiązanie, tylko nie u mnie bo on lepiej przyrządza jedzenie niż ja.mada_lena lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Witam i ja. Co za noc. Usnęłam po godz. 23. Wstałam o godz. 2 i nie mogłam usnąć, wyglądałam Goplanki na forum
i tak godzinę trochę chodziłam po mieszkaniu, leżałam, no kurdę, ale usnęłam. Wstałąm 6.30 także średnio wyspana.
Dzisiaj 3 dzień bólu głowy, gardło mniej boli, ale taka rozbita jestem, ni to przeziębienie nie wiem co mi jest, jakby przesilenie jesienne normalnie. Piję zatem kawkę z rana. I czekam na kuriera z kosmetykami do makijażu, bo dawno nic sobie nie kupiłam
Desou Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrówka dla Ciebie i MaleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:30