Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie ok na pewno to jednorazowe ;))

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzidzia teraz w 30tc ma 1550gr :) dziewczyny, czy ma ktoras jeszcze linka do tych sportowych stanikow? Pamietam ze to gdzies bylo, ale chyba z milion stron temu :P i one sluza Wam teraz, a potem do karmienia sie nadaja? :)

mada_lena lubi tę wiadomość

• sylvi Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja dzidzia 28+4 miała 1070g :)

mam pytanko, zauważyłam dzisiaj na wkładce jasnobrązowy śluz, niedużo ale jednak, tak nie powinno być co nie?

mam nadzieję, że to tylko taki jednorazowy wyskok i nic nie będzie się działo ;\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 23:11

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam wizytę u gina, pewnie na samolot mnie zaprosi...

zrobilam sobie wieczór spa dziś.. ogooliłam się caluśka! Na przedszkolaka :P inaczej nie szło.. dziś to RACZEJ był już ostatni raz bo niby dużego brzucha nie mam (witam w klubie małych brzuchów!) a i tak ciężko.. mały od razu mnie kopie a raczej boksuje rękami jak się schylam za bardzo.. więc trudno. będę chodzić zarośnięta :D

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paju ja się golę na czuja :D

mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Kruszynka się teraz rozszalała. Ale jak tak kopie i się wierci to czuję,że już swoją siłę ma. Pewnie i wagę niezłą. Życzę przespanej nocy i miłych snów :)

xpatiiix3, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 03:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze mogłam przeczytać wcześniej, że życzysz przespanej nocy, a tak to, o...
    ;)
    :P

nick nieaktualny, xpatiiix3, mada_lena, KasiaKa, alka89, Lavendula lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide na rekord.. Wczoraj od 5:00 nie śpię.. Dzis juz od 4:30.. Hmm.. Ciekawe co bedzie jutro.
    Najedzona jestem. Wysikana. Kurde, to co, moze odbić sobie tylko musze?! ;)

xpatiiix3, mada_lena, desou, FK81, nick nieaktualny, Maga31 lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się dołączę, wierze się od godziny Marcel do mnie przed chwila przyszedł i do cycka xd oczywiscie nie jeść ale się przytula i serducha słucha ,co się odsune to on się przysuwa i szuka ręką a ja nie mogę tak w jednej pozycji bo zaraz mnie plecy bola ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 05:08

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a juz niedlugo drugie dolaczy :) dobrze ze mamy po dwa cycki ;)

mada_lena, xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja od 6 nie śpimy :)
    Pewnie bym jeszcze pospala, ale maz mnie obudził. Kręci sie i wierci w tym wyrze i zrzucił piloty tv z szafki, narobił huku i dupa po spaniu...za kare nie ma śniadania ;)
    My juz najedzone i napite :) obmyslamy plan dnia :)

KasiaKa, xpatiiix3, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam życzylam przespanej nocy, a sama o 5 się obudziłam. O co chodzi? Musiałam lecieć do sklepu po pieczywko jakieś, najem się i odśpię.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam znad kubka z kawą :) Jeszcze 2 dni do pracy i 2 tygodnie wolnego :) dobrze bo Wy macie problem ze spaniem a ja rano nie mogę się zwlec z łóżka. Liczę na to że od przyszłego tygodnia się wyśpię. Wczoraj też byłam na SR u nas to wygląda tak że na początku są ćwiczenia a później wykład. Dostaliśmy kolejne próbki plus butelkę 125 ml aventy :)

f2w343r88uf9xtcb.png

• alka89 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamuski. Ja juz po sniadaniu,pranie wstawione ,do 9 czekam zeby zmierzyc cuker ,a potem kawa bo bez niej ani rusz. Sypialnia nie skonczona jeszcze ...eh,tak bym mogla juz mebelki wstawic i ukladac w szafach ,ale listwy jeszcze i jakies pierdoly. Te drobnostki zabieraja mojemu najwiecej czasu. Nie chce mu sie ,musze sila go zaciagac albo udawac ,ze sama chce robic to odrazu sie rusza

Milego dnia

xpatiiix3, mada_lena, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Nata Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z herbatką i kanapeczką z dżemorem :-) zaraz Was nadrabiam bo wczoraj wieczorem już nie wchodziłam na forum bo późno od znajomych wróciliśmy.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja też już od 5 na nogach. Syn przyszedł do nas do łóżka, bo brzuszek go boli. Położył się w łóżku, bąka puścil porządnego i zasnął. Ja już nie zasnęłam. Będę dziś jak zoombi chodzić po świecie.
    Co do wykończeń przy remoncie, to problem chyba wszystkich mężczyzn. U nas to rok po remoncie jeszcze pewne rzeczy nie są wykończone...

mada_lena, xpatiiix3, Maga31, Goplana lubią tę wiadomość

• Dotty84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kangurki!

Postanowiłam zacząć dzień od wyszukania pozytywów:

1) dziś zaczęliśmy 7-my miesiac a tym samych 3-ci trymestr! Jupiii
    2) jeszcze tylko dwa dni w pracy i od poniedziałku L4! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :)
    3) Haniutek fika od rana radośnie :)
    4) już we wtorek znowu podejrzymy malutką! :*

Życzę Wam wszystkim pięknego i radosnego dnia!

talia22, Viviana, sisiiii, Nata, anusiaa90, mada_lena, pinsleepe, nick nieaktualny, Lavendula, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja też się witam.

Od 6 nie śpię, zasnęłam gdzieś ok 00.30 ja nie wiem o co kaman. Organizam chyba przygotowuje się do nie spania jak dzidzia się urodzi.

madalena ja mam ten sam problem z mężem, nie uleży spokojnie no chyba, że śpi, a tak co ciągle się wierci i co chwilkę gubi piloty. Czasem tego nie czaję, ale brak sniadanka to dobre rozwiązanie, tylko nie u mnie bo on lepiej przyrządza jedzenie niż ja.

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:06

mada_lena, Dotty84, xpatiiix3, Maga31, Goplana, lkc lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja. Co za noc. Usnęłam po godz. 23. Wstałam o godz. 2 i nie mogłam usnąć, wyglądałam Goplanki na forum :) i tak godzinę trochę chodziłam po mieszkaniu, leżałam, no kurdę, ale usnęłam. Wstałąm 6.30 także średnio wyspana.
    Dzisiaj 3 dzień bólu głowy, gardło mniej boli, ale taka rozbita jestem, ni to przeziębienie nie wiem co mi jest, jakby przesilenie jesienne normalnie. Piję zatem kawkę z rana. I czekam na kuriera z kosmetykami do makijażu, bo dawno nic sobie nie kupiłam :)

Desou Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrówka dla Ciebie i Maleństwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 08:30

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 1099 1100 1101 1102 1103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ